BURUN AMELİYATI

ebosver

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
32
8
16
39
ARKADAŞLAR MERHABALAR BURNUMDAN AMELİYAT OLDUM FAKAT KENARINDA GÖZLÜK İZLERİ GİBİ İZLER VAR BAŞINA GELEN VARMI 25.GÜNÜM

Sanirim burun sirtinin kenari ve gozlere yakin bölgeyi diyorsunuz. Benim bir sene oldu sol tarafimda oyle bir iz vardi kizariklik ama cukurluk yoktu. Cogunlugu gecti ama tamamen gectigini söyleyemem. En dogrusu doktorunuza sormaniz.

Öyle bir iz ben de hiç olmadı.Doktoruna bir danış.Yalnız daha çok yeni ameliyatın.

Benim doktorum "bir sene bu burun takla atsa da aldırmayacaksın" demişti.Sabır işi bu.Kolay kısmı ameliyat.O bir sene daha zor oluyor.Çok inceleme.Oturacak zamanla.

BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAKLA ATSADA ALDIRMAMK GÜZELLMİŞ
İKİ GÜN SONRA RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEK ACABA YANLIŞ MASAJMI YAPTIM

Sanirim burun sirtinin kenari ve gozlere yakin bölgeyi diyorsunuz. Benim bir sene oldu sol tarafimda oyle bir iz vardi kizariklik ama cukurluk yoktu. Cogunlugu gecti ama tamamen gectigini söyleyemem. En dogrusu doktorunuza sormaniz.
merhaba burnunuzdan memnunmusunuz acaba görsellik açısından

BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAKLA ATSADA ALDIRMAMK GÜZELLMİŞ
İKİ GÜN SONRA RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEK ACABA YANLIŞ MASAJMI YAPTIM
Merhaba o gozluk iziniz gectimi. Bende 20 gun oldu ameliyat olali. Benimde sag tarafimda gozluk izi gibi iz varda.

Merhaba o gozluk iziniz gectimi. Bende 20 gun oldu ameliyat olali. Benimde sag tarafimda gozluk izi gibi iz varda.
Canım benimde sağ tarafımda var önce kırmızıydı sonra morardı eskiye göre azalsada hala var geçmedi.doktor et ezilmiş önemli değil demişti.

Kızlae merhabaaa, gecen hafta burun ve gogus estetiğini beraber oldum. Bugün sekizinci günüm. Solaryuma ne zaman girilebilir,, fikriniz var mı??

Kızlae merhabaaa, gecen hafta burun ve gogus estetiğini beraber oldum. Bugün sekizinci günüm. Solaryuma ne zaman girilebilir,, fikriniz var mı??
Uzun bir süre güneş ışığından korunmanız lazım. Güneş dikiş izlerini kalıcı hale getirir. Zaman konusunu doktor daha iyi bilir, doktora danışın isterseniz.

Teşekkür ederim.Ankara esabil ekere ameliyat oldum 5 ay bitti.6.aydan sonra bilemiyorum bi düzeltme vs.yapar mı.beklemedeyim şimdilik.
Umarım her şey gönlünüzce olur doktorunuzun yaklaşımı nedir bu konuda ameliyat olana kadar mı oluyor ilgi daha sonra sorumluluk kabul etmiyorlar mı çok merak ediyorum benim de burnum kırıldı nefes alamıyorum olmam gerekiyor ama karar vermek çok zor Ankara’da yaşıyorum ben de

Back
X