Burun ameliyatı sonrası kemik çıkıntısı ve törpüleme yaptıranlar acil yardım!!!!!

Mutsuzlukkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
62
3
27
Merhaba ben gün geçmiyor ki burun ameliyatı sonrası farklı sıkıntılarla buraya gelmiyim 17 gün oldu ameliyat olalı burnum da tam burun sırtının üst burun boşluğunda kocaman sert bir çıkıntı oluştu bugün doktorum ameliyat sonrası komplikasyon oluştuğunu söyledi 6 ay sonra törpüleme yapıp 10dk da hallederiz dedi törpüleme yaptıranlar var mı aranızda düzelir mi bu işlemden sonra çökme falan olursa diye de çok korkuyorum lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi???
 
Ben bugün yaptırmış bulunmaktayım 🙋‍♀️
Hayırlı olsun. :) Nasıldı, ağrısı çok oluyor mu? Benim de mutlaka yaptırmam gerekiyor çünkü revizyonun üstünden 9 ay geçti, burnum hâlâ eğri! 2 yıldır ameliyat olmuşum, 2 yıldır eğri burunla dolaşıyorum. Böyle bir şey var mı ya? :KK43:
 
Hayırlı olsun. :) Nasıldı, ağrısı çok oluyor mu? Benim de mutlaka yaptırmam gerekiyor çünkü revizyonun üstünden 9 ay geçti, burnum hâlâ eğri! 2 yıldır ameliyat olmuşum, 2 yıldır eğri burunla dolaşıyorum. Böyle bir şey var mı ya?
Ağrısı çok oluyor diyemem , sadece sanki burnunu sert bir yere çarpmışsın gibi bazen çok ince bir sızı giriyor . Oda ani bir mimik yaparsam kaşlarımı havaya doğru kaldırırsam felan :) o psikoloji çok zor çok iyi anlıyorum seni umarım gönlüne sinen bir doktor bulursun :)
 
X