burun ameliyatıma 2 ay oldu çok mutsuzum

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
38
33
2 ay önce revüzyon ameliyatı oldum turkısh delıght teknıgı uygulandı daha dogrusu ben amelıyattayken doktorum buna karar vermıs saolsun sonuc mu dolma gbı kapkalın bır burun bunların sıslık olduguna ınanmıyorum artk her gunum her saatım aglamak la gecıyor bu teknıkle amelıyat olan var mı lutfenn bana yardım edın

Valla canim o teknikle olmadim ama bende inmesini bekliyorum ama sanki gittikce buyuyormu ne benimde moralim bozuk bende senle ayni fikirdeyim ne kadar kuculebilirki bilmiyorum valla teceubeli biri ciksada bakin bu 2 aylik buda 6 aylik yada 1 senelik burnum dese cok mutlu olucam fark varsa

ya okadar pişmanım ki b.. var dıda oldum dıyorum kafayı yıcem durumum hiç iyi değil benim

2 ay önce revüzyon ameliyatı oldum turkısh delıght teknıgı uygulandı daha dogrusu ben amelıyattayken doktorum buna karar vermıs saolsun sonuc mu dolma gbı kapkalın bır burun bunların sıslık olduguna ınanmıyorum artk her gunum her saatım aglamak la gecıyor bu teknıkle amelıyat olan var mı lutfenn bana yardım edın
Turkish delight tekniği bildiğim kadarıyla kendi kıkırdağınızın çıkarılıp şekil verilmesi ve tekrar yerine konması. Bu kadar işlem sonucunda burnunuzun o kadar şişmesi çok normal bence. Benim operasyonumda çok az işlem olduğu halde o kadar şişmişti ki kamyon tekeri diyodum burnuma :) 2 -3 ay arası şişlerin büyük bölümü inmişti galiba yanlış hatırlamıyosam çünkü 2011de oldum. İşte bana da eğriliği kaldı :(

benım 2. 5 ay oldu ama hala okadar kalın ki kurt gibiyim çok pişmanım çokk

Kizlar benim de 2 ay olacak bu cumartesi ve ayni sizin gibiyim.
Kocaman burnum varmis gibi geliyor. Patlicana benzetiyorum ayni ucu siskin topac topac :(

Doktorum gececek diyor ama insan aabredemiyor ya :'( ufff insallah 6 ay sonra cok mutlu oluruz. Bosuna uzulmusuz deriz.

benım 2. 5 ay oldu ama hala okadar kalın ki kurt gibiyim çok pişmanım çokk
Bence daha erken. Kendinizi sıkmayın düşünüpte. Eğer 7-8 ay geçti ama hala kalın deseydiniz sizin için üzülürdüm ama şu an üzülmek için çok erken. Herkesin doku iyileşmesi aynı olmaz. Benimki 1 ayda geçer başkasınınki 5 ayda geçer bunu bilemeyiz. Sizin normalde burnunuz büyük değilse ameliyatta doku çıkarılması halinde zaten kalın kalma gibi bir ihtimal imkansız bence. Nerden bakarsanız bakın az da olsa bi doku gitti burnunuzdan eski burnunuzdan kalın olamaz istesenizde.

doku gitmemiski cikardigi kikirdaklari burun sirtina yerlestrmis daha duzgun dursun diye millet burnunu yaptirip kucultur inceltir benimki benim burnumu doldurmus bide git sikayet et beni 6 ay sonra dedi postayi koydu cikardi beni disari

doku gitmemiski cikardigi kikirdaklari burun sirtina yerlestrmis daha duzgun dursun diye millet burnunu yaptirip kucultur inceltir benimki benim burnumu doldurmus bide git sikayet et beni 6 ay sonra dedi postayi koydu cikardi beni disari

tmm endiselenme. tekrar olursun merak etme ölum diil. mutlaka istedigin bi sekide olucak. onemli diil bu kadar abartip sikma canini kac kez revizyon ameliyat gecirip fistik gibi burunlari olanlar var. senin de sadece sis bi burnun var onu kolay hallederler merak etme. bir de kime estetik oldun onur erola fln mi? resim var mi?

kikirdak konulunca tekrar acilamiyo zaten 3. ameliyat sansim olmadiginida soyledi burnunu eline verirler dedi onur erol a olmadim canim bide doktor bi ter ben revizyon ameliyatlari kamera kaydi altina aliyorum git 6 ay sonra beni mahkemeye ver dedi

acilir ya bi sekilde her seyin yolu bbence sen ne yap biliyomusun, baska bi doktora gorun iyi bi doktora. mesela baris cakira muayene ol. seni rahatlatir eminim hic biseyin imkansiz old sanmiyorum. her doktor farkli bi yontem kullaniyo cunku. sonra mahkemeye de verrsin 6 ay sonra,parasini da katla fazlasini alirsin, daha iyi bi doktora olursun tekrar. defalarca olan var ya. o seni yiyo bnce. yapamadi diye

Tabi göremediğim için anlayamiyorum hani ne kadar kalın olabilir acaba bi burun. Yani bu insan estetik cerrahı adı üstünde estetik durmalı yaptığı burun. Burnun sırt kısmı olduğunu yeni anladım bu arada ve evet bi ameliyat izlemiştim konulan kıkırdak sağlam ayakta durabilsin diye 2 yandan burun üstüne kıkırdak dikmişti dr. Burun çökmesin diye. Ve benim dr tanıdığım demişti ki dr. a açılan davayı kazanamazsın. Şöyle ki kazanabilmeniz için ancak tıpta geçerli bi tedaviyi uygulaması gerekirken uygulamamışsa bi dr ve bundan dolayı hastaya zarar gelmişse kazanırsınız. Şimdi dr dese elimde görüntü var, bunu böyle böyle yapmasam burun çökerdi, boş yere avukata ona buna verdiğiniz parayla kalırsınız ve giden zamanınızla. Çok çok rahatsız değilseniz de revizyon olmayın çünkü burun deriniz incelir ve bi yerden sonra Michael Jackson'ın burnu gibi olur burnunuz. Yine bunu da o dr. tanıdığım söylemişti.

