mrb ArkadasLar ben TAM 6 AY önce burun Ameliyatı oLDUM ama çok az eğriLik war
doktorum sadece Küçük bi düzeLtme yapcaz dedi Sanırım kıkırdak dikicekmiş tam BiLmiyorum..
Ben bu düzeLtme ameliyatı için Tekrar bi bedeL ödiceKmiyim?
Eğer 2. bi ameliyat qeciren arkadasLarımız warSA lütfen yardımcı Olsun..
Bide Çok korkuyorum İlk ameliyatımda yüzüm çok kötü şişmiş qöz altlarımın morLukları ayLar sonra qecmişti yine öLe Olur mu ki :çok üzgünüm:
mrb ArkadasLar ben TAM 6 AY önce burun Ameliyatı oLDUM ama çok az eğriLik war
doktorum sadece Küçük bi düzeLtme yapcaz dedi Sanırım kıkırdak dikicekmiş tam BiLmiyorum..
Ben bu düzeLtme ameliyatı için Tekrar bi bedeL ödiceKmiyim?
Eğer 2. bi ameliyat qeciren arkadasLarımız warSA lütfen yardımcı Olsun..
Bide Çok korkuyorum İlk ameliyatımda yüzüm çok kötü şişmiş qöz altlarımın morLukları ayLar sonra qecmişti yine öLe Olur mu ki :çok üzgünüm:
larem benim çok yakınımda oldu.ameliyattan sonra burnunda çok kötü egrilik ve ucunda topaklık kaldı.birkaçay sonar dr tekrar operasyon yaptı ama hiçbir ücret vermedi sakın sende verme sonuçta enbiyük hata doktorda.peki sormak istiyorum egrilik dışanda burunun görünümü eskisinden farklımı resmin varsa görmek isterim ilk halin ve yeni halin
evet çok iyi biliyorum ben adanadaki tüm doktorları bilirim benim ablamda senin doktoruna 5 yıl 6 yıl öce olmuştu fakat onun burnunda da ön tarfnda hafif egrilik var.yanlız para konusuna gelince belki o doktor alabilir yine ameliyat olmadan konuşmanda fayda var bence larem.şimdiden geçmiş olsun eger ameliyat olucaksan sonradan durumunu yazarsan sevinirim şimdiden geçmiş olsun arkadaşım
larem ne yaptın merakettim doktorunla konuştunmu ameliyatını geişmeleri yazarsan sevinirim
larem çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına umarım şimdi herşey çok daha iyi olmuştur.alçın çıktıktan sonraki durumunu yazarsan çok sevinirim.benimde şişliklerim daha çok fazla bende ikinci ayıma girmek üzreyim benmde umarım biranönce geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?