Burun Ameliyati Sonrasi Masaj

arkadaşlar benim doktorum burada hiç okumadığım türden bi masaaj verdi bana..Şaşırdım şimdi =) Bana şöyle birşey söyledi burnumdan çıkan alçıyı bana verdi onu burnumun üzerine getirip minik minik baskılar yapacakmışım o da sadece yan taraflarını gösterdi..Hiç bu tip bi masaj uygulayan varmı??? :1closedeyes:

Ben her defasında sordum:)) senin burnuna gerek yok dedi.Masajı sanırım her burna önermiyorlar.Açıkcası sizleri okudukça yapasım geliyor,rahatlatıyor da,ama doktor yokkk diyor:)

her burna verilmiyormus bende doktoruma sormustum senin burnuna gerek yok her burna vermiyoruz dedi hatta verdikleri burun tipini de söledi de ben aklımda tutamadımm

bende bugün başladım ilk masajı doktorum yaptı ve öğretti ilk açıldığında sağ tarafta olan şişlik 6 saay sonra tamamen gitti inanamadık hihoyyyt bunu bir ay yapmamı söyledi kemer alındığı için kavis olması gereken ilk açıldığında şişti ellediğimde kemiğe kadar çöküyordu bunuda masajla biraz hallettim ilk yaptığımda acıdı ama şimdi alıştım ben bir haftada yapmam gereken masajı sadece bugüne sığdırdım yapabildiğimce yapmam iğleşmeyi hızlandıracakmış ve daha çabuk toparlanacakmış şimdiki halindende şikayetçi değilm aslında :kedi:

Bana vermedi doktorum masaj. ılk açıldığında kendi elledi,sıktı mıktı bişeyler yaptı ama bana sende yap demedi.Gerek görmedi heralde çünkü benim sadece burun ucum şiş,sağda solda şişlik yok.

Ya arkadaşlar bu burun ucumdaki şişlik ve en önemlisi uyuşukluk ne zaman geçer biliyormusunuz? Sanki kendi burnum değil gibi,dokunduğumda uyuşukluk ve garip bir his oluyo.Sizinkiler ne zaman geçti?

Ya arkadaşlar bu burun ucumdaki şişlik ve en önemlisi uyuşukluk ne zaman geçer biliyormusunuz? Sanki kendi burnum değil gibi,dokunduğumda uyuşukluk ve garip bir his oluyo.Sizinkiler ne zaman geçti?

bu soruyu bende soruyorumm:dance: Sanki dokunduğum zaman vücudumdan bağımsız giibi.garip bi his..Tabi bünyeyide anlayışla karşılamak lazım..sen yıllarca eski burunla işlerini hallet sonra bi bakmışsın yepyeni bişey..haatta ben diyorumki belki eski burna vefa borcu ödüyorum ben değilde vücudum ödüyo..çünkü ben çok güzel vedalaştım eski burnumla mutlu ayrıldık yani :roflol:
Ama geçer herhalde yakında yaa..En azından ben öyle umuyorumyerimseniben

ben de soruyorummm! doktor bana 3 ay dedi kızlar. ucuna masaj yapanlar nasıl yaptıklarını söyleyebilir mii

ben de soruyorummm! doktor bana 3 ay dedi kızlar. ucuna masaj yapanlar nasıl yaptıklarını söyleyebilir mii

canım 3 aymı :uhm: ben nasıl bir ay yapıcam diye düşünüyorum allah sana kolaylık versin
canım doktorum bana ucunu sıkabilirsen hafifçe sık dedi ama ben daha dokunamıyorum okadar çok hassas

kızlar benm 2 ay oldu hala burnumu takma burun gibi hissediyorum bazen ama o ilk zamanlardaki hali daha azaldı

ya kızlar benım kadar burnu sağa kayık duran varmı rwsımlerıme bı bakınboyle olupda duzelen varmı acaba merak edıyorum doktorum sabret ınecek sıslıgın burnun duzelecek dıo allahım ınsallah masajda yapıyorum gunde enfazla 10 kere 10 ar kere hareket gosterdı daha fazlasını yapma dedı yapsam bıse olurmu acaba

ay nerdeyse 2 ay olucakk hala kemer gibi şey duruyo burnumun üstünde üff =(

canım benim bende 1 yıl önce amelyat oldum bendede hiç kemer yokken amelyattan sonra kemer gibi bişi oluştu ve geçmedi boşuna geçmesini bekleme yani...kusur vardırki bunu doktorun düzeltmek zorunda

merhaba arkadaşlar.bende 1ay önce estetik ameliyatı oldum.benimde burnum sağa dğru yamuk.ve burnumun üzerinde kemer var.herkez farketmediğini söylüyor.moralim bozuluyor doktor düzeliceğini söyledi.ama hergün 50 kere aynaya bakıyorum düzeldimi diye:)) doktoruma güveniyorum.düzelecek dediyse düzelir heralde. bu arada resimlere nasıl bakablirim.daha yeniyim

canım benımde ıkı ay oldu hala burnum sağa dogru kayık ve barız bı sekılde bellı hatta gorenler burun bır delıgın daha buyuk dıolar bende masaj yapıom ama degısen bıe olmadı of canımı sıkmadan edemıom ustelık 2. amelıyatım

arkadaşlar ben 1 sene önce yakup avşara yaptırdım burnumu..cok başarılı bir doktor.
tavsiye edebilirim herkese..

arkadaşlar benim 15 gün oldu ameliyat olalı alçı, bant herneyse hepsi çıktı doktorum masaj yap dedi hafif hafif yapıyorum. iki gündür urnumun üstunde küçük bir tümsek oluştu kemik yada kıkırdak gibi bu geçer mi? yoksa kalıcımı(( bide doktor ameliyatta burunuma neşter kaçırmış sanırım dıştan bir yerde sağ tarafımda kesik var. bu ne dedim ne dese beğenirsiniz.bant yapmış dedi:)) sadece bir yeri kesmiş ne hikmetse bant inşallah izi kalmaz( bu durumda olan varmı?? yardım lütfen

merhaba benim de ameliyatımın 18.günü.6 gün önce burnumda ki bantlar tamamen çıkarıldığında şok yaşadım.öncesinde ne ağrım nede sızım oldu.ve bantlı gayet güzel görünüyordu.şiş burnu görünce bi şok yaşadım.derim soyulup sivilcelenmişti.2. gün deri temizlendi.bakım sayesinde sivilcelerim azaldı.şekli fena değil.çok doğal olmuş kimse anlamıyo ve ben burnuma yabancılık çekmedim.ancakbenimde 2 kaşın ucundan başlayan çizgiler simetrik durmuyor sağa doğru.burun ucu sapğa bakıyor.ve benim de kemer gibi tektaraflı tümsek ver.her hafta kontrolum var.doktor masaj yap diyo.bugunde kendisi yaptı.sola doğru ve tümseği bastırark.4 gündür yapıyorum
ilk etapta düzelir gibi oluyor.bir süre sonra eski haline dönüyor.ve ben çokkkkkkk üzülüyorum.

aynısı bendede oldu 6 ay geçti ama hala şişlik duruyor ayrıca doktor bana masaj yap falanda demedi bende zaten olduğuma bin pişmanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…