- 13 Temmuz 2019
- 37
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi tembelkarincaa
-
Ya benim dikiş yerlerim kırmızı ve biraz şiş duruyor. İlk günler hiç acı hissetmiyordum ama o şiş görünümden sonra dokunduğumda acıyor. Sizin de öyle mi
sonunda tamponlar çıktı Ayas19un dediği gibi çok zor bir durum da yok evet acı veriyor ama dayanılmayacak kadar değil kendini korkutarak gitme ben tampon çıkarken sorun yaşamadım sadece sonrasında içerideki biriken kanı temizlemesi biraz canımı yaktı o kadarsorduğuna gelirsek ben de tampon çıktıktan sonra fark ettim burunun içine doğru bakıldığı zaman sağ burun deliğinin önünde orta hattında eğrilik var gibi geldi bana sanki burnumun orta hattı o tarafa devrilmiş gibi hissettim korkumdan hemen fotoğrafini çekip doktoruma yolladım korkma herşey daha çok taze biraz zaman geçsin geldiğinde yine bakarız dedi evdekiler de dikişlerin şişliği olabilir diyorlar bilmiyorum çok panik yaptim görünce aynı sorun mu var sizde yoksa farklı mı benim anlattığım yerden?
Hadi gözün aydın canım bantladılar mı burnunu canım benim suan bantlı burnum burnumu ilk gördüm bi tuhaf oldum çok değişik geldi beynim döndü sonra bantladı yamukluk falan yokda bnde kavis vardı eski burnun da o olmayınca mı ne cok değişik geldi alışmam zaman alcak yandan çok güzel ama burnum önden kararsızımsonunda tamponlar çıktı Ayas19un dediği gibi çok zor bir durum da yok evet acı veriyor ama dayanılmayacak kadar değil kendini korkutarak gitme ben tampon çıkarken sorun yaşamadım sadece sonrasında içerideki biriken kanı temizlemesi biraz canımı yaktı o kadarsorduğuna gelirsek ben de tampon çıktıktan sonra fark ettim burunun içine doğru bakıldığı zaman sağ burun deliğinin önünde orta hattında eğrilik var gibi geldi bana sanki burnumun orta hattı o tarafa devrilmiş gibi hissettim korkumdan hemen fotoğrafini çekip doktoruma yolladım korkma herşey daha çok taze biraz zaman geçsin geldiğinde yine bakarız dedi evdekiler de dikişlerin şişliği olabilir diyorlar bilmiyorum çok panik yaptim görünce aynı sorun mu var sizde yoksa farklı mı benim anlattığım yerden?
Yarın sizin de çıkacak artık ondan sonra daha net görme şansınız olur iltihap olabilir bende de var daha bir haftalık yara var yüzümüzde sonuçta ödem olması şişlikler vs çok normal biraz sabretmek gerekiyor sanırım ❤Çok geçmiş olsun biraz daha rahatlamışsınızdır umarım. Benim burnumun ucundaki dikiş yerleri kızarık ve şiş sanki iltihap olmuş gibi. Burun deliğime çok takılmadım pıhtıdan dolayı yapışıyor galiba. Biraz da bant etkiliyor.
Hadi gözün aydın canım bantladılar mı burnunu canım benim suan bantlı burnum burnumu ilk gördüm bi tuhaf oldum çok değişik geldi beynim döndü sonra bantladı yamukluk falan yokda bnde kavis vardı eski burnun da o olmayınca mı ne cok değişik geldi alışmam zaman alcak yandan çok güzel ama burnum önden kararsızım
İnşallah canımBenim atel çıkmadı sadece tamponu ve burun ucundaki bant kanlanmış kurumuştu onu kesip çıkardı üstüne hiç dokunmadı iki gün de böyle dursun cuma sabahtan gel alalım dedi bence siz gözünüz alışmadığı için şimdi öyle düşünüyorsunuz biraz zaman geçtikten sonra tekrar fikirlerinizi konuşalım cok merak ediyorum nasıl olacak
İnşallah canımNasip olursa konuşalım bakalım değişimler nasıl olacak
merhaba,
çok geçmiş olsun, istabulda önerebileceğinz bir doktor mevcut mudur?
Öncelikle gözün aydın canım kurtulmuşsun bnde burnumu önden gördüğümde çok tuhaf oldum büyük değil di de çok farklı geldi bnmde burnuma hiç bişey yapmadım direk çıkardı doktor gözümden yaşlar gelmişti bnde yandan çok beğ ndim burnumu su an bantlı gözüm önden de alışmaya başladı gibi ilerde daha da alışır herladeArkadaşlar tamponlarım ve atelim alındı.
Burnumu aynada ilk gördüğümde ağlayacaktım. O kadar geniş ki. Yüzümün yarısı burun. Sanki şişlikten değil de şekli gerçekten öyleymiş gibi. İnşallah öyle değildir inşallah şiş olduğu için öyle görünüyordur diye dua ediyorum şu an.
