herkese slm,
2 ay kadar önce septorinoplasti ameliyatı oldum.herşey yolunda fakat merak ettiğim sonraki dönemde yapmamız gereken masajlar.burun alçım çıktığından beri yani 1,5 aydır sabah akşam dr umun dediği gibi masaj yapıyorum,fakat merak ettiğim şu;burnumun üzerinde hala hafif bir tümsek var.burnumun üzerindeki bu tümsek masajımı doğru yapamamdanmı kaynaklanıyor.benim durumunda olan arkadaşlarım varmı merak ediyorum.aslında burnumun şeklinden memnunun (bu tümsek dışında).dr umunla telefonda konuştuğumuzda bundan bahsettim sabretmemi söyledi zamanla düzelecekmiş.ama ben düzelmemisinden endişe ediyorum.cvplarınız bekliyorum herkese şimdiden tşkler.:uhm:
Tümsekle İlgili!!!
"Yukarıda geçmiş zamanlardaki sorularıma hiçbir yanıt alamadım tahminide olsa ama ben yine de belirteyim dedim aynı durumda olanlar var sa şayet ameliyat sonrası tümsek için tekrar bir işlem gerekiyor.Ben 3 gün önce oldum dün tampon alındı allahtan gitmiş ve şiş çıkmadı burnum ve şuan tam istediğim gibi olmuş şükür.Ama bazı arkadaşlar doktor geçer dedi beklemek lazım aylar geçmesi lazım demişler başka yazılarda fakat kıkırdak kaymasından dolayı tümsek oluşuyormuş ve kesinlikle 2.işlem yapılıyormuş.Ben yaptırdım 15 dk filan basit bir işlem dedi doktor lokal yapalım dedi ama tavsiyem asla lokal olmayın hiç tavsiye etmiyorum... "
canım daha bir hafta olmuş hele bi sabır ya 10 günlükken kötü olur ama birde 2 ay sonra gör o burnu şiş o ödemler var sabırlı ol ve birilerinden destek al..
Benim burnumdaki çıkıntı masajla resmen indi..Kıkırdaklar üzerinde kesinlikle etkisi var...Doktorunuz masaj yapın derse, sakın ihmal etmeyin ve sabırlı olun...Bir de onların gösterdiği şekilde kuvvetli yapmak gerekiyor...Öyle acıyor diye ellememezlik yapmayın...
Ben çok faydasını gördüm amsajın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?