Burun ameliyatı

1 Ekim'de Prof. Doktor Selçuk İnanlı burun ameliyatımı gerçekleşti. Üzerinden 15 gün geçti. İlk haftadan sonra rutin hayatıma geri dönebildim. Doktordan ve hastaneden çok korkan biri olmama rağmen, Selçuk hocam öyle güzel acıkladı ki durumu hiç korkmadan ameliyatımı oldum. Ayrıca gerçekten hiç bir ağrı sızı yaşamadım. 8 gün sonra tampon ve destekler alındı. Onlar alındığı zaman da çok korkuyordum. Ağrılı olacak diye. Hiç bir ağrı sızı hissetmeden sadece 5 dk. bir işleme tamponlarımı aldırdım. Şimdi yeni burnumla çok mutluyum. Ki bu şiş hali. Ona rağmen çok güzel. Selçuk hocayı gönül rahatlığı ile ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim.

Ben de 10 Ekim günü ameliyatımı oldum kendisine. Sizin gibi korkarak oldu. Doktor seçimi çok önemli gerçekten. Müthiş bir enerjisi var çok detaylı anlattı öncesi ve sonrasını sağolsun. Ameliyat güzel geçti, ilk gün ağrım olmadı şişlik de normaldi sonraki 3 gün çok şişti, morardı gözlerim yüzüm şu an inmeye başladı. Sürekli buz kompresi yapıyoruz. Çarşamba günü alınacak tamponlar dikişler korkuyorum çok çünkü en acılı süreç oymuş. Bekliyorum !

Ben de 10 Ekim günü ameliyatımı oldum kendisine. Sizin gibi korkarak oldu. Doktor seçimi çok önemli gerçekten. Müthiş bir enerjisi var çok detaylı anlattı öncesi ve sonrasını sağolsun. Ameliyat güzel geçti, ilk gün ağrım olmadı şişlik de normaldi sonraki 3 gün çok şişti, morardı gözlerim yüzüm şu an inmeye başladı. Sürekli buz kompresi yapıyoruz. Çarşamba günü alınacak tamponlar dikişler korkuyorum çok çünkü en acılı süreç oymuş. Bekliyorum !
Benimde 4. günden sonra tüm şişliklerim inmeye başladı. Buz kompresi çok iyi geliyor. Tamponları alırken hiç acı hissetmeyeceksiniz emin olun. Selçuk hocam tüm yaptığı işlemleri tek tek anlatıyor. Tamponu çıkarttığında büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Dİkişleri alırkende, bıyığınızı alırken ki kadar bir sızlama hissediyorsunuz sadece. Asıl en güzel olan şey aynaya baktığınız an. Çok şiş olmasına rağmen o görüntü insanı çok mutlu ediyor. Ben geçen pazar dikişlerimi aldırdım. Şuan herşey güzel ve yolunda. Size de yeni burnunuzla mutluluklar diliyorum :)

Tamponmu alçı mı tamponluyken burnun tıkalı kullanamıyosun spreyi tamponlar çıktıktan sonra kullanıyosun burnunun üstünde olan şeyin adı da alçı cnm

Doktorumu aradık tampon yok burnunda dedi ben yanliş anladım sanırım. Kullanmaya başladim spreyi

Benimde 4. günden sonra tüm şişliklerim inmeye başladı. Buz kompresi çok iyi geliyor. Tamponları alırken hiç acı hissetmeyeceksiniz emin olun. Selçuk hocam tüm yaptığı işlemleri tek tek anlatıyor. Tamponu çıkarttığında büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Dİkişleri alırkende, bıyığınızı alırken ki kadar bir sızlama hissediyorsunuz sadece. Asıl en güzel olan şey aynaya baktığınız an. Çok şiş olmasına rağmen o görüntü insanı çok mutlu ediyor. Ben geçen pazar dikişlerimi aldırdım. Şuan herşey güzel ve yolunda. Size de yeni burnunuzla mutluluklar diliyorum :)

Merhaba tekrar. :)

Bugün tamponlarım alındı ve hiç korktuğum kadar bir acısı yokmuş çok şaşırdım. Burnum çok şiş ama eski halinden iyi olduğu kesin.

