merhaba,ameliyatını kime olmuştun??
mrb canım... benim de 42 gün oldu ama hala mor gözaltlarım... ama eskiye göre daha iyi.. bunu düşünerek geçeceğini ümit ediyorum... geçmiş olsun..
ne cok sorun oluyomus ya
bende olsamda kurtulsam artık yavs :)
mrb canım... benim de 42 gün oldu ama hala mor gözaltlarım... ama eskiye göre daha iyi.. bunu düşünerek geçeceğini ümit ediyorum... geçmiş olsun..
Merhaba benim de 35.gün morluklar geçti fakat yerini karartıya bıraktı 65 gün oldu şuan o kararma kalıcı mıdır sizin ki ne duruma geldi çok mutsuz ve şanssız hissediyorum kendimimrb canım... benim de 42 gün oldu ama hala mor gözaltlarım... ama eskiye göre daha iyi.. bunu düşünerek geçeceğini ümit ediyorum... geçmiş olsun..
Benimde göz altım da kararma kaldı aynı şekilde 65 gün oldu ve kalıcı olmasından çok korkuyorum doktorum hiç ilgilenmiyor keşke hakkım olsa da dava açabilsem... Sizin gözleriniz geçti mi herkesin cildi farklı biz seçilmiş şanssız kişiler miyizhelbest merb. benim burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçecek neredeyse ama gözaltlarm mosmor. iz kalmış olmasında korkuyorum. senin de biraz uzun sürmüş anladığım kadarıyla.acaba nekdar sürede geçti öğrenebilir miyim yada geçtimi.? çok zor durumdayım
Morluğunuz geçti mi acaba ? Her yere soruyorum cevap verebilen yok derdime 65 gün oldu hala karartı var madde bağımlısı sanıp yolda laf atan oldu lütfen cevap verin ...kızlaaarr enim 1 ay oldu göz altlarım ve burnumun ödem olan üst tarafındaki morluk hala geçmedi sanırım güneşe maruz kaldığımdan oldu çok endişeliyim öfffffffffff sizinkilerden ne haber geçen var mı??
Arkadaslar bahsettiginiz morluk ameliyat sonrasi morluk degil dimi?normal goz cevresi morlugu gibi ve cok yogun.. bendede olustu.. masaj yapiyrm goz cevreme umarim gecer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?