bilmiorum ceydacim ya her ameliyat bi risk eski halimi mumla ariorum ya tekrar ameliyat olunca bunuda ararsam emre ilhana randevu aldim ta nisan ayina randevu verio gerci ozamana kadar da 7 8 aylik bi burnum olcak belki normale doner yani insallah sisliktir bunlar insallah buna inanmak istiyorum ne olur benim icin dua edin durumum hic iyi degil benim incelsin artk ya incelsinn bu da benim gbi insanlara ders olsun her gelen icine yapip ole gdio bende bi saglikci olarak bunu cok rahat soylebilirim icerde ne kemik kalio ne kikirdak benim burnum cokmus olsa anlicam koy kikirdagi destekle benim sadece kucuk tirtik kalmisti birde burun ucum dusmustu ben bunun bole olucagni bilsem olurmuydum hic durup dururken solemi olsa acaba bilmem ne dusunmeyin kizlar ders olim size ufak kucuk hatalari dert etmeyin benim gibi yoksa daha iyisi olur diye girdgniz ameliyattan bole cikarsiniz iste titriklar eline gelmesin diye koydun kikirdaklari diyo hafifce torpulemek aklina gelmedimi acaba ben bole buyuk bi ameliyat olucagmi bilsem deli gbi doktor arastrir en basindan kendi doktoruma gderdm ya

aynen meow cum ole bi yapmiski mumkunati yok ne coker ne duser ole saglam kalin patlican gbi olsem gitsem bu burun kalir bende curumez bile ole diyim sana bunlarin sislik olduguna inanmaktan baska carem yok benm burnum cokmus bir burunda degldi neden yapti bana bunu ya neden keske zamani geri alabilsem

aynen meow cum ole bi yapmiski mumkunati yok ne coker ne duser ole saglam kalin patlican gbi olsem gitsem bu burun kalir bende curumez bile ole diyim sana bunlarin sislik olduguna inanmaktan baska carem yok benm burnum cokmus bir burunda degldi neden yapti bana bunu ya neden keske zamani geri alabilsem
Valla artık öyle bi durumdayımki ben şahsen, burnunuz sapasağlam ayaktaysa varsın kalın olsun. Bi kere daha ameliyatı burnunuz kaldırabilir mi bilemiyorum. Ama tabiki yeni bi dr.la görüşmek için acele etmeyin. Belki şiştir iner veya gözünüz alışır beğenmeye başlarsınız. Ne durumda olursanız olun aman acele etmeyin. Bu iş çocuk oyuncağı değil, burdan herkese de seslenmiş olmak isterim ne olursunuz ACELE ETMEYİN!!! Ucuz olsun diye uğraşmayın. Gerekirse 5 sene sonra olun, para biriktirin, en iyisine gidin ama bir sefer ameliyat olun.

2 aylık burun ne yapılırsa yapılsın bir hayli şiş vaziyettedir telaşlanmayın hele bi 6.ayı devirin derim ben sonra bakarsınız tekrar duruma.

insallah sisliktir kizlar bu pismanligi tum omrum boyunca aynaya her baktigimda yasamak istemiyorum

bilmiorum ceydacim ya her ameliyat bi risk eski halimi mumla ariorum ya tekrar ameliyat olunca bunuda ararsam emre ilhana randevu aldim ta nisan ayina randevu verio gerci ozamana kadar da 7 8 aylik bi burnum olcak belki normale doner yani insallah sisliktir bunlar insallah buna inanmak istiyorum ne olur benim icin dua edin durumum hic iyi degil benim incelsin artk ya incelsinn bu da benim gbi insanlara ders olsun her gelen icine yapip ole gdio bende bi saglikci olarak bunu cok rahat soylebilirim icerde ne kemik kalio ne kikirdak benim burnum cokmus olsa anlicam koy kikirdagi destekle benim sadece kucuk tirtik kalmisti birde burun ucum dusmustu ben bunun bole olucagni bilsem olurmuydum hic durup dururken solemi olsa acaba bilmem ne dusunmeyin kizlar ders olim size ufak kucuk hatalari dert etmeyin benim gibi yoksa daha iyisi olur diye girdgniz ameliyattan bole cikarsiniz iste titriklar eline gelmesin diye koydun kikirdaklari diyo hafifce torpulemek aklina gelmedimi acaba ben bole buyuk bi ameliyat olucagmi bilsem deli gbi doktor arastrir en basindan kendi doktoruma gderdm ya

Selencim çok üzüldüm böyle hissetmene :KK43: ben de şikayet ediyorum kocamn diye ama sabretmemiZ lazım. Ben inanıyorum 6 ay sonra kendimize güleceğiz boşuna canımızı sıkmışız diye.

Umarım düzelir burnun. Beklediğinden daha iyi olur. Sıkma canını. Sırf dokturun tavrı bile sinirini bozmana yeter :KK43: aslında ama sen yine de çok kafana takma. Taktıkça insan hiiç beğenmiyor bi de :KK43:

Geçmiş olsun tekrar..

insallah tapli cim insallah her duamizda birbirimiz icinde dua edelim allah bize sabir versin burunlarimizi inceltsin eskisi gbi kendimizle barisalim sevelim kendimizi iyi hissedelim insallah 6 ay sonra guleriz bu durumlarimiza tek temennim bu

Back
X