- 13 Temmuz 2019
- 37
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi tembelkarincaa
-
geçmiş olsun :)
Kime oldunuz?
Cnm öncelikle geçmiş olsun. Hangi hastanede ve ne kadar ücret oldunuz? Şuan nasılsınız umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur.
Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde oldum estetik ameliyat bnde çok şükür morarma falan olmadı sadece tıkanıklık var sizde nefes almakta zorluk çekiyo musunuz benim burnum çok tıkandıÇok teşekkür ederim Ankara Kazan'da devlet hastanesinde oldum estetik amaçlı istiyordum ama tomografi çekildiği zaman burnumun içinde eğrilik olduğu ortaya çıktı bu da sağlık sorunu olarak kabul edildiği için bir çok masrafı devlet karşılıyormuş sadece estetik için vs ücret çıkıyormuş tampon alındığı zaman ödemeyi yapmaya gideceğim henüz yapmadık ama muhasebe ile ameliyat sonrası konuştuk 350 lira gibi bir rakam görünüyor ödemeyi yaptıktan sonra tekrar bilgilendiririm sizi , doktorum bana 600e kadar gözden çıkar demişti ama çok çok düşük rakamla karşılaştım ben de inanamıyorum henüz
Ayrıca şuana kadar çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım herşey yolunda gidiyor hatta okuduğum, gördüğüm kim varsa hepsinden daha rahat atlatiyorum sanırım
Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde oldum estetik ameliyat bnde çok şükür morarma falan olmadı sadece tıkanıklık var sizde nefes almakta zorluk çekiyo musunuz benim burnum çok tıkandı
Tesekkürler sizede geçmiş olsun bnde de silikon tampon kullanıldı bnde arda nefes alıyorum ama yeteri kadar değil galiba tampon çıkana kadar böyle olcakBende aynı şekilde morluk şişlik sorunum olmadı çok az birşey sol gözümün altında morluk oldu ama o da iki günde geçti tıkanıklık bende de var tampon hala durduğu için aslında tek sorunum nefes almak ... Ama silikon tampon kullandıkları için o konuda da şanslıyım sanırım az da olsa burnumdan nefes alabiliyorum çok şükür , sizin de geçmiş olsun bu arada bir an önce iyileşmeniz dileğiyle ❤
Sizin de çok yeni anlaşılan tampon çıkmamış henüzTesekkürler sizede geçmiş olsun bnde de silikon tampon kullanıldı bnde arda nefes alıyorum ama yeteri kadar değil galiba tampon çıkana kadar böyle olcak
Pazartesi günü oldum bnde evet daha tamponlar çıkmadıSizin de çok yeni anlaşılan tampon çıkmamış henüzevet çok yeterli olmuyor ama tek sorunumuz rahat nefes almamak olsun burun ameliyatı sonuçta hiç tıkanıklık yaşamamayı beklemek garip olurdu siz ne zaman ameliyat oldunuz kaç gün geçti
Pazartesi günü oldum bnde evet daha tamponlar çıkmadıbnmde yeni bnm sağ tarafım sol dan bi tık şiş duruyo nedendir ki acaba
Galiba öyleYapılan işleme, doktorun elinin hafifliğine, müdahale ederken en çok uğraştıran bölgeye vs daha bir çok sebebe göre belirli yerlerde şişlik morluk oluyormuş benim de sol taraf biraz şiş duruyo hatta aynada baktığımda sanki sol taraf şiş olduğu için burnum sağa doğru yatık gibi görünüyor ama bence bunlar çok normal zaten yüzümüz ödemli olduğu için şeklini de net bir şekilde anlamak imkansız gibi
istanbul hangi hastanede hangi doktor acaba yazarmisinizGaliba öylesizin tanponlar ne zaman çıkacak
Sarıyer Hamidiye eftal hastanesi doktor Mehmet vefa kılıçistanbul hangi hastanede hangi doktor acaba yazarmisiniz
tesekur ederim cevap yazdığınız için peki hemen gün veriyolarmi acabaSarıyer Hamidiye eftal hastanesi doktor Mehmet vefa kılıç
Vala bana hemen verditesekur ederim cevap yazdığınız için peki hemen gün veriyolarmi acaba
Galiba öylesizin tanponlar ne zaman çıkacak
Bnmde Salı günü çıkacakSalı günü çıkacak 6 gün durmasını istedi doktorum , sizin?
Geçmiş olsunben de Çarşamba günü devlet hastanesinde ameliyat oldum. Benim burnum aşırı kemerli olmasına rağmen içte hiçbir eğrilik yoktu. Üstelik ameliyat olmaya karar verme sebebim de nefes alamıyor olmamdı. Buna rağmen içte bir sorun olmadığı için yapılacak işlem estetik gerektirdi ve 2000₺ ödedim
Benim da fazla şişlik morluk yok süreci iyi atlatıyorum çok şükür. Ağrım da hiç olmuyor. Ama burnumun içi kan pıhtılarıyla dolune kadar serum uygulasam da hiç yumuşamıyor içindeki pıhtılar. Ve sağ tarafta sürekli bir akıntı var. Soldan ise hiçbir şey akmıyor serum sonrası. Sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?