• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı ve bademcik aldırma op. olucam korkuyorum:(

O bi istisna burun ameliyatiyla alakası yok herhangi başka amiyattada kapilabilr,ilk defa böyle bişey duyduk,demekki cok olan bişey değil.
Ayrıca benimde burnumdan ameliyat olmam lazım ama korkudan erteleyip duruyorum.
Gel bırlıkte olalım:)

ağızdan nefes almada sorun yaşamadı ..ağrı kesicileri zamanından alırsan fazla sorun olmuyor.ha bir de burun ve ağızdan uyuşturucu sprey verdi o da bayagı rahatlattı...ameliyat sonrası bakım önemli ilaçlarını ihmal etmezsen bir de soğuk ve sıvı şeylerle beslenirsen sorunu azaltırsın..
Tesekkurederım canım oldugumda sağ salım uyanırsam buraya yazıcam:)

Tesekkurederım canım oldugumda sağ salım uyanırsam buraya yazıcam:)
hiç bişey olmaz inş merak etme 2 sinüzit ,1 idrar yolları,2 sezeryan ,1 burun eti ve kemiği düzeltme ameliyatı oldum ben de..her defasında senin gibi ölecekmişim gibi gelirdi ameliyat gecesi ve ameliyata gidene kadar ağlardım ...hatta birisinden önce hangisi hatırlamıyorum iki üç gün namaz bile kılmıştım ölürsem bari biraz ibadetim olsun diye :) Allahın izniyle hiçbişey olmaz,olacak olursa o heryerde seni bulur..daha iyi olacagını düşün içini ferah tut ki emin ol iyi olacaksın

hiç bişey olmaz inş merak etme 2 sinüzit ,1 idrar yolları,2 sezeryan ,1 burun eti ve kemiği düzeltme ameliyatı oldum ben de..her defasında senin gibi ölecekmişim gibi gelirdi ameliyat gecesi ve ameliyata gidene kadar ağlardım ...hatta birisinden önce hangisi hatırlamıyorum iki üç gün namaz bile kılmıştım ölürsem bari biraz ibadetim olsun diye :) Allahın izniyle hiçbişey olmaz,olacak olursa o heryerde seni bulur..daha iyi olacagını düşün içini ferah tut ki emin ol iyi olacaksın
Ayy kıyamam bende abdestlı gırcem ıns amelıyata

Ah canım ya:KK43: gecmıs olsun aılen nasıl ızın verdı uyutmadan olmana:KK43: bademcik aldıran ınsanların pco olma rısmı varmıs:/ haydaaa

sağol canım.bilemiyorum ki.küçüktüm hatırlamıyorum.belkide haberleri bile yoktu bu ameliyatın nasıl geçeceğinden.yada biliyorlardı da doktorun işine karışmak istemediler.

Merhaba bu hafta kısmetse burun devıasyonu ve bademcık aldrma amelıyatı olucam henuz randevu almadık ama sanırım bu hafta olur... Ama annem hiç istemıo:KK43: kadının ıcınemı doguyo acaba bişi falan olur diye korkmaya başladım:KK43: bı kızın bacakları kesılmıs falan burun estetiğinden sonra yada narkozdan kalkamama gıbı bı ton dusunce:KK43: ama duzelttırmekte ıstıyorum egriliği
Ben de oldum iki hafta oldu iyi ki olmusum valla hic korkacak bisey yok o anestezi kafasi kadar guzel bi kafa yok resmen astral seyahate cikiyosun :) doktor bana en son sen saglikcimiydin ben de nerden taniyorum dedim dedi cevap verecektim ama verememisim :D uyandigimda esim yuzumu gozumu opuyodu

:) doktor hakkında burda arastrma yaptım ama bır ımı kısı buldum ne yazıkkı:KK43: kader dıyelım artık... Tesekkurler tekrar
Doktor konusunda bene arastirmayla olmaz sen guveniyosan bitti, cunku vakadan vakaya degisiyo mesela kimi ameliyatta sisip morariyo kimine bisey olmuyo sisen de doktordan sanip memnun kalmadim dyo benim doktoruma da cok laf eden oldu ben iyi olduguna inandim ameliyattan ciktigimda ne bi agri ne bi aci minnetten doktorumun ellerine yapismisim yanima geldiginde hayal meyal hatirliyorum, tek tavsiyem bol bol buz koy yuzune saat basi en az 15 dk ben cok az sistim ve morardim cabucak da gecti.

Ben de oldum iki hafta oldu iyi ki olmusum valla hic korkacak bisey yok o anestezi kafasi kadar guzel bi kafa yok resmen astral seyahate cikiyosun :) doktor bana en son sen saglikcimiydin ben de nerden taniyorum dedim dedi cevap verecektim ama verememisim :D uyandigimda esim yuzumu gozumu opuyodu
Bır kez narkoz aldım:) eglencelı tabıde narkozu alana kadarkı zamn fecı bıde damar yolunu acıyolar ya odada ben ondan fecııııı korkuyorum çok kalın bısı sokuyolar yaaa...

Doktoragelınce yarın gıtmeye calıscam annemlerı ıkna edebılırsem:) burdan gun gun yazarım ınsallah

Burun amelıyatını nasıl 3 u bır arada gecırdınız? Bnmkı gbımı basarısız derken nasıl kusura bakmayın anlayamadım:KK43:
burunda et alindi arti cikinti vardi cocuklugumda darbe aldigim icin kemik arti kaldirtma yapildi. malesef kikirak buyumesi odugunu dusundum degilmis burunda dusme oldu eski halinden dahada dusuk su an sadece nefes almam duzeldi diger sikayetlerim icin tekrar baska doktorda ameliyat olacam tarih belirlenmedi fakat aralikta en son kesin olacagim tarih

burunda et alindi arti cikinti vardi cocuklugumda darbe aldigim icin kemik arti kaldirtma yapildi. malesef kikirak buyumesi odugunu dusundum degilmis burunda dusme oldu eski halinden dahada dusuk su an sadece nefes almam duzeldi diger sikayetlerim icin tekrar baska doktorda ameliyat olacam tarih belirlenmedi fakat aralikta en son kesin olacagim tarih
Gecmıs olsun cnm doktor hatası ;(

Back
X