Burun ameliyatımdan önceki ve sonraki halim

tüm yüze ifadesini veren burundur hayırlı olsun iyiki de yaptırmışsın önceki hali walla çok kötü

matarcığım gene ben :bbo: sana amelyattan sonra antibiotik kullandınmı?? die sorucaktım kendine ii bakk kafamçokkarıştı

evet cnm ameliyattan çıkar çıkmaz serumla ağrı kesici ve antibiyotik verdi ve hastaneden çıkarkende antibiyotik hap ve ağrı kesici verdi dr um faydası kesinlikle var ilaçların cnm neden kafan karışık inan boşuna bu stres sen nasılsın ne durumda burnun şimdi:1hug:

tüm yüze ifadesini veren burundur hayırlı olsun iyiki de yaptırmışsın önceki hali walla çok kötü

çok teşekkür ederim cnm gerçekten insanın burnu ifadeyi yüzü öyle değiştiriyorki burnun güzelli yüze çok yansıdığını fark ettim iyi kide yaptırmışım:D

aaa tamam canim gördüm resimleri, burnun cok güzel olmus benim burnumda hemen hemen senin eski burnun gibi kemikli biraz bende onun yok olmasini istioooom :( cogu kisi ameliyat olmama gerek olmadigini söylüyor bende kararsiz kaldim bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

Son düzenleme:
kızlar benim 8 ayım oluyo uzun zamandır yazılanları takkip etmediğim için özür:)ben iyiki olmuşum diyorum gerçekten yaptırmak isteyen arkadşlar hiç beklemesin mutlu alacakları saati hızla beklemden kavuşsunlar.ağrısız ama biraz sıkıntılı oluyo hiç korkulacak bişey yok inanın bana :)ben fotolarımı kaldırdım uzun zaman olduğu için yeterli buldum ve kaldırdım
isteyenler varsa özelden atabilirim

burnumda et biraz eğik hiç begenmıorum yaptırmak istiorum ama korkuorum

Canımm ya bende hatay ıskenderunda oturuyorm bende yaptırmayı dusunuyorum eger hala sana gelen mesajları kont. Edıyorsan bana atabılırmısın ozelden resmlerını..bende atılla beyın ısmını duymustum cok ıyı oldugunuda duydum ama bılırsın ıstee ıskenderundan bısı cıkmaz dıyee hıc dusunmedım bıleee ama burdakı konuları ve yazılanları okuyunca ve senınde atılla beye amelıyat olduqunu goruncee cok merakk ettım bana yardımcı olursan cok sewınırımm:)))):)))

kızlar bana özel mesaj atarsanız size daha kolay ulaşırım çünkü hergün takip edemiyorum özelden atarsanız mail geliyor ordan sizlere cvp yazarım herkesin gönlünce olsun

rinoplastı,dewıasyon amelıyatı acık ve genel anestezi ile olur
taa alnınıza kadar acıolar burnu yoksa egrılık nası duzelcek arkadaslar
kapalı demeyın acık

arkşlar bnde yeni üyeyim.bnde olmayı düşünüorum ama korkuorum.bide çevremde böle bi durum yok açıkcası çevremin nasıl karşılayacğı umrumda değil sadece olmak istiorum.ne yapacağımı bilmiorum bni birz bilgilndirirmisiniz.bide yeni üye olduğum için kmsenn fotolarını göremiorum.ss:30:

arkşlar bnde yeni üyeyim.bnde olmayı düşünüorum ama korkuorum.bide çevremde böle bi durum yok açıkcası çevremin nasıl karşılayacğı umrumda değil sadece olmak istiorum.ne yapacağımı bilmiorum bni birz bilgilndirirmisiniz.bide yeni üye olduğum için kmsenn fotolarını göremiorum.ss:30:

Evet fotolar gözükmüyor..

arkadslar atilla hacılarda ameliyat olan varmı,ben pazartesi olacagım ücret 200 tl yeslkartlı oldgum için önce 300 dedi snra 200 e bagladım.

Bende burnumu yaptirmak istiyorum ama cok bilinsizce arastirma yaptigimi hatta yapamadigimi dusunuyorum ve cok korkuyorum. Atilla hocayi cok duydum yaptiran varsa gorsel gonderebilirmi

Back
X