Ama yandan Harika görünüyor
Tamponlar alınırken bildiğiniz bağırarak ağladım. Çok acıdı. Çünkü kadın hiçbir sıvı falan uygulamadan asıldı tamponlara. Belli ki kurumuş işte gelmiyor. Bir şey sıkmanız gerekmiyor mu dedim. Hayır siz evde yıkayacaktınız dedi. Yıkadım ama kurumuş işte bu şekilde aldıramam diye ağlamaya başladım
Mecbur kaldı söylene söylene yıkadı burnumun içini. Sonra çekti aldı. Doktor değildi bu arada ama görevi neydi bilmiyorum.
Öncelikle gözün aydın canım kurtulmuşsun bnde burnumu önden gördüğümde çok tuhaf oldum büyük değil di de çok farklı geldi bnmde burnuma hiç bişey yapmadım direk çıkardı doktor gözümden yaşlar gelmişti bnde yandan çok beğ ndim burnumu su an bantlı gözüm önden de alışmaya başladı gibi ilerde daha da alışır herlade
Arkadaşlar tamponlarım ve atelim alındı.
Burnumu aynada ilk gördüğümde ağlayacaktım. O kadar geniş ki. Yüzümün yarısı burun. Sanki şişlikten değil de şekli gerçekten öyleymiş gibi. İnşallah öyle değildir inşallah şiş olduğu için öyle görünüyordur diye dua ediyorum şu an.
Ama yandan Harika görünüyor
Tamponlar alınırken bildiğiniz bağırarak ağladım. Çok acıdı. Çünkü kadın hiçbir sıvı falan uygulamadan asıldı tamponlara. Belli ki kurumuş işte gelmiyor. Bir şey sıkmanız gerekmiyor mu dedim. Hayır siz evde yıkayacaktınız dedi. Yıkadım ama kurumuş işte bu şekilde aldıramam diye ağlamaya başladım
Mecbur kaldı söylene söylene yıkadı burnumun içini. Sonra çekti aldı. Doktor değildi bu arada ama görevi neydi bilmiyorum.
Öncelikle gözün aydın canım kurtulmuşsun bnde burnumu önden gördüğümde çok tuhaf oldum büyük değil di de çok farklı geldi bnmde burnuma hiç bişey yapmadım direk çıkardı doktor gözümden yaşlar gelmişti bnde yandan çok beğ ndim burnumu su an bantlı gözüm önden de alışmaya başladı gibi ilerde daha da alışır herlade
Yaa sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi burnumu merak ediyorum benim atel hâlâ duruyor cuma sabahı gitcem onu da çıkartmaya zaten şuan önden büyük olduğu belli annem bugün 'Atel çıktığı zaman harika bir burunla karşılaşmayacaksın kendini buna hazirla burdan kocaman bir burun ucu görünüyor' diyo ödemli olacağına kendimi alıştırmam ve beklentiyi yüksek tutmamam lazım sanırım
Canım ne yaptın merakla bekliyorum
Sonunda atel de çıktı tamamen kurtuldum sargılardan bana bant falan takmadi alçı uzun sürdüğü için şuan burnumla baş başayızşuan özellikle burnumun ucu palyaço burnu gibi kocaman şiş durumda ama şekil olarak ben çok beğendim tam istediğim gibi doğal duruyo şişliği indiği zaman gercekten güzel olacak gibi yaaa çok mutluyum
Geçmiş olsun canım kurtulmuşsunSonunda atel de çıktı tamamen kurtuldum sargılardan bana bant falan takmadi alçı uzun sürdüğü için şuan burnumla baş başayızşuan özellikle burnumun ucu palyaço burnu gibi kocaman şiş durumda ama şekil olarak ben çok beğendim tam istediğim gibi doğal duruyo şişliği indiği zaman gercekten güzel olacak gibi yaaa çok mutluyum
çok geçmiş olsun hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldunuz bi sakıncası yoksa paylaşırmışsınız?Sonunda atel de çıktı tamamen kurtuldum sargılardan bana bant falan takmadi alçı uzun sürdüğü için şuan burnumla baş başayızşuan özellikle burnumun ucu palyaço burnu gibi kocaman şiş durumda ama şekil olarak ben çok beğendim tam istediğim gibi doğal duruyo şişliği indiği zaman gercekten güzel olacak gibi yaaa çok mutluyum
Yok vermedi canım tampon çıktıktan sonra burazin diye bı sprey var onu kullanmaya başladım bı de dikişlerin üzerine sürmek için pomad vermişti bugün sadece dikkat etmem gereken durumları söyledi doğrudan güneşe çıkma, güneş kremi kullanabilirsin ama leke kalmasını istemiyorsan makyaj yapma dedi burnuma yapmam gereken masajı anlattı darbelere karşı koru vsHadi bakalım çok çok geçmiş olsunpeki kullanman için bir şeyler verdi mi burun içine falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?