- Konu Sahibi jelibon_bon_bon
-
Okyanus suyu ile sabah akşam temizliyor musunBugün burun ameliyatımın 19. Günü . Ameliyatın 4. Gün tampon çıktı o an nefes alabildim ama sonra kapandı. Çok geriliyorum nefes alamayınca resmen kalbim sıkışıyor . Hep böyle kalacak diye korkuyorum . Bu durum normal midir ya da başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
1 saatte bir temizliyorum diyebilirim . Doktora söylediğimde burun içi ödemi ve alerjin var dedi . Bunun için ilaç kullanıyorum ama bir etkisini görmedim açıkçasıOkyanus suyu ile sabah akşam temizliyor musun
Şuan aynı şikayetler devam ediyormuBugün burun ameliyatımın 19. Günü . Ameliyatın 4. Gün tampon çıktı o an nefes alabildim ama sonra kapandı. Çok geriliyorum nefes alamayınca resmen kalbim sıkışıyor . Hep böyle kalacak diye korkuyorum . Bu durum normal midir ya da başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
Sağ tarafımda devam ediyor evet az nefes alabiliyorum o taraftan bı de nefesim bı yerlere takılıyor sanki.Sizde de mi böyle bir sorun var?Şuan aynı şikayetler devam ediyormu
Evet benimde sürekli sol tarafımda birşey varmış gibi ama bazende açılıyo sağ taraf hep açıkSağ tarafımda devam ediyor evet az nefes alabiliyorum o taraftan bı de nefesim bı yerlere takılıyor sanki.Sizde de mi böyle bir sorun var?
Aynı problemi yaşıyoruz . Ne kadar oldu ameliyat olalı? Doktorunuz ne dedi bu duruma konuştunuz mu kendisiyleEvet benimde sürekli sol tarafımda birşey varmış gibi ama bazende açılıyo sağ taraf hep açık
Evet konuştum ben şubatta oldum 1.5 ay oluyo ödemlerden olur dedi başka birşey demedi bende biraz daha zamana bırakmak istedim ama kafamı hep kurcalayan birşeydiAynı problemi yaşıyoruz . Ne kadar oldu ameliyat olalı? Doktorunuz ne dedi bu duruma konuştunuz mu kendisiyle
Benim de Salı günü 1.5 ay olacak ve bu duruma çok canım sıkılıyor . Bir daha ameliyat olmam gerekirse diye uykularım kaçıyorEvet konuştum ben şubatta oldum 1.5 ay oluyo ödemlerden olur dedi başka birşey demedi bende biraz daha zamana bırakmak istedim ama kafamı hep kurcalayan birşeydi
Bence biraz daha zamana ihtiyaç var acele etmemek lazım sen doktoruna sordun muBenim de Salı günü 1.5 ay olacak ve bu duruma çok canım sıkılıyor . Bir daha ameliyat olmam gerekirse diye uykularım kaçıyor
Evet bir çok defa kontrole gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben yine de çok stres yaptım.Bence biraz daha zamana ihtiyaç var acele etmemek lazım sen doktoruna sordun mu
Evet bir çok defa kontrole gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben yine de çok
Hangi ilaclârı kullanıyosunEvet bir çok defa kontrole gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben yine de çok
Ben başka bır doktora gösterdim ıcı odemlı ama gırıs dar dedı yanı ondan nefes takılıyor gıbı olabılıyormus sızın burun delıklerı küçültüldü muEvet bir çok defa kontrole gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben yine de çok stres yaptım.
Doktor tamponu alırken temizliyor, tampon alımından öte kuruyan pıhtıların temizlenmesi acıtıyor biraz ama cidden öyle çok değil korkmayın. Ayrıca sonrasında doktorun verdiği sprey/serum ile temizleyin. Benim bir ara o kadar çok tıkanıyordu ki doktorum 15 dakikada bir yapabilirsin demiştiAmeliyat olalı 4.günüm . Yorumları okuyunca korktum kızlarrr..
Kuruyan pıhtıyı nasıl temizlediniz ? Dokununca canım yanıyor
Bana ameliyattan 10 gün sonra gel dedi tamponu almaya . 6 gün daha nasıl dayanırım bilmiyorum çok zor ya . Morluğum olmadı ama yüzüm şiş , burnum pıhtılı.. umarım atlatırızDoktor tamponu alırken temizliyor, tampon alımından öte kuruyan pıhtıların temizlenmesi acıtıyor biraz ama cidden öyle çok değil korkmayın. Ayrıca sonrasında doktorun verdiği sprey/serum ile temizleyin. Benim bir ara o kadar çok tıkanıyordu ki doktorum 15 dakikada bir yapabilirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?