Merak ettiğim bir şey var; tekrar bantladı Selçuk bey 1 hafta sonra çıkartabilirsin bantları banyoda, dedi de bir hafta sonra mı banyo yapacağım ?

Ben tamponlarım alındıktan sonra banyo yapmıştım yapablirsin yani ama bantı 1hafta sonra çıkarıcaksın

burun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
Erol bey hakkında bilgim yok ama Op. Dr. Yusuf CAN a tedavi olmuştum onu tavsiye edebilirim

Özcan Çakmak ! Kesinlikle gitmeyin ! Randevu veriliyor muayene ile ilgili özellikle bilgi verilmiyor ! Tam kapıdan çıkarken 450 TL ücret isteniyor ! Ayıptır ya sen bana teşhis koymuyorsun ben biliyorum zaten ne var ne yapılması gerekiyor sadece en iyi doktoru bulabilmek için çok fazla doktorla görüşmem gerekiyor !

burun ameliyatıma 1 hafta kaldı çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu doktorum erol benlier ameliyat olan varsa erol benliere bilgi verebilir mi lütfennn
Merhaba ameliyatı oldunuz mu bende Edirne civarında oturuyorum septum deviasyon sebebiyle ameliyat olmam gerek onunla birlikte estetik düzeltme de düşünüyorum Erol benlier hocam hakkında ne düşünüyorsunuz

Bende dün ameliyat oldum bugün ikinci günüm durum bu kızlar gözlerindeki şişler için ne yapmam gerekiyor tecrübeli olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_8142.webp
    IMG_8142.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 178
Gecmis olsun oncelikle bi durum cok normal benimde resimlerim actigim konu var bakabilirsin ayni boyleydim sonra tampon cikinca alci cikinca hersey yoluna girmeye baslayacak
Morluklar icin surekli buz uygulamasi yapacaksin 10 dk tut 5 dk ara ver bu sekilde
Morluklarin azalmasi icin sicak bisey KESINLIKLE tuketme buhar gelmesin yuzune sivi gidalari bile cok ilik soguga yakin ic morluk artar yoksa
Yatarken iki yastik koyup oturur pozisyonda uyumaya calis basta uyumak filan cok zor imkaansiz gibi surekli uyanir ne zaman sabah olcak dersin cok normal
Nefes alamazsin ki buda cok normal
Odemlerin hizla azalmasi icin en iyi besin ananas..marketten al suyunu robotta sıkık ic istersen yiyede bilirsin onun disinda bol bol yogut muz nar suyu ve yesil cay tuket bunlar sislikleri odemi cabuk atmana az cok fayda eder
Gun icinde surekli yatma evin icinde dolan ruzgarli havada balkona cik kisa kisa havada al sadece basini asagi egme
Basta burnun cok kalkik durabilir sakin aynaya bakip bakip domuz burnu gibi yok kalkik yok yamuk deme odemlerden dolayi surekli sekil degistircek bunlar cok normal
Burun ameliyati sabir isi yani ameliyati oldum hadi yeni burnumu goruyum yok odemler gecene kadar sekli degisir bi tarafta odem fazla olur yamuluk yada kemer cikti gibi olur bunlarda normal en az 3 ay bekle moral bozmak icin...
Surekli bu surec gecici diye hatirlat kendine burun ameliyayinda 1 haftaya hersey oluna girer fiziksel olarak zorlancagin en baba 1 hafta amaaaa psikolojik acidan beklemek zamana birakmak cok zor
Cok uzatttim burda kesiyim

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı alçım çıktı bugün durumum daha iyi şişlikler ödemler çok fazla onlar geçse biraz daha düzelecek piskolojimde diye düşünüyorum dediklerinizi dikkate alıcam

Back
X