Merhaba bukkket,
Ben burun estetiği değil ama septum deviasyonu ameliyatı oldum yaklaşık 5 ay kadar önce.Burun kemiğimde yamukluk vardı onu düzelttiler,onun haricinde herhangi bir estetik müdahale yapılmadı.Buna rağmen şimdiki haliyle 4 ay öncesi arasında dağlar kadar fark var.Burun şişim burnumun yarısı kadar daha indi 4 ay içinde.
Öncesi-sonrası şeklinde fotoğraflarımı paylaşmak isterdim fakat sanırım site yönetimi yasaklamış öncesi-sonrası fotoğraflarını buraya koymayı.
Sanırım ameliyatını olalı 1 ay oldu ? Eğer öyleyse hiç sorun etme,zamanla şişi de iniyor kemik de kaynıyor ve o kadar da şiş durmuyor.İçini ferah tut,cidden çok rahatsız edici bir görünümü varsa dokturuna gitmeni tavsiye ederim.
TŞKR EDERİM PAYLASIMIN İÇİN CANNM BENMDE BURNUMUN ANA CATISINDAKI KEMIKTE YAMUKLUK VARDI.1 AY GECTI ESTETIK AMELIYATTA GECIRDIM GUYAAMA SONUC OLUMSUZ BAKALIM BNM BURNUM 6 AYDA NASIL EVRIM GECIRICEK COK MERK EDIYORUM :S RESMLERI KOOYAMIYOMUSUNUZ COK UZULDM SIMDI BUNA OFF :s BURNUM SIS AMA ESKI BURNUMDA ZATEN SISTI BNM :s BURNUMUN UCU YANI BELKI RESIMLERIME BAKMAK ISTERSN CNM :s CNM BU MEKIK YADA KIKIRDAKLARLA OYNANDIGINDA SPOR NE ZAMANA KADAR YAPAMIYOSUN KESIN BI BILGIN VARMI ACABA ?
suan 3,5 ay oldu ama burnumun sıslıgı ınmedı hala bana ucu cok sıs gorunuo bazı zamanlar rahat nefes alamıorum bazen cok ıı nolcak 6. ayda bılemıorum umarım ucu ıncelır
Ben de 19 gün önce burun ameliyatı geçirdim . Kıkırdakta olan yamukluk düzeltildiği gibi burnumun ucunu da kaldırttım ve bir kemikte olan yamukluğun da düzeltildiği söylendi bana.
2 gün sonra tampon çıktı ve 1 hafta sonra alçı . Ardından 1 hafta sonra da bandaj çıktı . Alçı çıktığında burnumun ucu çok şiş olmasına rağmen bandajdan sonra epey inmişti.
Şuan halen burnumun sert olduğunu hissediyorum ve istediğim burun yapısına kavuşamadığımı düşünüyorum . Bazen asimetri seziyorum ve bazen de şişin arttığını farkediyorum .
Burnum bana büyük geliyor gerçekten . Bu durumun geçici olduğuna dair ümit etmekten başka çarem yok şuan için . Özellikle burun ucumda hafif hissizlik ve epey sertlik var .
Burnum hep böyle mi kalacak yoksa günden güne güzelleşecek mi ? Tatmin edici bir cevap alabilmek için buraya yazma amacı güttüm . Şimdiden tecrübeli arkadaşların yrdımları için
teşekkür ederim.
Ben de 19 gün önce burun ameliyatı geçirdim . Kıkırdakta olan yamukluk düzeltildiği gibi burnumun ucunu da kaldırttım ve bir kemikte olan yamukluğun da düzeltildiği söylendi bana.
2 gün sonra tampon çıktı ve 1 hafta sonra alçı . Ardından 1 hafta sonra da bandaj çıktı . Alçı çıktığında burnumun ucu çok şiş olmasına rağmen bandajdan sonra epey inmişti.
Şuan halen burnumun sert olduğunu hissediyorum ve istediğim burun yapısına kavuşamadığımı düşünüyorum . Bazen asimetri seziyorum ve bazen de şişin arttığını farkediyorum .
Burnum bana büyük geliyor gerçekten . Bu durumun geçici olduğuna dair ümit etmekten başka çarem yok şuan için . Özellikle burun ucumda hafif hissizlik ve epey sertlik var .
Burnum hep böyle mi kalacak yoksa günden güne güzelleşecek mi ? Tatmin edici bir cevap alabilmek için buraya yazma amacı güttüm . Şimdiden tecrübeli arkadaşların yrdımları için
teşekkür ederim.
canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete yaa...
niye canını sıkıyorsunki hiç dert etme söylenenleri,onlar bence biraz görgüsüzlük yapıyorlar,ne demek para verdin fark olcak,bence amaç kusurlar giderilmeli ama yüz ifadesi çok değişmemeli olmalı,ben de üç-dört hafta önce burun ameliyatı oldum kemikli ve ucu düşük bir burnum vardı ameliyatla o kusurlar giderildi,kemik törpülendi ve ucu düzeltildi ama kalkık ve kavisli bi burnum olmad, ben de doktor da istemedik zaten çünkü uzun ve kemikli bi yüzüm var çok komik dururdu öle küçük bi burun,arkadaşlarım çok beğendiler süper olmuş diyolar hem değişmemişsin hem de kusurlar gitmiş diyorar çok doğal yani.fotolara bakıyorum değişen sadece burnum ama ben aynı ben,sakın takma kafana insanların dediğini bence eminim güzel olmuştur ama insan çevreden çok etkileniyor,hem eşin de beğenmiş ki eşin zaten seni eski halinle de beğeniyormuşki evlenmiş şimdi daha da beğeniyordur emin ol,hiç kuruntu yapma rahat ol.
genel şeklinde bir tuhaflık yoksa eğer sorun yok.dediklerinizin hepsi çok normal seyler.zamanla güzelleşck. sertlik şişlik hepsi geçyor.tabi 19 günde değil 1 yıl falan beklemk lazım.sabırla güzel düşnmeye devam
çok teşekkür ederim canım belkide hayalimdeki burun olmadığı için çok takıyorum belkide farkedilmemesi beni üzüyo..ama doğru diyosun benimde yüzüm uzun biraz belkide küçük bi burun yakışmazdı böylesi daha iyidir diyip kendimi avutacam işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?