Bunlar da benim ameliyat sonrası fotoğraflarım. 6 mayısta ameliyat oldum. resimler 17 mayısa ait.
Eki Görüntüle 714895 Eki Görüntüle 714896
Bunlar da benim ameliyat sonrası fotoğraflarım. 6 mayısta ameliyat oldum. resimler 17 mayısa ait.
yanlış anlamayın ama neden isim vermenizi istemiyor,belki doktorunuza buradan burun yaptırmak isteyenler çıkacaktır,doktor ismi vermiyorsanız o zaman resim de paylaşmayın amacımız burada birbirimize yardım etmek.
Çok hoş olmuş canım benim yan profilden çok beğendim güzel günlerden kullan:) bana mail atman mümkün mü? Sormak istediğim bir kaç soru var da yardımcı olursan sevinirim:) Lovely.sila@
h
o
t
mail.com
Eki Görüntüle 719265
Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler
yanlış anlamayın ama neden isim vermenizi istemiyor,belki doktorunuza buradan burun yaptırmak isteyenler çıkacaktır,doktor ismi vermiyorsanız o zaman resim de paylaşmayın amacımız burada birbirimize yardım etmek.
Bu arada fotolar 13. güne ait. Burda paylaşmamın sebebi de yorumlarınızı merak ediyor oluşum..
Eki Görüntüle 719268 Eki Görüntüle 719268
Eki Görüntüle 715257 Eki Görüntüle 715257
Bu da öncesi. Alçım pazartesi çıktı. Doktorum isim vermemi istemiyor malesef. :/
Belki de arkadaş söylemek istemiyodur bence her doktor ister isminin söylenmesini yada başka bişey vardır bana da bu durum normal gelmedi sonuçta plastik cerrahlar için bence reklam önemli ben her yerde söylüyorum doktorumun ismini :)
Eki Görüntüle 715257 Eki Görüntüle 715257
Bu da öncesi. Alçım pazartesi çıktı. Doktorum isim vermemi istemiyor malesef. :/
burnunu çok beğendim ve çok merak ettim ve özelden mesaj atacak sayıya ulaşamadım mail adresim yagmur_cinar1907@hotmail.com
burnunu çok beğendim ve çok merak ettim ve özelden mesaj atacak sayıya ulaşamadım mail adresim yagmur_cinar1907@hotmail.com bana dönersen çok mutlu edersin beni canım :)
Eki Görüntüle 719265
Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?