bilmiorum ceydacim ya her ameliyat bi risk eski halimi mumla ariorum ya tekrar ameliyat olunca bunuda ararsam emre ilhana randevu aldim ta nisan ayina randevu verio gerci ozamana kadar da 7 8 aylik bi burnum olcak belki normale doner yani insallah sisliktir bunlar insallah buna inanmak istiyorum ne olur benim icin dua edin durumum hic iyi degil benim incelsin artk ya incelsinn bu da benim gbi insanlara ders olsun her gelen icine yapip ole gdio bende bi saglikci olarak bunu cok rahat soylebilirim icerde ne kemik kalio ne kikirdak benim burnum cokmus olsa anlicam koy kikirdagi destekle benim sadece kucuk tirtik kalmisti birde burun ucum dusmustu ben bunun bole olucagni bilsem olurmuydum hic durup dururken solemi olsa acaba bilmem ne dusunmeyin kizlar ders olim size ufak kucuk hatalari dert etmeyin benim gibi yoksa daha iyisi olur diye girdgniz ameliyattan bole cikarsiniz iste titriklar eline gelmesin diye koydun kikirdaklari diyo hafifce torpulemek aklina gelmedimi acaba ben bole buyuk bi ameliyat olucagmi bilsem deli gbi doktor arastrir en basindan kendi doktoruma gderdm ya