• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı ve bademcik aldırma op. olucam korkuyorum:(

Öncelikle geçmiş olsun. Ben 8 yaşında bademcik ameliyatı olmuştum. Ameliyatın tek kötü yanı operasyon sonrası aşağı yukarı bir hafta yutkunurken bile inanılmaz zorlanıyorsunuz,onun dışında kan revan bir şey yok hiç. Zaten ilk gün filan hep sıvı tüketeceksiniz,yavaş yavaş katı gıdaya geçeceksiniz. Benim tavsiyem burun ameliyatıyla bademcik ameliyatı arasında zaman bırakın. Çünkü aklıma direkt şöyle bir şey geldi, tabi bir şey bildiğimden değil de düz mantık yaklaşacağım, burun ameliyatından sonra burundan nefes alamazsınız, ağızdan almak da yeni bademcik ameliyatı olmuş biri için ne kadar sağlıklı olur ki. Çünkü sağlıklı insanlar için bile ağızdan değil burundan nefes alınması daha sağlıklı denir doktorlar tarafından. Bence ikisi eş zamanlı olursa operasyon esnasında bir şey olmaz da sonrasında çile çekersiniz. Önce birini olup iyice iyileşince diğerini olun derim ben nacizane. :KK39:
Kesınşıkle haklısınız am ıkı kez narkoz almak yada o atresı yasamak ıstemıyorum bı yandan:(

genizle burun aynı desek
ya da bademcikle geniz mi aynı oluyordu
benm öyle olmuş küçükken
peki zor mu merak ettm
arkadaşa yanlış mı yönlendrme yapıyoruz diye
Burun ve genız aynıdr bn genız etımı aldırmıstım burunda tampon vardı

genizle burun aynı desek
ya da bademcikle geniz mi aynı oluyordu
benm öyle olmuş küçükken
peki zor mu merak ettm
arkadaşa yanlış mı yönlendrme yapıyoruz diye
benim de öyle olmuştu ve ben hiç zorlanmadım,bence biraz ılımlı yorumlar yapılsın alt tarafı bademcik-burun ameliyatı...

benim de öyle olmuştu ve ben hiç zorlanmadım,bence biraz ılımlı yorumlar yapılsın alt tarafı bademcik-burun ameliyatı...
ben bildiğimi söyledm ama 2 kere narkoz almayacağım diye de yapmak ne derece doğru bilemiyorum
başıma gelen bir talihsizliği paylaştım
paylaşmasamıydım :KK37:

ben bildiğimi söyledm ama 2 kere narkoz almayacağım diye de yapmak ne derece doğru bilemiyorum
hayır canım ama %90 bu iki ameliyat beraber yapılır senin yaşadığın sorun ise küçük bir ihtimal,etrafımda en az 15kişi buameliyatı aynı şekilde oldu,hiç böyle bir şey yaşanmadı.

hayır canım ama %90 bu iki ameliyat beraber yapılır senin yaşadığın sorun ise küçük bir ihtimal,etrafımda en az 15kişi buameliyatı aynı şekilde oldu,hiç böyle bir şey yaşanmadı.
evet canım ben sadece estetik oldum zaten onda da 24 saat kustum
%1 ihtimalmiş o da beni buldu dedim zaten
bademciği çok önceden olmuştum yani burunla ilgisi yok

Hayır ıyıkı patlastın ıhtımallerı bılmem daga ıyı olur

Merhaba bu kadar yaygın bademcik ve burun estetiği devıasyonu amelıyatı yapıldgını bılmıyordum... Dun gıttıgım bı doktorun asıstanı burun ve bademcık dıyınce neeee emınmısın dıye bı tepkı verdı... Doktrda gozlerını portlettı

Merhaba bu kadar yaygın bademcik ve burun estetiği devıasyonu amelıyatı yapıldgını bılmıyordum... Dun gıttıgım bı doktorun asıstanı burun ve bademcık dıyınce neeee emınmısın dıye bı tepkı verdı... Doktrda gozlerını portlettı
ben geniz etimi aldırmıştım aynı ameliyatta bademcik oldu,tüm kuzenlerim de öyle..burun estetiği geniz etiyle yakın sayılır sanırım.

