Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

morluklar 1 haftada geçiyor,ben de öğretmenim 3.haftada iş başı yaptım,2 hafta yetiyor dinlenmeye ama soğukta olmak biraz riskli,hasta olmamak lazım,bir de burun akınca iyi olmuyo rahat silinemiyor çünkü,kendi fikrim seminer dönemine getirseniz daha iyi olur.

eğer memnun olmadığınız bir burnunuz varsa ilk zamanlar bile değişimden mutlu olacaksınız.benim kemerli ve yamuk bir burnum vardı.ameliyattan cıktıktan sonra alçının altından kemeri belli oluyodu alçı çıkınca şiş hali bile gzel geliyodu.ilk ay cok şişti ama ben gezmemden tozmamdan geri kalmıyodum şuan 6. ayımı bitirdim ve ilk aya göre çok fark ettiğini anlıyosun burnun ilk aylarda kaskatıyken şimdi yumusak dokusu yerine geldi tabi hala sert ama eskiye kıyasla iniyo üzeri sürekli yağlanıyo bu hala devam ediyo en sevindiğim nokta ucu cok şekillenmeye başladı 6.aydan sonra kanatlar indi artık içi temizleniyo siliniyo abdest alırken zorlanmıyorum..cesaretli olun biraz ve eski halinizle kıyaslayın eminim daha cok beğeneceksinz

üzülmeyin, ne kadara mal oldu size fiyatı, nefes sorununuz yoksa hiç kafanıza takmayın. Ben de oldum. Ama sağ tarafımda nefes sorunu var. çok mutsuzum. ben de hep ağlıyorum. psikolojik tedaviye başladım. burnumu hiç beğenmiyorum. Bence sorun yapma nefes alıyorsan.

bende ameliyat olalı 7 ay oldu,doktor sadece burnumun ucunu kaldırmış,bu sefer yandan çok büyük görünüyo,eski burnumda büyüktü,hem estetik ol,hem burnun büyük kalsın,doktorum 1.yıl dolduğunda böyle konuşmayacaksın,burun ucun daha inecek,derin yağlı olduğu için iskelete yapışamıyor dedi,6 aydan sonra büyük bir değişim olur mu acaba,bir daha ameliyat olmama hem eşim hem ailem izin vermez.herşey burun değil napayım bende büyük burunla dolaşırım diyorum,ama bazende biri bana baktığında burnuma mı bakıyor acaba diyorum,

ameliyat olalı 50 küsür gün oldu bi burun deliğim daha geniş, nefes sıkıntım, simetri sorunum yok. tek sorun sivilce

kızlar benm 34.günüm oldu bugün resimlerde farkettim sol tarafım gülünce daha üstte kalıyorum normaldede biraz daha üstte bu şişlikler indikçe geçermi acaba :26:

kızlar bendede ameliyattan sonra burun ucu düşmesin diye doktorun , burun ucunu askıya aldıgı bant, iz yaptı korkma geçecek diyor, burun ucun bi taraftan gayet güzel, diger profildense estetik oldugu bariz belli, 20 . günüm burun deligimin biri yuvarlak digeri damla gibi çıldıracam.. sabrediyorum,

bant izini kafaya taktım 9. günde takdı bandı 5 gün kaldı burnumda izi ise hala var.

geçer mi ne zaman geçer

morluklar 20 güne kadar uzayabiliyor yazın olursan

kapalı teknikte daha az morluk oluyormuş

bence şubat iyi bir zaman olmak için.

3 aya yakın oldu arkadaşlar ben burun ameliyatı geçireli. Bu başlığa daha 19 günlükken yazmış ve şikayetlerimi belirtmiştim .

Burnumun yamuk olduğu yerden düzeltilen kıkırdağın halen şiş olduğunu hissediyorum . Sağ ve sol profile baktığımda farklılıklar görüyorum ve ayrıca burun ucunu kaldırdığım için burun ucumda da şişlikler olduğunu görüyorum . Tabi çok abartılı şişlikler olduğunu düşünmüyorum . Burnumun sağ ve sol kanadın da farklılıklar var ve gözümüzün yanlarındaki burun kemiğinin biri bariz şiş ve burnumu yamuk gösteriyor . Sadece burundaki kemiği ve kıkırdağı düzelttirmiş , burun ucunu azıcık kaldırmış bir kimse için bu durum anormal değil mi ? Sonuçta kemiğimi kırmadılar , düzlediler.

merhabalar. ben de 20 günlüğüm. burun eğriliğim vardı. seninle hemen hemen aynı işlemlerden geçtim ameliyatta. doktorum ameliyattan önce burun eğriliği olan hastaların asala yüzde yüz düzgün bir buruna sahip olamayacağını, kıkırdak hafızasından dolayı milimetrik de olsa biraz eğrilebileceğini söylemişti. şimdi henüz yirmi gün oldu fakar burnum baya ve kalın. kurt burnu gibi :) umarım iner. profilden güzel fakat önden baya kalın. umarım da yamulmaz. çok zor işmiş, çok..

düzenli olarak şunu yaptım: ameliyattan sonra 15. gün 1 ay 2. ay 3.ay 4.ay 5.ay ve 6.ay fotograflarını çektirdim.
Ve sunu gördüm 1 yıldan önce şişler inmedi, bana şiş yok gibi geliyordu. Doktorum Ebru şiş hala dediğinde herhalde abartıyor diyordum. 1 sene sonra farkı gördüm. 3 yıl sonraki fotolarımı koydum, başka bir albümde sizde tüm bu fotoları bulabilirsiniz.

Şişliklerin hemen inmesini beklemeyelim bence. Sonuçta elimizi kessek 10 günde iyileşiyor üstelik bunda burun gibi hayati bir organı yeni baştan yapıyor.

hepimize geçmiş olsun...

sevgiler,

Doktorunuz kaç ay sonra burnunuzdaki asimetrinin yok olacağını ve normal görünümüne ulaşacağını söylemişti ?

Sonuçta benim burnumda öyle aşırı eğrilik olmadığı gibi , çoğu kişinin bile müthiş şekilde fark etmesi imkansızdı .

Bu durumdayken milimetrik de olsa burnumun eğrilmesi önemli değil .

Kıkırdak ve kemiğin düzeltildiği yer özellikle şiş duruyor .

Güldüğüm vakit ise burnum aynı yöne doğru eğriliyor.

Arkadaşlar, sadece deneyimlerinizi değil bir de ne zaman hangi doktora ameliyat olduğunuzu yazsanız daha güzel olur. sonuçta buraya bir çok insan bilgi almak için giriyor.

geçmiş olsun ebruli, doktorun kimdi?

arkadaşlar benim 7 buçuk ay oldu ameliyat olalı ama burun ucumun sağ tarafı daha şiş sol taraf indi ödemlerim var buda burnumun eğri görünmesine neden oluyor her aynaya baktığımda sinir oluyorum ayrıca burnumun ucundaki orta kıkırdaktan sağda olanı şiş dışarı çıkıntı var anlatabildimmi :))) doktorum o görüntü biraz daha düzelcek diyor ama sinir oluyorum resimlerde burnum eğri gibi çıkıyor hala rahat nefes alamıyorum anlayacağınız çok derdim var çooooookkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…