Burun Ameliyatım öncesi sonrası(fotoğraflı)

leblebis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
38
0
6
İstanbul
Kızlar fotoları nasıl kaldırıyoruz. Burdan kaldırıp albüm yapmak istiyorum

Eklentiler

• $önden 12. gün.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.178
  • $yandan 12. gün.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 1.000
Son düzenleme:
yanlış anlamayın ama neden isim vermenizi istemiyor,belki doktorunuza buradan burun yaptırmak isteyenler çıkacaktır,doktor ismi vermiyorsanız o zaman resim de paylaşmayın amacımız burada birbirimize yardım etmek.

Belki de arkadaş söylemek istemiyodur bence her doktor ister isminin söylenmesini yada başka bişey vardır bana da bu durum normal gelmedi sonuçta plastik cerrahlar için bence reklam önemli ben her yerde söylüyorum doktorumun ismini :)

Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler
Çok hoş olmuş canım benim yan profilden çok beğendim güzel günlerden kullan:) bana mail atman mümkün mü? Sormak istediğim bir kaç soru var da yardımcı olursan sevinirim:) Lovely.sila@
h
o
t
mail.com

Bu arada fotolar 13. güne ait. Burda paylaşmamın sebebi de yorumlarınızı merak ediyor oluşum..

Ezgi cevap verdim aşağıda. Alıntı koymayı unutmuşum ordan okursun merakını giderebilmişimdir umarım.

Bende anlaya bilmiş değilim isim vermenin ne gibi bir sakıncası var, aksine doktorun reklamı önemli

Mail adresinizi paylaşırsanız ya da özelden burdan mail atarsanız seve seve yardımcı olurum ama doktorumun 3-4 ülkede ameliyatları oluyor. Belki de cok yogun oldugundan ve bu işi otomatik makine gibi yapmak istemediğinden paylaşmamı istemedi bilmiyorum. Cunku estetik plastik cerrah demek sadece burun göğüs değil adamın hastalarının fotoğraflarını görünce gercekten anladımki bizimkiler onlar için cocuk oyuncağı. En azından bu doktor için. Yamuk kafalar yarık dudaklar buruna benzemeyen hastalıklı burunlar inşaattan düşüp yokolmuş burunlar yüzler.. Kendisi de söyledi ben bu işi senin gibi hafif sorunlu hastalarda daha az yapıyorum bu da benim hobimmiş gibi düşün ya da cerrahlık şapkamı bi kenara bırakip biraz da estetik yapıyorum diyelim dedi. Bunun gibi şeyler. Ben adama hayran kaldım ve zaten ameliyat etmek için ikna bile etmeye çalışmadı. O yüzden kendisine ve işine olan saygısına benim de saygım sonsuz. Lütfen altında başka seyler aramayın iyi niyetle yaklaşırsanız zaten cevap veriyorum. Burdan tatsız yorumlar yazmanın alemi yok.

Jess asagıda açıkladım yine alıntı ile cevap vermeyi unuttum.

Bende anlaya bilmiş değilim isim vermenin ne gibi bir sakıncası var, aksine doktorun reklamı önemli[/QUOTE]

bana ulaşırmısınız lütfen doktor ismi için kimenebenden@outlook.com mesajınızı bekliyorum lütfen çok hoş olmuş burnunuz çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…