doktor secimine bagliAmeliyat olma ben çok pişmanım ve bir ameliyatlada kurtaracağın garantisi yok ne yazık ki
siz hangi doktora ameliyat oluyorsunuz? istanbuldami? mesaj atin istersenizMerhabalar burun ameliyatıma 3 gün kaldı. Burnum ne yazık ki kalın derili ve kanatları geniş kemerli bir burun yüzüm çok küçük olduğu için kendimi bildim bileli özgüven sorunları yaşıyor asla fotoğraf çekilmiyorum tercihen maske takmak istiyor ve insanların arasında durmak istemiyorum malum alaylar olabiliyor. Şu an 22 yaşımdayım küçük bir şehirde yaşıyorum ve imkanlar dahilinde burun estetiği olacağım.
Ama doktor kalın derili olduğum için fazla bir şey beklemememi söyledi.
Aşırı gergin hissediyorum kalın derili konularını okuyup psikolojimi mahvettim desem yeridir.
Şanssızlığım derimede işlemiş.
Kalın derili olup memnun kalan kimse yok mu?
Bu şekilde yaşamak daha çok psikolojimi bozuyor sadece kemerden ziyade geniş burnum var dediğim gibi yüzüm küçük.Doktor mükemmel de yapsa estetikli burun kullanmak zor kazık gibi oluyor sürekli sakınmak zorundasın. Kemerliyse kemer gidince bir tık nefes alışı daralıyor. Kemerli burun sağlıklı bence. Birde karakteristik burnun gidiyor düz herkeste olan bir burun geliyor. Ameliyat olmadan ki bakış açısıyla olunca ki bakış açısı çok farklı. Şeklinden memnun mutlu görünen etrafımdaki herkes şu an şimdiki aklım olsa şekline dokundurmazdim diyor bende dahil. Bence vazgeçme şansı olan insanlar bunları okuyorsa kesi likle olmayın. Değmez psikolojinizi bozup da yaşamaya. Ben burayı okumamıştım bilmiyordum bilsem buradaki yazılanları okusam asla olmazdım asla.
Sana yüzde yüz katılıyorum, pişmanlıktan perişan oldum. Güzel olduğun falan yok boşa çile. Çok nadir güzel olan. Çoğunlukla aynı fabrika çıkışı gibiDoktor mükemmel de yapsa estetikli burun kullanmak zor kazık gibi oluyor sürekli sakınmak zorundasın. Kemerliyse kemer gidince bir tık nefes alışı daralıyor. Kemerli burun sağlıklı bence. Birde karakteristik burnun gidiyor düz herkeste olan bir burun geliyor. Ameliyat olmadan ki bakış açısıyla olunca ki bakış açısı çok farklı. Şeklinden memnun mutlu görünen etrafımdaki herkes şu an şimdiki aklım olsa şekline dokundurmazdim diyor bende dahil. Bence vazgeçme şansı olan insanlar bunları okuyorsa kesi likle olmayın. Değmez psikolojinizi bozup da yaşamaya. Ben burayı okumamıştım bilmiyordum bilsem buradaki yazılanları okusam asla olmazdım asla.
Ay nıye oyle dıyorsunuz sizene ..sizinki kotu olmus dıye herkesın oyle olması gerekmıyor .Ameliyat olma ben çok pişmanım ve bir ameliyatlada kurtaracağın garantisi yok ne yazık ki
Ay sizene ya ne garıp ınsanlarsınız ne biçim yorum yapıyorsunuz bı susun yaSana yüzde yüz katılıyorum, pişmanlıktan perişan oldum. Güzel olduğun falan yok boşa çile. Çok nadir güzel olan. Çoğunlukla aynı fabrika çıkışı gibi
Bakmayın siz o yorumlaraDostlar şeklen gerçekten sorun olmasaydı + olarak sol tarafım tıkalı olmasaydı beni uykumdan uyandıracak kadar bende olmak istemezdim çok meraklı değilim bıçak altına yatmaya.
Hani normal bir kemer veya uzunlukta değil benim burnum bunu size anlatmak isterim. Lakin hala demotive oluyorum buraya yazmak belkide yanlış bir karardı.
