burun ameliyatı

esss64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
6
0
1
29
merhaba ben burun ameliyatı oldum yaklaşık bir ay olacak. burnumda kırık ve kemer vardı. şuanda şişlik oldugunu hissediyorum tesellim bu ama görüntüsü canımı cok sıkıyor insanların yorumları da iyi yönde olmaynca daha kötü oluyorum doktorum düzeleceğini söyledi ama her aynaya baktığımda bosuna mı o acıyı cektim diyorum. sanırım psikolojim bozulmak üzere lütfen ameliyat olan biri bana detaylı acıklama yapabilir mi ?:(

Son düzenleme:
Burnun kalin derilimi bilmiyorum ki eger oyle ise 20 ay oturmasi, hbrin olsun.. alti ayda sisligi gidiyor.. bi senede sekli tam oturuyor ..ben cok cektim bu durumdam ama suan mukemmel kavisli kalkik burunum var beklemen gerekicek ben doktorla kavga bile ettim bekle 20 ay ameliyatini ucretsiz yapicam dedi simdi yuzum yok guzel demeye... Burun topu yok mu ahh!!! Okadar mi zor iner arkadas cok zor gitti.. Sabirli olman sartt bekle daha cok yenisin yesil cayic ve doktorun verdigi masajlari yap aklina geldikce bol bol

Ben de ileride düşünebilirim, nefes almada zorluk çekiyorum ama çekeceğim acıdan korkuyorum :(

Ben de ileride düşünebilirim, nefes almada zorluk çekiyorum ama çekeceğim acıdan korkuyorum :KK43:
Ameliyattan sonra iki gün zor oluyor cekiyorsun aci esine bagli ben birde iki ay once dogum yapmıştım hep kaçtım acisindan ama cok cok zorlandim hamilelikte doğum yapar yapmaz kirkim cikdi kendim sedyeye yattim.. Suan cok memnunum..

Benim burnumun oturmasi 1 seneyi gecti duzelir merak etme. Bu durumlarda sabir onemli. Normali ztn en az 6 ay surer iyilesmesi.

Doktorunuz masaj/baskı önerdiyse sakın ihmal etmeyin.çevredeki insanları duymazdan gelin zaten onların koca kafalarının alacağı bir fark aniden oluverse anormal bir burun olurdu,hani bazı ünlüler estetikle yapmacık hale geliyor ya öyle düşünün. 1 yıla kadar da sabır

Doktorunuz masaj/baskı önerdiyse sakın ihmal etmeyin.çevredeki insanları duymazdan gelin zaten onların koca kafalarının alacağı bir fark aniden oluverse anormal bir burun olurdu,hani bazı ünlüler estetikle yapmacık hale geliyor ya öyle düşünün. 1 yıla kadar da sabır

Burnun kalin derilimi bilmiyorum ki eger oyle ise 20 ay oturmasi, hbrin olsun.. alti ayda sisligi gidiyor.. bi senede sekli tam oturuyor ..ben cok cektim bu durumdam ama suan mukemmel kavisli kalkik burunum var beklemen gerekicek ben doktorla kavga bile ettim bekle 20 ay ameliyatini ucretsiz yapicam dedi simdi yuzum yok guzel demeye... Burun topu yok mu ahh!!! Okadar mi zor iner arkadas cok zor gitti.. Sabirli olman sartt bekle daha cok yenisin yesil cayic ve doktorun verdigi masajlari yap aklina geldikce bol bol

yok kalın derili değil. bugün nasıl masaj yaparsam öyle sekil alacagını öğrendim sürekli masaj yapıcam sol taraf şişkin buda görüntü bozukugu yapıyo. coook tesekkür ederim yazdığınız için yaa :* :))

kesinlikle katılıyorum cok tesekkür ederim inanın bunları duyunca daha cok rahatlıyorum :)

Ben de ileride düşünebilirim, nefes almada zorluk çekiyorum ama çekeceğim acıdan korkuyorum :KK43:
korkma inan acı cekiyosun ama sadece 2 gün ve sonrasında cok rahatlıyosun kesinlikle nefes sorunun olmuyo. korkulacak cok bsy yok :)

Back
X