Burun ameliyatı sonrası nefes alamama, tıkanma

jelibon_bon_bon

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
22
0
286
35
Şanlıurfa
Bugün burun ameliyatımın 19. Günü . Ameliyatın 4. Gün tampon çıktı o an nefes alabildim ama sonra kapandı. Çok geriliyorum nefes alamayınca resmen kalbim sıkışıyor . Hep böyle kalacak diye korkuyorum . Bu durum normal midir ya da başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar lütfen yardım edin

Okyanus suyu ile sabah akşam temizliyor musun

Ben 3 ay önce ameliyat oldum ve nefes sorumu oluştu boğuk bır hava gırıyor yetmiyor o da çok pısmanım olduguma

Şuan aynı şikayetler devam ediyormu

Benim de bir aya yaklaşmak üzere ama henüz nefes alamıyorum tam olarak. burnumu yanaklarımdan çekince rahat alıyorum

Ameliyat olalı 4.günüm . Yorumları okuyunca korktum kızlarrr..
Kuruyan pıhtıyı nasıl temizlediniz ? Dokununca canım yanıyor

Ameliyat olalı 4.günüm . Yorumları okuyunca korktum kızlarrr..
Kuruyan pıhtıyı nasıl temizlediniz ? Dokununca canım yanıyor
Doktor tamponu alırken temizliyor, tampon alımından öte kuruyan pıhtıların temizlenmesi acıtıyor biraz ama cidden öyle çok değil korkmayın. Ayrıca sonrasında doktorun verdiği sprey/serum ile temizleyin. Benim bir ara o kadar çok tıkanıyordu ki doktorum 15 dakikada bir yapabilirsin demişti

Bana ameliyattan 10 gün sonra gel dedi tamponu almaya . 6 gün daha nasıl dayanırım bilmiyorum çok zor ya . Morluğum olmadı ama yüzüm şiş , burnum pıhtılı.. umarım atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…