Benim gibi yüze aşırı büyük ve kamburluk + kemerli burunların motivesi sanırım her türlü eskisinden daha iyi olacak fikri oluyor.Bakmayın siz o yorumlara
Ben gercekten gerek olan kısıler oldugunda cok sevınıyorum
Kardesımde oldu oncesınde bende cok karsı cıktım (kardesım oldugu ıcın ve daha karar vermemıstı) ama karar verdıgınde gittim yanında oldum amelıyat gunu yanında kalırım dedım .
Orda kalmasına bıle gerek yoktu
Ve okadar beyaz tenlı hassas bırısıydı
Ne agrı ne sızı
Ne bır morarma şişme ben cok sasırdım
O gecede sırf hastane oarası verdık ben cocuklarına bakarım güzelce uyu dedık oyle kaldı
sabah cıktı zaten
baska bır sehırde olmustu
Bır hafta boyuncada hergun gezdık avm vs
Alcısı cıktı kontrolu oldu evımıze döndük
Tampon fılanda yoktu .
kardesımın mınık bır kemerı vardı bana gore pek bellı degıldı
Burnu yandan cok guzel ama onden buyuk duruyor gıbı ben soyledıgımde hala ben cok memnunum dıyor şişi ınecek dıyor
Bende anladım en onemlısı ınsanın kendı ıstedıgının olması
Istedı ve oldu
Onu amelıyat olmamıs gıbı gorunce bende gaza geldım cok kolaymıs dıye heran olabılırım
Benım ıcerden kemık egrılıgı var olmam gerek ama korkuyordum
Onu gordum korku fılan kalmadı
Inan cok guzel olurBenim gibi yüze aşırı büyük ve kamburluk + kemerli burunların motivesi sanırım her türlü eskisinden daha iyi olacak fikri oluyor.
Kendimi bir şekilde ameliyat sonrası büyüklüğe ve şişliğe hazırlamaya çalışıyorum.
Doğal bir burun talebim hiç yok kalkık olması sanırım benim için sorun değil. Doğal burnum fotoğraf çekmeyeceğim kaçınacağım ve saklamak isteyeceğim bir durumda oldu.
Motive eden tek kişi olduğunuz için teşekkür ederim.
Ayy aynı durumda sayılırız kalın derili miyim bilmiyorum ama anlattığına göre burunlarımız aynı benimde burnum kemerli bu hafta bende doktordan ameliyat tarihi alıcam içini rahat tut lütfen herşey güzel olucakBenim gibi yüze aşırı büyük ve kamburluk + kemerli burunların motivesi sanırım her türlü eskisinden daha iyi olacak fikri oluyor.
Kendimi bir şekilde ameliyat sonrası büyüklüğe ve şişliğe hazırlamaya çalışıyorum.
Doğal bir burun talebim hiç yok kalkık olması sanırım benim için sorun değil. Doğal burnum fotoğraf çekmeyeceğim kaçınacağım ve saklamak isteyeceğim bir durumda oldu.
Benim gibi yüze aşırı büyük ve kamburluk + kemerli burunların motivesi sanırım her türlü eskisinden daha iyi olacak fikri oluyor.
Evet yanlıs karar ben de sizin gibi nefes alamadığım için ameliyat oldum olduktan sonra da psikolojimi mahvetti neyi istiyorsanız onu yapın ve şunu aklınızdan çıkarmayın eskisinden güzel oluyorDostlar şeklen gerçekten sorun olmasaydı + olarak sol tarafım tıkalı olmasaydı beni uykumdan uyandıracak kadar bende olmak istemezdim çok meraklı değilim bıçak altına yatmaya.
Hani normal bir kemer veya uzunlukta değil benim burnum bunu size anlatmak isterim. Lakin hala demotive oluyorum buraya yazmak belkide yanlış bir karardı.
Umarım bizim için her şey güzel geçerAyy aynı durumda sayılırız kalın derili miyim bilmiyorum ama anlattığına göre burunlarımız aynı benimde burnum kemerli bu hafta bende doktordan ameliyat tarihi alıcam içini rahat tut lütfen herşey güzel olucak
Kolay bir süreç değil herkes eminim yıpranıyordur. Buradaki yorumları hesabım olmadan okuyup çok üzüldüm son anda doktor değiştirmeye bile kalkıyordum az kalsın. En son saatler önce doktorumla görüştüm beni bir tık rahatlattı diyebilirim.Evet yanlıs karar ben de sizin gibi nefes alamadığım için ameliyat oldum olduktan sonra da psikolojimi mahvetti neyi istiyorsanız onu yapın ve şunu aklınızdan çıkarmayın eskisinden güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?