Burun ameliyatı sonrası gülüşü değişen var mı :(

Arkadaşlar bunca yasadigimiz sikintidan sonra biraz komik bir problem ama sormak istedim. Benim burun killarimla basim dertte. Burnumu kulak çöpüyle temizledigim icin mi bilmiyorum hepsi disari cikiyor ve kötü gözüküyor. Kulak copuyle geri iceri itiyorum ama bu seferde sanki burnumda afedersiniz sanki sümük var gibi tikali hissediyorum. Onceden bu kadar kil var miydi burnumda . Hic boyle bir problemim yoktu.
Aynı dert bende de var çok sinir oluyorum

Genelde 6 ay 1 sene içinde düzelir deniliyor ki çoğu kişinin de düzeliyor ama benim düzelmedi , gülmekten soğudum fotoğraf çekmeyi nerdeyse hayatımdan çıkardım, burnum ile yanağım çok tuhaf duruyor, burun derim burnuma yapışık güldüğümde burnumun yüzümün diğer yerleriyle hiç alakası yok gibi kendinden bağımsız yani , 2 sene oldu artık değişecek diye beklemiyorum, umarım senin düzelir, genellikle düzeliyormuş ama benim değişmedi çok üzülüyorum.

Genelde 6 ay 1 sene içinde düzelir deniliyor ki çoğu kişinin de düzeliyor ama benim düzelmedi , gülmekten soğudum fotoğraf çekmeyi nerdeyse hayatımdan çıkardım, burnum ile yanağım çok tuhaf duruyor, burun derim burnuma yapışık güldüğümde burnumun yüzümün diğer yerleriyle hiç alakası yok gibi kendinden bağımsız yani , 2 sene oldu artık değişecek diye beklemiyorum, umarım senin düzelir, genellikle düzeliyormuş ama benim değişmedi çok üzülüyorum.
Rica etsem özelden foto atar mısınız eskiden nasıldı yeni hali nasıl oldu bende biraz endişe ediyorum

korkutma beni :((( 4. Aya giriyorum eskiye rağmen iyi ama hala tam duzelmis degil :(

korkutma beni :KK43:(( 4. Aya giriyorum eskiye rağmen iyi ama hala tam duzelmis degil :KK43:
Aman korkma canım 6 aya kadar hala şişlikler tam anlamıyla İnmemiş oluyor, yani biraz daha bekle, umarım düzelir ki büyük çoğunluğun düzeliyor ama benim düzelmedi malesef 2. Yıla girdim artık değişmiyor da olduğu gibi kaldı. Dilerim senin düzelir kontrollerini düzenli yap , bol şans diliyorum, umarım sonucu dilediğin gibi olur

Kızlar burun ucundaki şişlik inince hafif kalkıklık gider mi ben sevmiyorum böyle kalkık şu an şiş bişi diyemiyorum bugün daha 18. Günüm

Benimde 19. Günüm aynı sorun bende de var üst dudağım hala hareket etmiyo gülünce çok kötü bir ifade oluyo yüzümde gülmekten utanıyorum düzelmicek diye çok korkuyorum :mad:

Benimde 19. Günüm aynı sorun bende de var üst dudağım hala hareket etmiyo gülünce çok kötü bir ifade oluyo yüzümde gülmekten utanıyorum düzelmicek diye çok korkuyorum :mad:
Sizinle hemen hemen ayni tarihte olmuşuz galiba ayın 13de olmuştum ben :) ne durumda şişliğiniz memnun musunuz

Sizinle hemen hemen ayni tarihte olmuşuz galiba ayın 13de olmuştum ben :) ne durumda şişliğiniz memnun musunuz
Evet aynı gün olmuşuz hatta bende ayın 13ünde oldum. Şuan şişliklerin var evet özellikle burnumun sol tarafı çok şiş. Sizin ne durumda :)

Allah aşkına biri cevap versin gülüşü eskiye dönmeyen var mı? Gülüşümü özledim gülerken çok kötü görünüyorum burnum değişti diye gülüşüm ağız yapımda değişik görünür mü yoksa sacmaliyorummu :KK43:
Merhaba benimde öyle 2 ay oldu sizin düzeldi mi?

Merhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.

G
Merhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Normal geçici

Benimde 2 gün kaldı ameliyata çok endiseliyim lütfen rahatlatin kızlar ya :(((( ölüm korkusu bastirdi

Back
X