Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhaba bnde esabıl beye amelıyat olucam acaba zelden burnunuzu grmem mumkunmu cunku braz endıselıyımKizlar merhaba bende 2 gun once esabil eker beye ameliyat oldum..cok ilgili iyi bir doktor ama bende asiri sislik ve morluk oldu taninmaz haldeyim ve israrla burun deliklerim karsidan gozukmesin dedigim halde burun deliklerim kocaman sizce simdilik bunlar normalmi lutfen yardmci olun ...
Canım 8.gün ve 10.gün arasında bile çok fark var,biraz daha sabret ,daha iyi olur inşallahEski halim ve yeni halimi yanyana koydum. Bu eski fotoğraf ameliyata girmeden önce. Keske girmeseydimburnum Pinokyo gibi. Bi kere makyaj yapıp dışarı çıktım o da 8. Gün bu fotoğraftaki. Yandan cekilenler ise 10. Gün. Inanin kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemistim. Burnumun ucu kesilmiş gibi dümdüz. Kalkik falan da değil one uzun sadece. Altı da dümdüz. Burun kanatlarimda kesik gibi yaralar var. Ameliyatimi aydinda oldum ve doktorum bandajlari çıkardı kontrole gel bile demedi. Şimdiden napcam ben diye düşünüp duruyorum.
Tatlim bende bugun tam 1 ay once septoplasti amelyati oldum. Kapali oldu anelyatim dikis izi olmasin diye Burun kemiginde yamukluk vardi kemer o da duzeltildi. Burnum hala sis tabiki. Doktorum 6 auda oturacak diyor. Ama burnum hala uzun sanki bana oyle geliyor. Uzunluguda duzelirmi 6 ay icinde? Sanki tum sislikler inmis burnum boyle kalacak gibi. Uzunluguda inermi yoksa tekrar amelyat olucam
senin burnunda bi düzelme var mı benmde burnum 2 buçuk aylık ve uzun duruyor cvp verirsen sevinirimKizlar 21 ekimde burnum 2 aylik olacak ama ucu uzun istedigim gibi degil acaba burun sirtinda sislikler gectide burun ucu hala sis oldugu icinmi boyle yoksa hep boylemi kalacak lutfen cvp yazin
peki burunda ne gibi işlemler yapıldı kemik,burun ucu bunların hangilerinde değişiklik oldu?Merhaba, ben gecen Agustos'ta oldum aneliyatimi yani 6 ayi bitirdim. Bende ilk sekil neyse ayni kaldi ve hatta neredeyse biraz daha fazla yamuldu burun kemigi diyebilirim. Sislikler inince bazi insanda muazzam degisimler oluyormus diye duydum ama bende olmadi. Tanidiklarimda da yok. Insallah sizlerde olur.
Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu.. Doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..kızlar acil yardımm . Bu benım 8 günlük burnum tecrübeli olanlardan yorum beklıyorum bu burun kavislenir mi evet se ne kadar nasıl bi kavisim olur çok merak ediyorum sabrım kalmadı artık
benimde kemerli bölge törpülendi ve burun delikleri küçültüldü.. burun ucundan şişliği dışında çok bir şikayetim yok ama burun ucu kalkınca oluşan kısalık ve kemerin gitmesiyle yayılan burun görüntüsü bana hiç ama hiç yakışmadı..:/Benim burnumda kemiğe törpü işlemi ile alınan bütün kıkırdaklarla burun ucunun biraz kaldırılması be burun deliklerinin küçültülmesi işlemleri uygulandı. Şu anda törpülenen yer yine eğri ve burun ucum çirkin. Alçıdan ilk çıktığı gibi ve belki biraz daha yamuk.
Ben fotoğraflarınızı inceledim kavisin arttığını anladım ancak önden görünümün incelip incelmediğini çok anlayamadım , ben önden görüntüsünden rahatsızım burnumun iki yanı çok geniş duruyor bu durum sizde değişime uğradımı?Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu.. Doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..
ilk aylardaki ile şimdiki burnumun arasındaki farka albümümden bakabilirsiniz isterseniz :)
bende burnumun ucu düşse diye dua ediyorum:/ gözler küçülmüyor yuvarlaklaşıyor malesef kemer gidincebenim burnum ilk haftalarda daha kavisli ve kalkıktı ameliyat olalı 8 ay oldu burun ucum düştü ve gözlerimin küçüldüğünü farkettim. ameliyat olan arkadaşlarda gözler de küçülme oldumu ben doktora sordugumda şişliklerden sana öyle geliyor dedi ama 8 ay oldu ne şişlikmiş anlamadım.