Burun ameliyatından ne kadar süre sonra spor yapılmaya başlanabilir?

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar,Burun ameliyatından ne kadar süre sonra spor yada egzersiz yapılmaya başlanabilir?

hani en azından zorlayıcı,ağır sporlar değil de orta ağırlıkta egzersizler ne zaman yapılmaya başlanabilir acaba? :122:

merhaba arkadaşlar,Burun ameliyatından ne kadar süre sonra spor yada egzersiz yapılmaya başlanabilir?

hani en azından zorlayıcı,ağır sporlar değil de orta ağırlıkta egzersizler ne zaman yapılmaya başlanabilir acaba? :122:

bence doktoruna danışman daha doğru olur ama ben olsam 6 aydan önce riskli sporlardan kaçarım:20:

bence doktoruna danışman daha doğru olur ama ben olsam 6 aydan önce riskli sporlardan kaçarım:20:

6 ay mı,ama ben baya kilo aldım spor yapmam lazım :1::1: canım şaka bir yana yorumun için çok sağol ;)))

buarada spordan kastım hani zorlayıcı, riskli hareketler değil..basit hareketler yapsak gene de riski var mı acaba?

Ben de bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum, aerobiği ve fitnessı bıraktım ameliyat nedeniyle, kendimi çok rahatsız hissediyorum, hareketsiz hareketsiz nereye kadar, insan daha dinç oluyor ama 6 ay beklemek lazımsa vay halime diyorum :SS İki aya da razıyım

Ben de bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum, aerobiği ve fitnessı bıraktım ameliyat nedeniyle, kendimi çok rahatsız hissediyorum, hareketsiz hareketsiz nereye kadar, insan daha dinç oluyor ama 6 ay beklemek lazımsa vay halime diyorum :SS İki aya da razıyım

Kızlar 6 ay dememin sebebi doktorumun bana söyledilerinden dolayıydı.burun yeni şeklini 6 aya kadar anca alıyor ve bu süre içinde hala hassas oluyor.tabiki hafif sporlar yapılabilir ama ben biraz pimpirikli olunca 6 ayı bekliycem heralde:26:

ya bende serumdan mıdır nedir çok şiştim tartıda aynı ama görüntü fena halde ya ne güzel kilo vermiştim:2:

şimdilik bize spordan fayda yok arkadaşlar,yani birka ay daha spor yapamıycaz galiba :1::1:

napalım bizde diyete ağırlık vericez :)))

Back
X