Burun ameliyatımdan önceki ve sonraki halim

çok geçmiş olsun cnm ya ben bişi sorucam ameliyat sonrası burun sürekli şekil değiştiriyormuş diyorlar doğrumu? hemen şeklini almıyormuş. daha önce burnumu kırdım umarım bu sebepten dolayı iyileşmede problem yaşamam. ameliyat sonrası resimlerde genelde yan profilden resim çekiyorlar önden müdahale edemiyorlarmı yani çatıdan daraltma olabiliyormu? buarada eski halinde güselmiş ama şimdi çokk çokk daha güsel olmuşsun (: kendine dikkat et :)

çok geçmiş olsun cnm ya ben bişi sorucam ameliyat sonrası burun sürekli şekil değiştiriyormuş diyorlar doğrumu? hemen şeklini almıyormuş. daha önce burnumu kırdım umarım bu sebepten dolayı iyileşmede problem yaşamam. ameliyat sonrası resimlerde genelde yan profilden resim çekiyorlar önden müdahale edemiyorlarmı yani çatıdan daraltma olabiliyormu? buarada eski halinde güselmiş ama şimdi çokk çokk daha güsel olmuşsun (: kendine dikkat et :)

tşkr edrim cnm ameliyat sonrası ilk bir ay şişliklerden tam şekli belli olmuyor cnmşişler indiğinde şekil ortaya çıkıyor.tam burnun oturması 6 ayı bulur deniyor benim şimdi 36.günüm şekli gayet oturmuş cnm:smiley-cool:senin burnunun kırık olduğunu demişsin cnm hiç problem yaşamssın benimde burnum kırıktı allaha şükür hiç problem yaşamadım ameliyat esnasında tüm sorunları gideriyor dr larımız hiç endişen olmasın tabi istedğin sonucu alabilmen için iyi doktoru araştırıp bulman şart cnm umarım çok güzel sonuç alırsın sormak istediğin başka bir şey varsa cvp vermeye hazırım

Son düzenleme:
çoksağol arkadaşım bende çok beğendim kendimi drumun ellerine bıraktım ameliyatımın açık olduğunu biliyordum:utangac: sanırım kapalı olmuş
sadece burun altında dikişler vardı alt gıgırdak dikilmişti:1hug:

canım çok geçmiş olsun öncelıkle ben gaziantepte oturuyorum amelıyat olmak ıstıyorum hatay veya iskendurun bana çok yakın toplam masrafların nekadardı hastahanen ve doktorun hakkında bilgı verebılırmısın benım teyzemın kızı kbb yaptırdı suan burnu dustu bende çok korkuyorum .......:1no2:

canım çok geçmiş olsun öncelıkle ben gaziantepte oturuyorum amelıyat olmak ıstıyorum hatay veya iskendurun bana çok yakın toplam masrafların nekadardı hastahanen ve doktorun hakkında bilgı verebılırmısın benım teyzemın kızı kbb yaptırdı suan burnu dustu bende çok korkuyorum .......:1no2:

cnm geçmiş olsun öncelikle.:)benim ameliyatı op.dr atilla ersoy gerçekleştirdi.iskenderunda 4 hastane alternatif var hangisinde isterseniz orda yapabiliyor ameliyatları :)kuzenin ameliyatından ne kadar bir zaman geçti.allah şükür çok güzel burna sahip oldum.özel mesajlaşmayı açarsan mesaj atıcam cnm sana:1hug:

yeni çektiğim fotolarıda ekledim arkadaşlar:sm_cool:sırnaşık şey

çok sağol cnm şimdi 28 günüm siğarada kullanmıyorum ameliyatım çok güzel geçmişti
darısı sizlere hiç korkmayın hiç korkulacak bişey yok inanın boşuna korktuğunuzu anlıcaksınız ameliyat sonrası:1hug:

bak bak matarıma...bi zamanlar ben sana böyle derdim... sırnaşık şey
nasılmış,anlattığım gibiymiş dimi bitanem.. a.s
çok sevindim bu kdr güzel bir burna sahip olduğun için..
doktorunun da eline sağlık...güzel günler şimdi başlıcak senin için..
artık bütün resimleri yan profilden çekersn sende benim gibi :roflol:

Canım harika olmuş geçmiş olsun.
uff bende ameliyat olmam gerekiyor 7 senedir erteliyorum bakalım daha ne kadar korkumdan kaçıcam burun içinde eğri kemikten kurtulmam gerek :(((((

bak bak matarıma...bi zamanlar ben sana böyle derdim... sırnaşık şey
nasılmış,anlattığım gibiymiş dimi bitanem.. a.s
çok sevindim bu kdr güzel bir burna sahip olduğun için..
doktorunun da eline sağlık...güzel günler şimdi başlıcak senin için..
artık bütün resimleri yan profilden çekersn sende benim gibi :roflol:

evet cnm haklısın herşey güzel olucak çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni yaa senin burnuna hasta olmuştum ben senin ki kadar güzel olmasa da güzel oldu senin yazılarını sürekli takip ederim yeni bir foto koydun mu diye son fotodaki burnunda haikaydı nasıl değiştik görüyormusun yeniden doğmuş gibi olduk hayata daha güzel bakıyorum cnm:asigim::1hug:

Canım harika olmuş geçmiş olsun.
uff bende ameliyat olmam gerekiyor 7 senedir erteliyorum bakalım daha ne kadar korkumdan kaçıcam burun içinde eğri kemikten kurtulmam gerek :(((((

cnm hiç korkmana gerek yok bir an önce randevunu al bitir ameliyatını hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok kesinlikle ağrı hissetmiyorsunuz benim tek hissettiğim ağrı neydi biliyormusunuz ameliyattan sonra odama alındıktan sonra bir hemşire geldi bir ağrı kesici iğne yaptı ondan başka ağrı asla duymadım kesinlikle yine yapıcaz dese dr hiç çekinmem hemen girerim ameliyata inan hiç ağrı duymuyorsun yaptırmadığın sirece hastalıkların artar cnm (baş ağrıları halsizlik yorgunluk kalp çarpıntıları faranjit göz rahatsızlığı bile )yapıyor burun deviasyonları(eğrilik) hiç ihmal etme güzel sağlıklı günler cnm

cnm geçmiş olsun öncelikle.:)benim ameliyatı op.dr atilla ersoy gerçekleştirdi.iskenderunda 4 hastane alternatif var hangisinde isterseniz orda yapabiliyor ameliyatları :)kuzenin ameliyatından ne kadar bir zaman geçti.allah şükür çok güzel burna sahip oldum.özel mesajlaşmayı açarsan mesaj atıcam cnm sana:1hug:

slm uzun zamandır yoktum bende amleıyat oldum bugun 15 gunum çok memnunum burnumdan ben de çok beyendım morlugum sadece 4 gun oldu bı hafta içinde hiç bişeyım kalmadı benım agız içindende dıkısım var burnu kaldırmak ıçın duşme olmazmıs darısı olmayanların başına ...ayrıca canım özel msj nerden açılıyo ben tam olarak bımıyorum bu sıtede bana yazılanları göremıyorum yardımcı olursan sevınırım

eskihalimsk9.th.png
kızlar ilk halim:(

birtemmuzud3.th.png
56.günüm

eskişi hali de kötü değilmiş, ama bu herkesin kendi bileceği iş...yalnız çok güzel olmuşsun:nazar:, çok çok beğendim, çok doğal duruyor, hayırlı olsun

eskişi hali de kötü değilmiş, ama bu herkesin kendi bileceği iş...yalnız çok güzel olmuşsun:nazar:, çok çok beğendim, çok doğal duruyor, hayırlı olsun

saol cnm dileğin için ben emin ol güzellik için ameliyata girmezdim:)ama bir den fazla sorun olunca hepsi beraber aradan çıkardık:) iyi de oldu darısı isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı güzel günler:enbuyukkk:

slm uzun zamandır yoktum bende amleıyat oldum bugun 15 gunum çok memnunum burnumdan ben de çok beyendım morlugum sadece 4 gun oldu bı hafta içinde hiç bişeyım kalmadı benım agız içindende dıkısım var burnu kaldırmak ıçın duşme olmazmıs darısı olmayanların başına ...ayrıca canım özel msj nerden açılıyo ben tam olarak bımıyorum bu sıtede bana yazılanları göremıyorum yardımcı olursan sevınırım

sanada geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın1 aydan itibaren herşey yoluna giriyo emin ol şişliğibile fark etmiyorsun cnm profilden bakıcan (kontrol panelinden ayarlara bakıcan ordan özel mesajlaşmayı tıklıcan ):1hug:

matarcığım merhaba bende amelyat oldum bugün 7. günüm yarın atelim alınıyor ama ben sana bişiy sorucam seninde yanakların şişmişmiydi? burnum kalktı zaten ilk zamanlar yüzümde hiçbişekilde mimik yoktu hala gülüşüm bi tuhaf neyse işallah yakın zamanda geçer.. sen nasıl oldun buarada taoparlanmışsındır inşallah sağlıcakla kal :))

matarcığım merhaba bende amelyat oldum bugün 7. günüm yarın atelim alınıyor ama ben sana bişiy sorucam seninde yanakların şişmişmiydi? burnum kalktı zaten ilk zamanlar yüzümde hiçbişekilde mimik yoktu hala gülüşüm bi tuhaf neyse işallah yakın zamanda geçer.. sen nasıl oldun buarada taoparlanmışsındır inşallah sağlıcakla kal :))

çok geçmiş olsun cnm benim yüzüm resmen balon gibi şişmişti burnum kalkıktı ama kötü durmuyordu ama zamanla düzeldi cnm zaten 10 güna kadar konuşma düzgün olmuyor benim ağzım yamuluyor gibi oluyordu iki dudağımı birleştirmede zorlanıyordum üst dudak şişti çünkü hiç merak etme sonuç mükemmel oluyor.ben şimdi çok iyiyim işallah sende çok iyi olucan sadece biraz sabır a.scnm fotoları istersen arttırabilirim bilgi için senin fotolarıda işallah iyleşince görürüz sağlıcakla kal cnm benm:1hug:

Son düzenleme:
evet cnm sanırım haklısın aynı şeyleri yaşamışı ama toparlandım:) cevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah yakın zamada biraz daha topalanır resimlerimide size aktarırım hoşçakll yerimseniben

matarcığım gene ben :bbo: sana amelyattan sonra antibiotik kullandınmı?? die sorucaktım kendine ii bakk kafamçokkarıştı

Back
X