Burun ameliyatım hakkında herşey

Çok teşekkür ederim Böyle aynı gün ameliyat olduğumuzu görünce bir de aynı sorunu yaşıyormuşuz madem, süreci paylaşabiliriz arada

Bana da doktorum bir serum vardı 1 saat arayla o suyu şırıngayla burnumun içine sıkıyorum. Ama hiçbir yumuşama olmaması korkuttu beni. Tamponlar alırken acıyacak diye aşırı tedirginim

Bnde Deniz suyu sprey kullanıyorum ama hiç faydası olmuyo hala tıkalı geceleri çok zor uyuyorum ağızdan nefes aldığım için bogazım kuruyo sürekli uyanıyorum doya doya uyumak istiyorum uyumayı özledimmm

Bana serum ya da deniz suyu vermedikleri için daha çok endişeliyim bu gece deliksiz uyumuşum kaç günün uykusuzluğundan dolayı sanırım ama şimdi uyandığımda fark ettim bütün gece kan dudaklarıma kadar inmiş ve burnumun önünde kocaman top gibi kurumuş nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum nefes alma sorunu hala var tampon konusu beni de korkutuyor dün gece bu silikon tamponun çıkarılışını izledim ilk kez izlemez olsaydım keşke

Ya ne kadar aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ben de öyle deliksiz uyumuşum ilk defa. Ve ben de dün ilk kez cesaret edip tampon videolarını izledim

Burun tıkanıklığını sorma serum da işe yaramıyor zaten merak etme. Sprey tarzı şeyler varmış onlardan olsaydı daha iyiydi şu an benim de temiz değil ve çok rahatsızım.

üçümüz de gün gün aynı şeyleri yaşıyoruz çok enteresan oldu tampon çıkarılma videolarında hep burunları temiz görünüyor benim şuan kurumuş kan dolu kendimden utandım büyük ihtimalle o videoların öncesinde doktor ya da hasta temizliyor demek ki sizde de durum aynı olduğuna göre

Evet ben de onu düşündüm. Herkesin burnu tertemiz. Ben de denedim ama dokunamıyorum temizlenecek gibi değil. Ayrıca iğrenç görünüyor

Evet ben de onu düşündüm. Herkesin burnu tertemiz. Ben de denedim ama dokunamıyorum temizlenecek gibi değil. Ayrıca iğrenç görünüyor
Sormayın ben de denedim temizlemeyi ama çok zor sadece dudağıma yakın yerleri temizledim gerisi kalsın artık yapacak bişey yok

Yarın tanponlar çıkacak inşallah acımaz burnum içi okadar dolu ki nasıl çıkaracaklar bilmiyorum

Yarın tanponlar çıkacak inşallah acımaz burnum içi okadar dolu ki nasıl çıkaracaklar bilmiyorum

Umarım kolay geçer acı hissetmezsiniz Bir arkadaşım da olmuştu. Aynı şekilde onun da içi doluymuş ama çok acımadı diyor. Tabi biraz Acı hissetmiş ama korktuğumuz kadar olmaz herhalde. Ben de aynı durumdayım Benim Çarşamba günü çıkacak.

İnşallah teşekkür ederim umarım sizinde zor olmaz yarın yazarım nasıl geçtiğini

Yaa evet yarın çıkıyor artık hepimize hayırlı olsun şey sorcam bugün burnumda bazen koku hissetmeye başladım çok kötü çürük kokusu gibi bir koku alıyorum sizde de oluyor mu ayrıca bugün sürekli kaşınmaya başladı burnum hem içeriden hem dışarıdan kaşıntı oluyor sizin süreç nasıl gidiyor şuan bu sorunlar sizde de var mı

Ben dünden beri çevremdeki kokuları alabiliyorum az da olsa. Kaşıntıyı sorma Bir ara alçıyı çıkarıp atmak istedim. Özellikle bantlı kısımlar o kadar kaşınıyor ki. Bantların ucunu birazcık kaldırıp kaşımaya çalıştım içte kaşınla olmadı benim.

Umarım ikiniz de sorunsuz acısız atlatırsınız yarını Benim tamponlar Çarşamba çıkacak.

Bnde koku almaya başladım o tarz bişey hissetmedim iltihap mı var acaba burnunuzda neyse bugün çıkar ortaya bnde de aşırı kaşıntı var

İnşallah canım Bn yazarım sana burdan zor mu kolay mı

Günaydın arkadaşlar. Ne yaptınız? Çok merak ediyorum
Bn aldırdım ueni eve geldim canım çok acıdı valla gözlerimden yas geldi ama suan çok güzel nefes alıyorum burnumun içi baya dolmuş

Bn aldırdım ueni eve geldim canım çok acıdı valla gözlerimden yas geldi ama suan çok güzel nefes alıyorum burnumun içi baya dolmuş

Hadi geçmiş olsun canım kurtuldun darısı başıma Çok acıdı demek ben yine narkozla bayıltılmayı talep edicem o zaman

Nasıl bir işlem oldu peki?

Ben daha çıkmadım öğleden sonra giderim diye düşündüm öğle arasının geçmesini bekliyorum iltihap da olabilir bilmiyorum internetten baktım ama dikişler erimeye başlayinca bu şekilde koku hissedilebiliyormuş inşallah öyledir gözünüz aydın kurtuldunuz ❤ hllly darısı başımıza artık

Ya benim dikiş yerlerim kırmızı ve biraz şiş duruyor. İlk günler hiç acı hissetmiyordum ama o şiş görünümden sonra dokunduğumda acıyor. Sizin de öyle mi

Hadi geçmiş olsun canım kurtuldun darısı başıma Çok acıdı demek ben yine narkozla bayıltılmayı talep edicem o zaman

Nasıl bir işlem oldu peki?
Valla direk çıkardı işte baya tıkamış benim sonrasından burnum baya aktı zordu ama dayanılmayacak bi acı değil bn sıktım biraz kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…