Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her geçen gün daha iyiye gidecek bir hafta da bile çok değişiyorDurum güncellemesi bugun kuafore gıttım malum evde sacımı yıkayamıyorum fön ve hafıf makyajla kendımı begendım ve arkadaslarım olumlu yorumları modumu yukselttı
Şükür ..
Gercekten sizin yorumlarinuz cok moral oluyo. Tesekkur ederizHer geçen gün daha iyiye gidecek bir hafta da bile çok değişiyor
Durum güncellemesi bugun kuafore gıttım malum evde sacımı yıkayamıyorum fön ve hafıf makyajla kendımı begendım ve arkadaslarım olumlu yorumları modumu yukselttı
Şükür ..[/QUOTE
Benim de cok yeni ama inan 10 gunluk halinde korkunc olursun. Icin rahat olsun
Benim de burnum cok yeni ama 10 gunluk surat korkunc oluyo. Icin rahat olsunDurum güncellemesi bugun kuafore gıttım malum evde sacımı yıkayamıyorum fön ve hafıf makyajla kendımı begendım ve arkadaslarım olumlu yorumları modumu yukselttı
Şükür ..
Rica ederim :)Gercekten sizin yorumlarinuz cok moral oluyo. Tesekkur ederiz
Bana soruyorsanız eğer İst Bahçelievler Muhammet pamukçuDoctorunuz kim, bende olmak istiyorum fakat iyi bir doctor bulmakta sorun.
Tam olarak kacinci ayda kendinzii begenmeye basladinizMerhaba ve geçmiş olsun. O göz pınarlarındaki küçülmeyle ben de dehşete düşmüştüm. Arkadaşlarım beni file benzetmişti-) ama geçiyor. Çünkü şiş. O iz de geçiyor merak etmeyin. En fazla yirmi gün. Her halde eskisinden daha kötü olamaz. Güle güle kullanın
![]()
Nerde yatırmıştın sen canimGüncelleme bugün 19. Günüm
Burun kemerım var yandan bakınca burun ucumdakı cokukluk devam edıyor
Doktor 15. Gün dıkısımı aldı masaj verdı yapıyorum fakat bır degısıklık yok moralımı bozmuyorum
Doktorum asımetrıkler gecmezse kalıcı dolgu yapıyorum dedı
Ben de umarım gerek kalmaz dedım bılmıyorum aynı gun baska bır kız daha vardı dıkıs aldıran
Onun burnu muntazam ve mınıcıktı
Sanırım bıraz da sans ısı bu
Kendımı aynaua bakınca begenıyorum şükür .
Merhaba öncelikle herkese
1 hafta önce amelıyat oldum dün alcım cıktı
Burnumun uç kısmında alcının izi var ama etımı kıstırmıs çökük
Doktoruma sordum 1 hafta veya ıkı hafta ıcınde gecer dedi
Zaten yenı burnu yadırgıyor ınsan bır de böyle olunca
Bır yandan calısmaya baslayacagım haftaya napacagım bılmıyorum
Merhaba öncelikle herkese
1 hafta önce amelıyat oldum dün alcım cıktı
Burnumun uç kısmında alcının izi var ama etımı kıstırmıs çökük
Doktoruma sordum 1 hafta veya ıkı hafta ıcınde gecer dedi
Zaten yenı burnu yadırgıyor ınsan bır de böyle olunca
Bır yandan calısmaya baslayacagım haftaya napacagım bılmıyorum
Ben bunu hiç bilmiyordum doktorum ameliyattan sonra bununu daralttım yoksa ucu geniş kalacaktı demiştiBurun sırtındakı kemer sadece torpulenırse bunu üçgen gıbı düşünelim ,üçgenın sivri ucunu kesersek alttakı genıs kısmı kalır ve bu oncekınden daha genıs bır burun sırtı anlamına gelır
Burnunda kemer olanlar kesınlıkle bu yazdıklarımı dikkate alın
Törpülendıktem sonra burun yan duvarları da daraltılırsa yadırganmayacak Bir burun elde edılmıs olur
Doktorum söylemişti bana bu ıkı secenegı sunmustu
Ya törpüler bırakırım ama genıslıgı yadırgarsın
Ya da yan duvarlara da mudahale edıp daraltırım demıstı
Insallah yenı amelıyat olacaklara yardımı olur bu bılgının.