Burun ameliyatından 1 ay sonra gözaltı morluğu oluştu.

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
kızlar benim operasyonum üstünden 1 ay geçti.şişlik ve morluklarım ameliyattan 1 hafta sonra tamamen geçmişti fakat şimdi 2 gündür gözaltlarım belirgin şekilde morardı.ameliyatlamı ilgili yoksa başka bir sebebi mi var.aranızda böyle birşey yaşayan varmı

mrb canım... benim de 42 gün oldu ama hala mor gözaltlarım... ama eskiye göre daha iyi.. bunu düşünerek geçeceğini ümit ediyorum... geçmiş olsun..

kızlaaarr enim 1 ay oldu göz altlarım ve burnumun ödem olan üst tarafındaki morluk hala geçmedi sanırım güneşe maruz kaldığımdan oldu çok endişeliyim öfffffffffff sizinkilerden ne haber geçen var mı??

göz altı morluğu ameliyattan bir ay sonra tekrarladıysa muhakkak baska bı nedenı vardr uykuszluk yorgunluk az sıvı tüketme yada fazla kan kaybetme gibi dengesız beslenme gibi cnm bu konuda cok arstrma yaptım cok da doktrla görstum ondan bılıyorum amelıyatınla ılgısı yoktur yani üzernden bir ay gecmş çünkü..

göz altı morlukları ve torbalara kivi kabuğu çok iyi geliyor kızlar. Kivinin kabuklarını yeşil kısımları göz altınıza gelecek şekilde koyup yarım saat bekletin.Düzenli olarak yaparsanız farkı göreceksiniz

bende olsamda kurtulsam artık yavs :)

aynı seyı bende dıyorum da okudukca bıseler oluyo bana :) gz altı morluguu dudak ıncelıgı az once de yanak sarkması dıye bıse okudum ya anamm :)) he bide kaşları dokulen bıle olmus Allah'mm ne amelıyatmıs bu :vazgeccem nerdeyse )

bende 15 gunde tum morluklar gectı,hafıf sarılık vardı ama hıc güneşe çıkmadım..çıksamda guneşın az oldugu zamanlarda ve güneş kremı surerek cıktım,yazında sureklı golgede durdum...güneşın lekelerı kalıcı yaptıgını duymuştum..bıde bı krem var doktor onermştı gozaltı ıcın,herodoıt gıbı bı adı vardı yanlış hatırlamayım

mrb canım... benim de 42 gün oldu ama hala mor gözaltlarım... ama eskiye göre daha iyi.. bunu düşünerek geçeceğini ümit ediyorum... geçmiş olsun..

helbest merb. benim burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçecek neredeyse ama gözaltlarm mosmor. iz kalmış olmasında korkuyorum. senin de biraz uzun sürmüş anladığım kadarıyla.acaba nekdar sürede geçti öğrenebilir miyim yada geçtimi.? çok zor durumdayım

helbest merb. benim burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçecek neredeyse ama gözaltlarm mosmor. iz kalmış olmasında korkuyorum. senin de biraz uzun sürmüş anladığım kadarıyla.acaba nekdar sürede geçti öğrenebilir miyim yada geçtimi.? çok zor durumdayım

Arkadaslar bahsettiginiz morluk ameliyat sonrasi morluk degil dimi?normal goz cevresi morlugu gibi ve cok yogun.. bendede olustu.. masaj yapiyrm goz cevreme umarim gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benim de 35.gün morluklar geçti fakat yerini karartıya bıraktı 65 gün oldu şuan o kararma kalıcı mıdır sizin ki ne duruma geldi çok mutsuz ve şanssız hissediyorum kendimi

Benimde göz altım da kararma kaldı aynı şekilde 65 gün oldu ve kalıcı olmasından çok korkuyorum doktorum hiç ilgilenmiyor keşke hakkım olsa da dava açabilsem... Sizin gözleriniz geçti mi herkesin cildi farklı biz seçilmiş şanssız kişiler miyiz

Morluğunuz geçti mi acaba ? Her yere soruyorum cevap verebilen yok derdime 65 gün oldu hala karartı var madde bağımlısı sanıp yolda laf atan oldu lütfen cevap verin ...

Merhaba
Benim ameliyatimin uzerinden 3 hafta gecti ve ben de ayni sorundan muzdaribim. gozaltlarimda morluk olustugunu farkettim. sizin gecti mi acaba morluklar ben daha cok yeniyim, yardimci olursaniz bilgilendirirseniz cok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…