burun ameliyatı sonrası sorunları dolgu yöntemiyle çözen var mı?

nnevertheless

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
31
2
16
Ankara
arkadaşlar daha önce 2 kere ameliyat oldum ama ufak tefek çöküntüler mevcut. bi daha ameliyat olma düşüncesi bile öldürüyo artık beni. aranızda benim yaşadığım sorunu dolgu yöntemiyle çözen ya da bu konuda bilgi verecek olan varsa çok sevinirim.

Cnm ben daha önce kbb ye ameliyat oldum oldum çöküntüler var nasıl bişeyse resmen her sene başka bir hal aldı çok kötü değil ama ben cuma günü fatih beye ameliyat olucam sen nerde ameliyat oldun plastik cerrahlar sorunu çözer diye düşünüyorum

Cnm ben daha önce kbb ye ameliyat oldum oldum çöküntüler var nasıl bişeyse resmen her sene başka bir hal aldı çok kötü değil ama ben cuma günü fatih beye ameliyat olucam sen nerde ameliyat oldun plastik cerrahlar sorunu çözer diye düşünüyorum

ben de kbb de ameliyat olmuştum. ikinci ameliyatımı da aynı doktora yaptırdım, kulağımdan kıkırdak aldı. şimdi sadece sol tarafta kemik ile kıkırdağın birleştiği yerde bi çöküntü var, ameliyat olmak istemiyorum. dolgu yöntemini araştırmaya başladım. bu konuda bilgi verebilecek ya da yaptırmış olan yok mu aramızda?

merhaba . öncelikle geçmiş olsun. iki ameliyat geçirip hala burnum güzel olmadığı için sizi en iyi ben anlarım sanırım.. ve aynı doktora ikinci ameliyatı da oldum.. ancak burun deliklerim eşit değil.. bana kalıcı dolgu önerdi. doktorlar önermiyor ama. siz yaptırdınız mı acaba ? sonuç güzel oldu mu

merhaba ilk ameliyatımdan sonra ısrarla düzeltme talebinde bulundum doktor düzeltme yerine yağ enjekte edelim dedi mecbur kabul ettim. 3 ay daha dolgun bi buruna sahip oluyorsunuz hani çöküntüler belli olmuyor AMA 3 ay sonra eski halini alıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Back
X