DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Bizim forumdan hanımefendi muayeneye gittiğinde kontrole gelen iki hastasını görmüş. Demek ki ben yanılmışım. Benim hatam. Keşke bir şeyler paylaşsa, sayfayı sıcak tutmak lazım bence. Ben tekrar listeme aldım Erkan beyi, her an gönlüm ona kayabilir. 😁 Çok yoruldum, artık olsamda bitse.
Erhan Eryilmaz 10000 euro fiyat verdi, Fatih Dagdelen ise 12500 euro. Hangisi daha iyi sizce ?

Merhaba. Baya ayrıntılı araştırma yapmışsınız umarım en doğru doktoru seçersiniz. Karaca Başaran neden listenizde yok merak ettim.
Merhaba. Teşekkür ederim. Karaca Başaran öncelikle fiyatı çok uçuk, muayene bile 9000 tl, bir de yurtdışından bir hastada kalıcı, geri dönüşü olmaya bir hasar bırakmış, kadın dava açmış, o haberi okuyan korktu.

Dr. MEHMET GENCER

Eki Görüntüle 3618346

Genç görünen ve yakışıklı doktorumuz.
Sadece yüz germe ameliyatları yapıyor, kendisi mikrocerrahi uzmanı, sayfasında çok sayıda örnek var, aşırı uçuk fiyat vermezse, favorimlerinden biri.

Eki Görüntüle 3618349 Eki Görüntüle 3618350 Eki Görüntüle 3618351

Sayfasını ziyaret edin, yüzlerce örnek var
Mehmet Gencer maalesef listeden çıkıyor. Fiyat 26000 dolar verdi asistanı, benim için bu çok fazla. 😔

Ben gecen hafta aradim kendisini , asistani hasta oldugunu uzun sure calismiycagini soyledi
Allla Allah 🤔 Bir haftada iyileşti mi şimdi adam, bana direk fiyat verdi asistanı. Yoksa yaz tatiline mi çıktılar? Ben önceden belirttim, belli bütçem var diye, o da sağolsun pat diye söyledi, hevesim kursağımda kaldı ☹️

Merhaba , 10000 euro fiyati hangi islemler icin verdi Erhan Bey? Simdiden tesek
Merhaba, Kas kaldirma, sakak germe, orta yuz germe, alt yuz yani jawline germe, gidi ve boyun bantlari. Siz gorustunuz mu kendisiyle, aldiginiz fiyat ve izleniminiz ne yonde ? Tesekkurler

Evet gorustum, benim izlenimim cok para canlisi olmadigi yonunde. O yuzden bana guven verdi. Diger doktorlar bu islemler icin daha fazla ister diye dusunuyorum.

Evet gorustum, benim izlenimim cok para canlisi olmadigi yonunde. O yuzden bana guven verdi. Diger doktorlar bu islemler icin daha fazla ister diye dusunuyorum.
Ne kadar fiyat aldiniz, hangi islemler ve de Erhan hocanin 2025 facelift sonuclarina baktinizmi cunku benim endisem 2024 den sonra facellift yapmadigi yonunde.

Arada kaldım ve karar veremiyorum. :KK43:
Naci bey muayene olmadan net fiyat vermiyor, muayene fiyatı 5000 tl+kdv
Ulaş bey her şey uygun fakat çalıştığı hastane güven vermiyor.
Ne yapacağım bilmiyorum. :KK42:

Kızlar kim ne karar aldı, paylaşabilirmisiniz lütfen, belki ben sizden esenlenirim.

Back
X