Burun ameliyatı sonrası Okyanus Suyu Spreyi?

Pentin12

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
26
3
6
29
2 gün önce eczaneden okyanus suyu spreyi diye bunu aldım. Okyanus suyu ile temizlemem gerektiği söylendi 10 gün boyunca. Bu ürünü bilen var mı? Yanlış bir ürün alıp almadığımı tam anlayamadım. Okyanus suyu olduğu ibaresi geçmiyor sadece viral enfeksiyonların önlenmesi, burun mukozasının nemli kalması içindir falan diyor.
40q4dp.png

Yani ben doğrusunu aldığımdan emin olamadım eczacı bunu verdi ama öneriler varsa yarın başka bir tane de alabilirim. Bu okyanus suyu spreyi mi şimdi anlamadım. 10 gün kullanıcam ama iyisini kullanmak istiyorum çünkü bazı sorunlar yaşadım, sıkıntılı bir şey kullanmak istemiyorum.

Benim kullandigim toz seklinde suyla karisiriyorum ve agzimi azip bir burun deligimden sikiyorm oburunden cikiyor ama genelde sprey olanlarıni veriyor doktorlar benim doktor bu ilacı yazdi senin attigin ilaca baktım googledan hipertonik deniz suyu yaziyor dgru seyi almissin ben urunler arasinda cok buyuk bir fark oldugunu zannetmiyorum

Benim kullandigim toz seklinde suyla karisiriyorum ve agzimi azip bir burun deligimden sikiyorm oburunden cikiyor ama genelde sprey olanlarıni veriyor doktorlar benim doktor bu ilacı yazdi senin attigin ilaca baktım googledan hipertonik deniz suyu yaziyor dgru seyi almissin ben urunler arasinda cok buyuk bir fark oldugunu zannetmiyorum

Bende bir taraftan girip diğer taraftan çıkan o şeyden alıcaktım ama doktorum spreyini önerdiği için bunu aldım. Ama okyanus suyu falan yazmadığı için acaba yanlış bir ürün mü aldım diye düşündüm. Bu akşam kullanıcam bakalım inş düzgün nefes alabilirim bunu kullandıktan sonra

Back
X