Burun Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci

karagokce

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
300
14
298
Diğer
Merhaba kızlar. Ben haziran ayında septorinoplasti ameliyatı olacağım. Yani nefes alma problemiyle birlikte şekil bozukluğu da giderilecek. ncak 8 temmuzda girmem gereken çağın vebası kpss var. Sizlere sorum, ameliyat sonrası iyileşmem için bir ay yeterli bir süre midir? Sınav sırasında konsantrasyonu etkileyecek denli bi sıkıntı yaşar mıyım. yoksa o vakte kadar yeterince iyileşmiş olur muyum? Tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

En fazla 10 gün veriyorum.10 gün sonrasında çok ciddi bir aksi durum gelişmezse(Allah göstermesin)ameliyat olduğunu bilmeyen kimse anlamayacak bile.Tabiki doktorun el marifeti ve bünye de çok önemli.Ama %80 10 güne kadar burun kendini toparlayıp dışarı çıkma haline dönüyosun.Ben 3 gün sonra hep dışarıda oldum.

En fazla 10 gün veriyorum.10 gün sonrasında çok ciddi bir aksi durum gelişmezse(Allah göstermesin)ameliyat olduğunu bilmeyen kimse anlamayacak bile.Tabiki doktorun el marifeti ve bünye de çok önemli.Ama %80 10 güne kadar burun kendini toparlayıp dışarı çıkma haline dönüyosun.Ben 3 gün sonra hep dışarıda oldum.

Çok teşekkür ederim canım. Peki normal şartlar altında ameliyattan sonraki nefes alma sıkıntım bu süre içinde ortadan kalkmış olur mu? Sınav günü yaklaşık bi 6 saat soru okumak zorunda kalacağım. Kanama, burun tıkanıklığı falan olur mu acaba?

hmm arkadaşlar peki burun ucu estetiğinde bu durum nasıl olur ? alttan kesi ile açılacak burun . bun durumda iyileşme süreci nasıl olur

Back
X