Burun ameliyatım

Ben de kapalı ameliyat olalı 15 gün oldu. Bugun bantlarım cıktı burnum önden yamuktu. Hala da fotograf cekince yanimukngözüküyor ve suan şiş biliyorum ama sanki cok az degisiklik olmuş gibi gözüküyor zaten burnum kücüktü ama ne bilim burun kanatlarım falan büyük duruyo şişlik inince biraz degisir mi? Resmlerim acık bakıp yorum yapabilirmisiniz?
Geçmiş olsun, resimlerini göremedim.

Bır cok yerden asımetrık burnum
Bu durumun moralımı bozmasını ıstemıyorum evet yuzume yakıstı göz pınarlarım kuculdu tamam ama gel gelelım burun sırtı ve ortakı kıkırdak gecısı burun ucuna dogru sankı orada gozluk oturmus gıbı tam ortada ama
Kemer de görünüyor
Burun ucumda zaten alcı ızı vardı o yavas yavas gecıyor ama bır yerde yamukluk olsa tamam dıcem sag taragım 3 seklınde yamuk ondede burun ucunmda alcı coukuklugu var
Sol tarafım kemer kısmı belırgın :)
Noluyor ya eskıden burnum duzgundu sadece kemerı vardı üzülmeyi bırakın gülüyorum artık cunku hayat cok kısa ne üzülücem ya:)

Doktorumu tam bir ay doldugunda özelden soranlara paylasacagım cunku suan doktorum hakkında olumlu veya olumsuz bır sey soylemek ıstemıyorum
Cok erken
Ayrıca adamın yaptıgı burunlar cok guzel muayenehanesınde kac kez rastladım
Benım basıma geldı işte napim:) alçı ıcıne cokertırmı burun ucunu oldu ıste orası dolsa ki yavas yavas doluyor kemer ve ortada kıkırdak gecıs ve ınısı bellı en kotu ıhtımal dolgu yapsr doktor
Masaj yapıyorum burun ucum cok sert dun de genız akıntım vardı neoluyor bana dedım önce saglık ya
Bunları dusunmemek ıcın mutfak dolaplarını sıldım bugun ıftara da cok var daha Rabbım baska dert vermesın

Durum güncelllemsı
22. Günüm dudagımı hareket ettırebılıyorum
Ama cok alınganım ve en ufak bır yorumu olumsuza cekıyorum
Burnumda egrılıkler devam edıyor bakalım 1. Ay kontrolumde doktorum ne dıyecek

28. Günüm asimetrıkler devam edıyorum
Hatta burun kemerım duruyor gıbı
Burun ucumdakı et katlanması hafıfledı ama yine de barız var yanı
Aylık kontrolden sonra foto paylasacagım
Bu arada ön dısım halen uyusuk

Merhaba hangi doktor olduğunu bana da yazar mısınız lütfen çünkü ben de önümüzdeki haftalarda olmayı düşünüyorum nezail demircilere. Hangi doktor olduğunu yazarsanız çok sevinirim en azından sizin sayenizde yanlıştan dönerim

28. Günüm asimetrıkler devam edıyorum
Hatta burun kemerım duruyor gıbı
Burun ucumdakı et katlanması hafıfledı ama yine de barız var yanı
Aylık kontrolden sonra foto paylasacagım
Bu arada ön dısım halen uyusuk
düzeldimi asimetrikler? memnun kaldinizmi? doktorunuzun ismini paylasabilirmisiniz?

Durum güncelllemsı
22. Günüm dudagımı hareket ettırebılıyorum
Ama cok alınganım ve en ufak bır yorumu olumsuza cekıyorum
Burnumda egrılıkler devam edıyor bakalım 1. Ay kontrolumde doktorum ne dıyecek
Son durum nedir acaba? Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorum, 27. Günüm.. sabrediyorum umarım geçer

Back
X