Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete yaa...
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
3 aya yakın oldu arkadaşlar ben burun ameliyatı geçireli. Bu başlığa daha 19 günlükken yazmış ve şikayetlerimi belirtmiştim .
Burnumun yamuk olduğu yerden düzeltilen kıkırdağın halen şiş olduğunu hissediyorum . Sağ ve sol profile baktığımda farklılıklar görüyorum ve ayrıca burun ucunu kaldırdığım için burun ucumda da şişlikler olduğunu görüyorum . Tabi çok abartılı şişlikler olduğunu düşünmüyorum . Burnumun sağ ve sol kanadın da farklılıklar var ve gözümüzün yanlarındaki burun kemiğinin biri bariz şiş ve burnumu yamuk gösteriyor . Sadece burundaki kemiği ve kıkırdağı düzelttirmiş , burun ucunu azıcık kaldırmış bir kimse için bu durum anormal değil mi ? Sonuçta kemiğimi kırmadılar , düzlediler.
merhabalar. ben de 20 günlüğüm. burun eğriliğim vardı. seninle hemen hemen aynı işlemlerden geçtim ameliyatta. doktorum ameliyattan önce burun eğriliği olan hastaların asala yüzde yüz düzgün bir buruna sahip olamayacağını, kıkırdak hafızasından dolayı milimetrik de olsa biraz eğrilebileceğini söylemişti. şimdi henüz yirmi gün oldu fakar burnum baya ve kalın. kurt burnu gibi :) umarım iner. profilden güzel fakat önden baya kalın. umarım da yamulmaz. çok zor işmiş, çok..
düzenli olarak şunu yaptım: ameliyattan sonra 15. gün 1 ay 2. ay 3.ay 4.ay 5.ay ve 6.ay fotograflarını çektirdim.
Ve sunu gördüm 1 yıldan önce şişler inmedi, bana şiş yok gibi geliyordu. Doktorum Ebru şiş hala dediğinde herhalde abartıyor diyordum. 1 sene sonra farkı gördüm. 3 yıl sonraki fotolarımı koydum, başka bir albümde sizde tüm bu fotoları bulabilirsiniz.
Şişliklerin hemen inmesini beklemeyelim bence. Sonuçta elimizi kessek 10 günde iyileşiyor üstelik bunda burun gibi hayati bir organı yeni baştan yapıyor.
hepimize geçmiş olsun...
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?