Ben her defasında sordum:)) senin burnuna gerek yok dedi.Masajı sanırım her burna önermiyorlar.Açıkcası sizleri okudukça yapasım geliyor,rahatlatıyor da,ama doktor yokkk diyor:)
her burna verilmiyormus bende doktoruma sormustum senin burnuna gerek yok her burna vermiyoruz dedi hatta verdikleri burun tipini de söledi de ben aklımda tutamadımm
Ya arkadaşlar bu burun ucumdaki şişlik ve en önemlisi uyuşukluk ne zaman geçer biliyormusunuz? Sanki kendi burnum değil gibi,dokunduğumda uyuşukluk ve garip bir his oluyo.Sizinkiler ne zaman geçti?
ben de soruyorummm! doktor bana 3 ay dedi kızlar. ucuna masaj yapanlar nasıl yaptıklarını söyleyebilir mii
ay nerdeyse 2 ay olucakk hala kemer gibi şey duruyo burnumun üstünde üff =(
merhaba arkadaşlar.bende 1ay önce estetik ameliyatı oldum.benimde burnum sağa dğru yamuk.ve burnumun üzerinde kemer var.herkez farketmediğini söylüyor.moralim bozuluyordoktor düzeliceğini söyledi.ama hergün 50 kere aynaya bakıyorum düzeldimi diye:)) doktoruma güveniyorum.düzelecek dediyse düzelir heralde. bu arada resimlere nasıl bakablirim.daha yeniyim
ya kızlar benım kadar burnu sağa kayık duran varmı rwsımlerıme bı bakınboyle olupda duzelen varmı acaba merak edıyorum doktorum sabret ınecek sıslıgın burnun duzelecek dıo allahım ınsallah masajda yapıyorum gunde enfazla 10 kere 10 ar kere hareket gosterdı daha fazlasını yapma dedı yapsam bıse olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?