Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Kizlaar sitede yeni oldugum icin nasil kullanilacagini bilmiyorum. Yanlis yapiyorsam uyarin lutfen Ben acik teknikle ameliyat oldum belki de o yuzden burun ucum baya sistir. Yani adam benim burbumu hic ellememis sadece kaldirmis o da domuz gibi bir gorunume sebep olmus. Cok uzgunum coooookkkk

Kizlaar sitede yeni oldugum icin nasil kullanilacagini bilmiyorum. Yanlis yapiyorsam uyarin lutfen Ben acik teknikle ameliyat oldum belki de o yuzden burun ucum baya sistir. Yani adam benim burbumu hic ellememis sadece kaldirmis o da domuz gibi bir gorunume sebep olmus. Cok uzgunum coooookkkk
fotoğrafını eklersen bir yorumda bulunabiliriz.

fotoğrafını eklersen bir yorumda bulunabiliriz.
Canim inan cok cirkin onceki burnum bile cok guzelmiss:(((( benimle ayni durumda olan varsa lutfen konusalimm cok kotuyum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 1.361
Canim inan cok cirkin onceki burnum bile cok guzelmiss:KK43:((( benimle ayni durumda olan varsa lutfen konusalimm cok kotuyum
Canim boyle fotograf kirpilmis olunca bi tuhaf gorunmus gercekten hani bakis acisini ayarlayamadim sahsen. Ama sis oldugu cok belli. umarim oturunca hosuna gider.

Canim boyle fotograf kirpilmis olunca bi tuhaf gorunmus gercekten hani bakis acisini ayarlayamadim sahsen. Ama sis oldugu cok belli. umarim oturunca hosuna gider.
Zaten cokk tuhaf canim. İnsallah begenirim zayif bir ihtimal olsa da. Revizyon icin gun sayiyorumm. Kimse KBB uzmanina yaptirmasin estetik isini bence ya.

Zaten cokk tuhaf canim. İnsallah begenirim zayif bir ihtimal olsa da. Revizyon icin gun sayiyorumm. Kimse KBB uzmanina yaptirmasin estetik isini bence ya.
Aaaay deme oyle :( Benim de revizyon ihtimalim var muhammet dilberle irtibat halindeyim 6 ayin dolmasini beklicez daha 2 ay olmadi benim de. Muhammet bey kbbci, benim nefesim de duzelmedi bu sefer kbbci sectim.

Aaaay deme oyle :KK43: Benim de revizyon ihtimalim var muhammet dilberle irtibat halindeyim 6 ayin dolmasini beklicez daha 2 ay olmadi benim de. Muhammet bey kbbci, benim nefesim de duzelmedi bu sefer kbbci sectim.[/QUOTE
Canim eger sadece saglik acisindan revizyon dusunuyorsan KBB en mantiklisi ama estetik mudahale yapilacaksa gercekten bir kere daha dusun KBB isini. Yani gercekten kafani bulandirmak istemiyorum. Ya da doktorunla otur enine boyuna konus. Benim en buyuk hatam orada oldu. Doktor babamin yakin arkadasiydi. Bana surekli "sen hic merak etme, tasarima gerek yok. Ben sana en yakisani yapagim."dedi Gerekirse basinin etini ye, sonunda uzulmeni istemem benim gibi

Canim inan cok cirkin onceki burnum bile cok guzelmiss:KK43:((( benimle ayni durumda olan varsa lutfen konusalimm cok kotuyum
valla cnm evet önceki burnun kötü değilmiş ama yeni burnun da bence şişlikten dolayı büyük görünüyor. Başka bir sıkıntıksı yok gibi kemiğinde fln. Bilemiyorum başka arkadaşlar da baksın tabi.

Merhaba bukkket,
Ben burun estetiği değil ama septum deviasyonu ameliyatı oldum yaklaşık 5 ay kadar önce.Burun kemiğimde yamukluk vardı onu düzelttiler,onun haricinde herhangi bir estetik müdahale yapılmadı.Buna rağmen şimdiki haliyle 4 ay öncesi arasında dağlar kadar fark var.Burun şişim burnumun yarısı kadar daha indi 4 ay içinde.
Öncesi-sonrası şeklinde fotoğraflarımı paylaşmak isterdim fakat sanırım site yönetimi yasaklamış öncesi-sonrası fotoğraflarını buraya koymayı.

Sanırım ameliyatını olalı 1 ay oldu ? Eğer öyleyse hiç sorun etme,zamanla şişi de iniyor kemik de kaynıyor ve o kadar da şiş durmuyor.İçini ferah tut,cidden çok rahatsız edici bir görünümü varsa dokturuna gitmeni tavsiye ederim.
Tatlim bende bugun tam 1 ay once septoplasti amelyati oldum. Kapali oldu anelyatim dikis izi olmasin diye Burun kemiginde yamukluk vardi kemer o da duzeltildi. Burnum hala sis tabiki. Doktorum 6 auda oturacak diyor. Ama burnum hala uzun sanki bana oyle geliyor. Uzunluguda duzelirmi 6 ay icinde? Sanki tum sislikler inmis burnum boyle kalacak gibi. Uzunluguda inermi yoksa tekrar amelyat olucam

Tatlim bende bugun tam 1 ay once septoplasti amelyati oldum. Kapali oldu anelyatim dikis izi olmasin diye Burun kemiginde yamukluk vardi kemer o da duzeltildi. Burnum hala sis tabiki. Doktorum 6 auda oturacak diyor. Ama burnum hala uzun sanki bana oyle geliyor. Uzunluguda duzelirmi 6 ay icinde? Sanki tum sislikler inmis burnum boyle kalacak gibi. Uzunluguda inermi yoksa tekrar amelyat olucam

Öncelikle geçmiş olsun.