bak işte öyle doktorlara yaptırma olumlu bakan işini bilenlere git o halde

ben geniz etimi aldırmıştım aynı ameliyatta bademcik oldu,tüm kuzenlerim de öyle..burun estetiği geniz etiyle yakın sayılır sanırım.
Genız etı bnde aldrdım hıc bısı anlamadım ama estetıgı bılmıyorum kemık kırılıyor falan ya daha agrılıdır

anlatıyım canım burundan estetik olmadı bizimki burun kemiği düzeltildi,etler alındı,aşırı horlama ve uyku apnesi vardı,bu yüzden de küçük dili küçültüldü sarkma yapmış çünkü bir de bademcikleri alınmış.. doktor bir girişle hepsini yapalım demiş... ameliyat kolaydı uyanınca da çok zorlanmadı ama sadece yutkunurken acı çekiyordu haliyle ilk 2 günden sonra rahatladı ....ve şimdi çok iyi iyi ki olmuşum diyor...acılar unutuluyor acır diye korkma ben 2 kere sezeryan ameliyatı oldum 3.yü düşünüyorum ...düşün artık acıların nasıl unutulduğunu..sana tavsiyem sağlık sorunlarını bekletme ameliyatını ol,sonrasında bir iki gün dişini sıkarsın geçer gider...geçmiş olsun

Ay
anlatıyım canım burundan estetik olmadı bizimki burun kemiği düzeltildi,etler alındı,aşırı horlama ve uyku apnesi vardı,bu yüzden de küçük dili küçültüldü sarkma yapmış çünkü bir de bademcikleri alınmış.. doktor bir girişle hepsini yapalım demiş... ameliyat kolaydı uyanınca da çok zorlanmadı ama sadece yutkunurken acı çekiyordu haliyle ilk 2 günden sonra rahatladı ....ve şimdi çok iyi iyi ki olmuşum diyor...acılar unutuluyor acır diye korkma ben 2 kere sezeryan ameliyatı oldum 3.yü düşünüyorum ...düşün artık acıların nasıl unutulduğunu..sana tavsiyem sağlık sorunlarını bekletme ameliyatını ol,sonrasında bir iki gün dişini sıkarsın geçer gider...geçmiş olsun

Guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurederım esınede gecmıs olsun baya bısı yapılmıs devıasyon estetıkle aynı sanırım acı bakımından ... Burun tamponluyken agız dan nefes alırken zorlanmadıysa bu ıyı... Gercı o bı erkek gucu farklıdır... Sezeryanda zor dıyorlar masallah o zaman sana... Allah gonlune gore versın... Tesekkurederım,

Ay

Guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurederım esınede gecmıs olsun baya bısı yapılmıs devıasyon estetıkle aynı sanırım acı bakımından ... Burun tamponluyken agız dan nefes alırken zorlanmadıysa bu ıyı... Gercı o bı erkek gucu farklıdır... Sezeryanda zor dıyorlar masallah o zaman sana... Allah gonlune gore versın... Tesekkurederım,
ağızdan nefes almada sorun yaşamadı ..ağrı kesicileri zamanından alırsan fazla sorun olmuyor.ha bir de burun ve ağızdan uyuşturucu sprey verdi o da bayagı rahatlattı...ameliyat sonrası bakım önemli ilaçlarını ihmal etmezsen bir de soğuk ve sıvı şeylerle beslenirsen sorunu azaltırsın..

(Ayrıca zerrin boyacı ya amelıyat olan varmı)

O bi istisna burun ameliyatiyla alakası yok herhangi başka amiyattada kapilabilr,ilk defa böyle bişey duyduk,demekki cok olan bişey değil.
Ayrıca benimde burnumdan ameliyat olmam lazım ama korkudan erteleyip duruyorum.

Back
X