burun ameliyatıma 2 ay oldu çok mutsuzum

sen bence bi kac ay bekleme nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbuldaysan estetika diye bi yer var Atasehirde. oyle aylara gerek yok hemen randevu alabiliyosun. iki arkadasim orda oldu Mert beye. gayet guzel ikisininki de, kucuk , hic fazla morarma olmadi, hic belli olmuyor ameliyat olduklari. Sen ona randevu al hemen. Cunku doktor gercekten iyi yani. Hareketli boyle yetenekli biri. Sevimli cok genc fln. instagramda da var. Estetika da cok iyi yapilmis. Odalarda falan Maldivlerin fln boyle konseptleri var. Arkadasim bayramda oldu. bu bayramda yariya dusmustu 3bin verdi. cok karli ve verimli oldu ya. Atasehir tarafi oldugu icin oralara kaliteli iyi yerler kuruyolar. hemen ara gorus. bizimkiler bi haftaya oldular ameliyatlari. ne bi sislik, morluk, aci, zorluk, sanki hic olmadilar, belli de olmuyor onlarinki hic.

bende atasehir sifada oldum canim onlarin ilk ameliyatiysa bu oyuzden fazla sislik morluk olmamistr basit bir islem olmustr benim 3. revizyon olucak cok daha zor yani doktorun gercekten cooookk iyi olmasi lazm ve ben bunu yeni anladm hic bu hale gelicegmi dusunmemistim okadar sordum calisanlara ve ona ameliyat olmus ni tanidigimda var ama beni niye bolr yapti bilmiorum napicagmida artk bilmiorum gidip agzini yuzunu dumduz edip sende bole kalicaksin bundan sonra canim demek istiorum kesinlikle bu ameliyat sans isi ya nasil gecrcem bu 4 ayi hic bilmiorum 6 ay dolduktan snra ne olucak onuda bilmiorum kim duzelte bilecekki yadahada kotu olursa herkez isin kolayini bulmus kikirdak ekliyo hemen gozukmesin alt taki kusurlar diye sonuc dolma gbi doldurulmus bi burun iste yuzunle qlakasi olmayan kalin havada duran bi burun en cokda beni kimsenin anlamamasi canimi skıyo insanlar hep daha iyisi olsun diye bu tur ameliyatlari oluyor disardakiler beni begensin yada guzel bulsun diye degil sonucta estetik ameliyatlar kisinin pskolojisi icin yapilir disardaki gorenler icin degil su halimle gidip birine estetik yaptrcam desem kimse yok demez bencede biraz incelttr burnunu der eminim bole resmen bir kutuk var gercekten protez bir burun yuzumde hic begenmiorun istemiorum niye oldum bu ameliyati ben daha kotu olucaksa niye oldum kafayi yicem ya kendimi gormeye tahammulum yok hayatim karardi aynalara kustum insanlara kustum tek yaptigim sey evde yataktan cikmamak beni bu hale nasil getirir ya nasil nasil dusunmezsin ya ben bu islemleri yapiorum ama disardan nasil gozukuyo diye nasil bakmazsin ya

23 yasindayim hic bilmiorum kime gidicegmi 2.5 ay oldu bekle sislikler insin gorelim dicek ki ufuk bilkay ve bir doktora daha internetten ulastim hepsi daha erken karar vermek icin dedi bi doktor ben revizyon ameliyati yapmiorum dedi emre ilhana randevu aldim oda taa nisan ayinda ya napicam bilmiorum ben

foto anlasilmio kalinligi aynaya baktigim zaman bariz ortada mama hele bide ışık beyaz sa

Back
X