Uzunluğunda bir değişim olacağını pek sanmıyorum. Çünkü en şiş haliyle daha da kısa durması lazım burnunuzun.

Burnun eski halinden kısa olması estetik müdahale gerektirir,siz septum deviasyonu olmuş bir de kemerinizi törpülettirmişsiniz. Burnunuzun ucuna müdahale etmediyse doktorunuz daha da küçülmeyecektir.

Bende 1 ay önce amelyat oldum. Kimseninki benimki kadar sorunlu olmamıştır eminim. Kanamam oldu. 1 hafta hastanede müşade altında kaldım. Burnuma yapılmayan tampon kalmadı 😊 Bişey olmasından çok korktum çok şükür bi sıkıntı olmadı. Bantlarım ilk açıldığında burnum şişti, yani şişmiş şimdi resimlerden farkedebiliyorum. Şişler indi. Tam iğleşme hissi uyandıran bi burnum ve durumum var. Fakat bende anlatılanlar gibi burun ucumun uzun olduğunu düşünüyorum. Burnun güzel olkuş diyenlere uzun ama dimi diyorum 😊 ama bu operasyonu geçiren herkes aynı sorunu yaşamış. Fakat 7- 8 ay sonra çok değiştiğini anlatıyorlar. Hatta bi arkadaşımın doktoruna ağladığını biliyorum. Burnum uzun oldu diye. Şimdi o arkadaşıma bakıyorumda burnu çok hoş küçük doğal 😊 o yüzden can sıkmaktansa beklemeyi yeğliyorum. Uzun seneler boyunca bekledik 8 ay beklenek çok koymaz heralde. İnşşallah zaman geçtikce sonuç hepimiz için sevindirici olur. Çookk Geçmişler olsunnn kızlar ...
Merhaba canım ameliyat olalı tam bir ay oldu ve aynı dertten mustaribiz sanırım. Eskiye oranla cok güzel görünüyor ancak burnum hala uzun duruyor. Sanki hep böyle kalıcakmış gibi hissediyorum. Senin şuan nasıl görünüyor uzunlukta bi değişim var mı acaba?

Merhaba canım ameliyat olalı tam bir ay oldu ve aynı dertten mustaribiz sanırım. Eskiye oranla cok güzel görünüyor ancak burnum hala uzun duruyor. Sanki hep böyle kalıcakmış gibi hissediyorum. Senin şuan nasıl görünüyor uzunlukta bi değişim var mı acaba?
mrb canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu.kalın deriliyim.benim burnum akşama doğru ödemler burun ucuna inince uzun görünüyor.ama sabah tüm gece boyunca ödem burna dağıldığı için eski burnum gibi kısa ve toplu görünüyor.yani diyeceğim şu ki burnunun uzunluğu uçlarda biriken ödemden kaynaklanıyor.

Kizlaaarr benim burnumun resmini daha onceden ekledim. Ameliya olali 2 ay oldu. Kalin deriliyim. Acaba o yuzden mi bu kadar berbat gorunuyo burnum:) Burnu benimki gibi kisa olup 6 ay sonra falan uzayan oldu mu? Kisa top gibi bi burnum oldu resmen. Lutfen cevap verinnn.

mrb canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu.kalın deriliyim.benim burnum akşama doğru ödemler burun ucuna inince uzun görünüyor.ama sabah tüm gece boyunca ödem burna dağıldığı için eski burnum gibi kısa ve toplu görünüyor.yani diyeceğim şu ki burnunun uzunluğu uçlarda biriken ödemden kaynaklanıyor.
Ödem olup olmadığını anlayamadığım için sanki böyle kalcak gibi hissediyorum, başlarda şişlikler yukarıdaydı zamanla burun ucuna indi demek ki, bir de burun ucum çok sert özellikle sabah uyandığımda bütün burun çok sert oluyor akşama doğru masaj yapa yapa yumuşuyor, zamanla nasıl değişir merak içerisindeyim:)

Ödem olup olmadığını anlayamadığım için sanki böyle kalcak gibi hissediyorum, başlarda şişlikler yukarıdaydı zamanla burun ucuna indi demek ki, bir de burun ucum çok sert özellikle sabah uyandığımda bütün burun çok sert oluyor akşama doğru masaj yapa yapa yumuşuyor, zamanla nasıl değişir merak içerisindeyim:)
ben de çok merak ediyorum 1 yıl sonra gerçekten burnumun tam şekli ortaya çıkacak mı.doktorum bir yıl burnumla ilgili hiçbirşeyi kafama takmamamı söylemişti çünkü.

Back
X