• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ameliyatından kaç ay sonra hamile kalmalıyım

gsmpy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
322
0
96
Ankara
ben burun ameliyatına karar vermişken anestezici bir arkadaş genel enesteziden 6 ay sonra hamile kalman önerilir etkisinin vücuttan gitmesi içn dedi bu konuda bir bilgisi olan varmı ben ameliyattan 2 ay sonra hamilelik düşünüyorumda..

ben ağustos ayında ameliyat oldum. hamile kalmayı planlıyordum. gerçekten bu konuda bilgisi olan var mı?

bende 10 ocakta burun estetigi oldum..temmuzda hamıle kaldım..yanı tam 6 ay sonra:) ama benımkısı tamamen tesaduf..bole bı bekleme suresının oldugundan haberım yoktu..r umlada gorusmustum ben fakat bole bır durumdan bahsetmedı bana..sanmıyorum 6 ay gecmesı gerektıgını falan..ama bunye farklılıgından olayı bır kac ay hamıleleık onerılmeyebılır.bence dr unla gorusmelısın canım..

doktorum yok öyle bir sey dedi biraz rahatladım bir de kadın doğum doktoruma soracağım..bu durum da hayırlısıyla ekim başında ameliyat olurum...revizyon benimkiikinci kez aynı acılar korkutuyor aslında ama burnum hiç istediğim gibi olmadı...

arkadaşlar bende bu konuyu çok merak ediyorum burun ameliyatı sonrası en erken hamilelik ne zaman olur?nette araştırma yaptım ama pek bişey bulamadım doktora sormaya çekiniyorum ama olmazsa soracağım.bir hafta oldu ameliyat olalı.3-4 ay sonra çocuk düşünüyordum ama en az 6 ayı görünce şok oldum

ben 8 ay sonra kaldım ama bana belirli birşey söylenmemişti bu konuda, drumun da bir uyarısı olmamıştı şu kadar zaman kalma diye

hamile kaldıktan sonra ve ileriki dönemlerde nefes problemi veya burunda bir değişiklik oldu mu?

hamile kaldıktan sonra şöyle bir sıkıntı oluyor, burun içi feci derecede kuruma ve yer yer ufak kanamalar yapıyor, bunun ameliyatla bir ilgisi yok ama ilk gebeliğimde de aynı şey olmuştu. nefesim hala öncesine göre bir hayli rahat fakat gebelik öncesine göre biraz rahatsız çünkü ileri derecede alerji hastasıyım sürekli ilaç kullanıyordum, hamilelikle beraber ilacı bıraktım, tıpkı burnuma polen değmiş gibi burun etlerim içeriden şişiyor bazen.
ama dediğim gibi bunların ameliyatla bir bağlantısı yok

hamile kaldıktan sonra şöyle bir sıkıntı oluyor, burun içi feci derecede kuruma ve yer yer ufak kanamalar yapıyor, bunun ameliyatla bir ilgisi yok ama ilk gebeliğimde de aynı şey olmuştu. nefesim hala öncesine göre bir hayli rahat fakat gebelik öncesine göre biraz rahatsız çünkü ileri derecede alerji hastasıyım sürekli ilaç kullanıyordum, hamilelikle beraber ilacı bıraktım, tıpkı burnuma polen değmiş gibi burun etlerim içeriden şişiyor bazen.
ama dediğim gibi bunların ameliyatla bir bağlantısı yok
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)

Kızlar bende ameliyat olalı 1 ay oldu bana da burun ameliyati yaptiranlar dogumda burun düşüyor zorlanmadan dolayı dediler bilgisi olan var mi:(

Kızlar bende ameliyat olalı 1 ay oldu bana da burun ameliyati yaptiranlar dogumda burun düşüyor zorlanmadan dolayı dediler bilgisi olan var mi:KK43:
canım onla ilgili bilgim yok ama doktoruma burun ameliyatı sonrası hamilelikle ilgili araştırdıklarımı söyledim yok öyle birşey dedi.bende burun ameliyatı sonrası en az 6 ay-1 sene beklenmesi gerekiyormuş yoksa burun tam oturmadığından şişebilirmiş ve hamilelikte nefes almak zorlaşabilirmiş gibisinden sordum.doktor "onun burun ameliyatı ile ilgisi yok zaten hamile bayanlar kilo aldığı için özellikle son iki ayda ameliyat olmasalarda nefes problemi yaşıyorlar " dedi.

canım onla ilgili bilgim yok ama doktoruma burun ameliyatı sonrası hamilelikle ilgili araştırdıklarımı söyledim yok öyle birşey dedi.bende burun ameliyatı sonrası en az 6 ay-1 sene beklenmesi gerekiyormuş yoksa burun tam oturmadığından şişebilirmiş ve hamilelikte nefes almak zorlaşabilirmiş gibisinden sordum.doktor "onun burun ameliyatı ile ilgisi yok zaten hamile bayanlar kilo aldığı için özellikle son iki ayda ameliyat olmasalarda nefes problemi yaşıyorlar " dedi.
Çok teşekkür ederim

Kızlar bende ameliyat olalı 1 ay oldu bana da burun ameliyati yaptiranlar dogumda burun düşüyor zorlanmadan dolayı dediler bilgisi olan var mi:KK43:
canım bugün doktora randevum vardı onu da sordum "öyle bişey yokmuş" ne ameliyat kaynaklı nefes problemi ne de doğum kaynaklı burun düşmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş."internetteki her bilgiye inanmayın,internetten doğru bilgiye ulaşmak okadar zorki " dedi.

Buna cok sevindim ben ameliyatimi şehir dışında oldum o yüzünden doktor kontrolü yapamıyorum 6 ay sonra yapcz Kontrolü tekrr teşekkür ederim canim ya
Merhaba eda
Burun estetiğinden ne kadar sonra hamilw kaldınız? Bende de aynı durum geçerli net bir bilgi de yok.. yardımcı olur musunuz?

Hamilelik ve normal doğum yapma sürecinde burun ucunda düşme oluyor diye duymuştum aslı var mı bunun bayanlar?
Ikınmak falan yasak demişti de doktorum bana bu sebeple kabız olmamaya dikkat ediyorum:KK48::KK23:

Back
X