Burun ameliyatım (resimli)

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Ameliyatımın 11.günü Doktorum Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Niyazi Şimdivar çoook teşekkür ederim kendisine :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 1.816
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1.892
Son düzenleme:
11. Gün olmasına rağmen çok iyi görünüyorsun:)
Geçmiş olsun

Cnm ameliyat sonrasındaki fotoğrafında gözle görülür bariz bi çıkıntı var kemer gibi :S bence tekrar kontrole gitmeli ve sormalısın

Ameliyatımın 11.günü Doktorum Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Niyazi Şimdivar çoook teşekkür ederim kendisine :)
Güzel olmus canim dogal duruyor. Fakat sanki biraz cıkıntı var detaylı bakınca. Doktora kontrole gitmelisin tekrar.

Onu yazmayı unutmuşum doktorum hafif ödem var ama masaja gerek yok dedi geçecekmiş kendiliğinden tekrar atarım bikaç ay sonra fotoğraf ama sanki böyle kalsa daha iyi değil mi daha doğal duruyor :D

kesinlikle böyle çok doğal durmuş =) güzel günlerde kullanın bence güzel olmuş.

Onu yazmayı unutmuşum doktorum hafif ödem var ama masaja gerek yok dedi geçecekmiş kendiliğinden tekrar atarım bikaç ay sonra fotoğraf ama sanki böyle kalsa daha iyi değil mi daha doğal duruyor :KK70:

25.günüm :)

Eklentiler

• DSCF0774.webp
    DSCF0774.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 605
  • 55db3b36-41c7-4c9d-8fbc-ae755872bd09.webp
    55db3b36-41c7-4c9d-8fbc-ae755872bd09.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 596
ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ BİRAZ BURUN KEMERİNDE ÇIKINTI VAR, SANIRIM ÖNCEKİ BURUN ŞEKLİNİZDEN KALAN. AMA BENCE KARAKTERİSTİK GÜZEL DURUYOR.

ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ BİRAZ BURUN KEMERİNDE ÇIKINTI VAR, SANIRIM ÖNCEKİ BURUN ŞEKLİNİZDEN KALAN. AMA BENCE KARAKTERİSTİK GÜZEL DURUYOR.[/QUO
Kemikte sorun oldugunu dusunmuyorum cikinti ödemden kaynaklaniyor degdigimde bile elimle hissediyorum tesekkurler yine yorum icin:))

Cnm Niyazi beyden memnun kaldinmi ? Bende ona olacağım temmuz ayında

Back
X