Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET SANKİ GÖZLÜK TAKMIŞIM GİBİKenarı derken?
Çukurluk mu oldu
EVET SANKİ GÖZLÜK TAKMIŞIM GİBİ
BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAKLA ATSADA ALDIRMAMK GÜZELLMİŞ
İKİ GÜN SONRA RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEK ACABA YANLIŞ MASAJMI YAPTIM
merhaba burnunuzdan memnunmusunuz acaba görsellik açısındanSanirim burun sirtinin kenari ve gozlere yakin bölgeyi diyorsunuz. Benim bir sene oldu sol tarafimda oyle bir iz vardi kizariklik ama cukurluk yoktu. Cogunlugu gecti ama tamamen gectigini söyleyemem. En dogrusu doktorunuza sormaniz.
Merhaba o gozluk iziniz gectimi. Bende 20 gun oldu ameliyat olali. Benimde sag tarafimda gozluk izi gibi iz varda.BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAKLA ATSADA ALDIRMAMK GÜZELLMİŞ
İKİ GÜN SONRA RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEK ACABA YANLIŞ MASAJMI YAPTIM
Canım benimde sağ tarafımda var önce kırmızıydı sonra morardı eskiye göre azalsada hala var geçmedi.doktor et ezilmiş önemli değil demişti.Merhaba o gozluk iziniz gectimi. Bende 20 gun oldu ameliyat olali. Benimde sag tarafimda gozluk izi gibi iz varda.
Nasıl önemli değil ya? Sizi görüntü olarak rahatsız etmiyor mu?Canım benimde sağ tarafımda var önce kırmızıydı sonra morardı eskiye göre azalsada hala var geçmedi.doktor et ezilmiş önemli değil demişti.
Uzun bir süre güneş ışığından korunmanız lazım. Güneş dikiş izlerini kalıcı hale getirir. Zaman konusunu doktor daha iyi bilir, doktora danışın isterseniz.Kızlae merhabaaa, gecen hafta burun ve gogus estetiğini beraber oldum. Bugün sekizinci günüm. Solaryuma ne zaman girilebilir,, fikriniz var mı??
Teşekkür ederimUzun bir süre güneş ışığından korunmanız lazım. Güneş dikiş izlerini kalıcı hale getirir. Zaman konusunu doktor daha iyi bilir, doktora danışın isterseniz.
Tabiki rahatsız ediyor ama doktorun yorumu bu oldu.başka problemlerimde olduğu için onu takamadım zaten henüz.kemer görüntüsü vs.Nasıl önemli değil ya? Sizi görüntü olarak rahatsız etmiyor mu?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, hangi doktora ameliyat oldunuz acabaTabiki rahatsız ediyor ama doktorun yorumu bu oldu.başka problemlerimde olduğu için onu takamadım zaten henüz.kemer görüntüsü vs.
Teşekkür ederim.Ankara esabil ekere ameliyat oldum 5 ay bitti.6.aydan sonra bilemiyorum bi düzeltme vs.yapar mı.beklemedeyim şimdilik.Merhaba geçmiş olsun öncelikle, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba
Umarım her şey gönlünüzce olur doktorunuzun yaklaşımı nedir bu konuda ameliyat olana kadar mı oluyor ilgi daha sonra sorumluluk kabul etmiyorlar mı çok merak ediyorum benim de burnum kırıldı nefes alamıyorum olmam gerekiyor ama karar vermek çok zor Ankara’da yaşıyorum ben deTeşekkür ederim.Ankara esabil ekere ameliyat oldum 5 ay bitti.6.aydan sonra bilemiyorum bi düzeltme vs.yapar mı.beklemedeyim şimdilik.