1 Ekim'de Prof. Doktor Selçuk İnanlı burun ameliyatımı gerçekleşti. Üzerinden 15 gün geçti. İlk haftadan sonra rutin hayatıma geri dönebildim. Doktordan ve hastaneden çok korkan biri olmama rağmen, Selçuk hocam öyle güzel acıkladı ki durumu hiç korkmadan ameliyatımı oldum. Ayrıca gerçekten hiç bir ağrı sızı yaşamadım. 8 gün sonra tampon ve destekler alındı. Onlar alındığı zaman da çok korkuyordum. Ağrılı olacak diye. Hiç bir ağrı sızı hissetmeden sadece 5 dk. bir işleme tamponlarımı aldırdım. Şimdi yeni burnumla çok mutluyum. Ki bu şiş hali. Ona rağmen çok güzel. Selçuk hocayı gönül rahatlığı ile ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim.
Ben de 10 Ekim günü ameliyatımı oldum kendisine. Sizin gibi korkarak oldu. Doktor seçimi çok önemli gerçekten. Müthiş bir enerjisi var çok detaylı anlattı öncesi ve sonrasını sağolsun. Ameliyat güzel geçti, ilk gün ağrım olmadı şişlik de normaldi sonraki 3 gün çok şişti, morardı gözlerim yüzüm şu an inmeye başladı. Sürekli buz kompresi yapıyoruz. Çarşamba günü alınacak tamponlar dikişler korkuyorum çok çünkü en acılı süreç oymuş. Bekliyorum !