Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Tecrübeli birinden böyle olumlu yorum almak çok sevindirici. Çok teşekkürler. Sizin karşılaştırmalı fotonuzda gördüm, bayağı bir değişiklik olmuş bir yol içinde.

Rica ederim. Fotoğraflada anlatmak istediğim ödemlerin inip burunun gerçek şeklini alması için biraz sabır gerektiği.Ben kavikli ve kalkk istemiştim ve sonuca ulaşmam doktorumun da söylediği gibi 1 seneyi buldu.İnşallah sizinde zamanla istediğiniz gibi olacak ,sadece biraz sabır ;)

Merhaba kizlar bugün yeni üye oldum ameliyatimin 24. günü ve sol tarafimda eline sivilce gibi birsey gelio
Acaba bunu yasayan biri daha var mi?

iki taraftan farklı görünüyo burun ucumda fazla uzun geliyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ediyorum

Uzun burun nasıl kısalsın durduk yerde onu anlayamadım ben fizik kurallarına aykırı değil mi bu ah keşke kısalsa :KK43:(

Merhaba hatirliyorsam siz muhammet dilberw olmusdunuz?!
Mutlu degilmisiniz yani burdaki kk kullananlar hepsi cok mutlu ve cok öneriyorlar doktoru sizde problem mi cikdi mennunmusunuz???isderseniz özeldende yazabilirsiniz!!??

Bende burun ameliyat i olalı 2 buçuk ay oldu ama şu an şişlik epey azaldı hafif var ve şeklinden çok memnunum gargamelin burnu gibiydi önceden şimdi çok düzgün bi şekle sahip ve ben estetikliyim diye bagirmiyo bi çok ameliyatli buruna göre :KK53::KK9:

Merhaba arkadaşlar,

3. Ayım ve burnumun son tarafında ve burun sırtımda ele gelen bir şişlik var asimetri gibi durmuyor ama ele geliyor korkuyorum büyümesinden :( sizce geçer mi yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar,

3. Ayım ve burnumun son tarafında ve burun sırtımda ele gelen bir şişlik var asimetri gibi durmuyor ama ele geliyor korkuyorum büyümesinden :KK43: sizce geçer mi yardım edin lütfen
Bi kontrole git istersen ama doktorum bana da söylemişti gozlemledigim kadariylada burnum rüzgara soğuğa maruz kalınca yada yere doğru başımı çok eğik tutup çalıştığım zamanlarda şişlik oluyor sonra iniyo geri 6 aya kadar dikkat et dedi bana yere eğilmek yüz üstü yatmak hatta burnuma su çekince sümkürmek fln dahi yasak

Arkadaşlar benim 3.ayım bitti.ama burnumun kanatları aksine çok açıldı ve ucu çok şiş.ne olur yardım edin bunu yaşayıp atlatan varmı:KK43:

arkadaslar bende 14 nisanda ameliyat oldum buyuk ve oldukca genis burnum vardi kikirdak eklemeside yapildi 10.cu gunumdeyim hafif gulumserken direk ust dislerim gorunurdu simdi ise alt dislerimi goruyorum sizce karar vermek icin erkenmi yoksa yuz ifadedem deismis olabilirmi

Henüz şişliğiniz inmemiştir diye tahmin ediyorum. Doktorunuza sorun, ilgilenmiyor mu?

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oluyor . Açık teknikle olmuştum , bu teknikle şişlik daha fazla oluyormuş . Burnum genel itibariyle çok düzgün görünüyor , burnumun altındaki kesi izi tamamen yok oldu , hiç ameliyat olmuş gibi görünmüyorum . Kontrol etmek amaçlı parmağımı hafifçe burnun deliğimin giriş kısmına sokuyorum ve dikiş yerlerine bakıyorum , o kısım hala şiş , sert bir doku var , burun ucum uyuşturulmuş gibi hissiz , bütün bunları ameliyat olmadan önce iyice araştırdığım için ve karşılaşacağım durumları iyice aklıma soktuğum için içim rahat . Burun ameliyatlarında şişliğin en son indiği bölge burun ucuymuş . 1 aylık burunlar çok yeni panik yapmayın . 6 ay sonra bile burnunuz %90 son halini almış olacak , geriye kalan %10'luk kısmın oturması son şeklini alması için ameliyatın üzerinden 1-1,5 sene geçmiş olması gerekecek . Burnumun üstündeki koruyucu ve şişmeyi önleyici plastik destek ilk çıkarıldığında harika bir burnum vardı , fakat sonra git gide uç kısmı şişmeye başladı , bu şişlik zamanla inecektir , içinizi rahat tutun .
Çok güzel yazmışsınız. Benimde aynı şekilde sizin gibi. Ama sizin kadar pozitif bakamıyorum. Plastik destek ve bantlar çıktıktan sonraki hali benimde harikaydı.ama sonra hemen burnum şişti. Bunlar olağan şeyler ama beklemek çok sinir bozucu.

arkadaslar bende 14 nisanda ameliyat oldum buyuk ve oldukca genis burnum vardi kikirdak eklemeside yapildi 10.cu gunumdeyim hafif gulumserken direk ust dislerim gorunurdu simdi ise alt dislerimi goruyorum sizce karar vermek icin erkenmi yoksa yuz ifadedem deismis olabilirmi

Mrb bende bir ay arayla ilki.açık ikincisi kapalı olmak üzere iki ameliyat geçirdim. Bahsettiğin durumu her iki ameliyattan sonra yasadım.üst dişlerin görünmemesi burunda meydana gelen ödem sonucu oluşan bir durum.burundaki şişlk çeneyede bi baskı yapınca üst çene içe giriyyo gibi bir his uyandırır. Bu durum 3 4 haftadan sonra gecmeye baslar korkma :) ikinci ameliyatımın alçısı yarın alınacak. Mesela gülerken şu an üst dişlerim
görünmüyo .

in
Mrb bende bir ay arayla ilki.açık ikincisi kapalı olmak üzere iki ameliyat geçirdim. Bahsettiğin durumu her iki ameliyattan sonra yasadım.üst dişlerin görünmemesi burunda meydana gelen ödem sonucu oluşan bir durum.burundaki şişlk çeneyede bi baskı yapınca üst çene içe giriyyo gibi bir his uyandırır. Bu durum 3 4 haftadan sonra gecmeye baslar korkma :) ikinci ameliyatımın alçısı yarın alınacak. Mesela gülerken şu an üst dişlerim
görünmüyo .
insallah oyledir yuregime bir su serptiniz bence ust disler insana sempati kazandiran en guzel sey simdi aynaya bakim guluyorum aa yalandam guler gibi dislerimi gorunce cok sevincem anlasilan;)

görünmüyo .
Neden bir ay arayla iki ameliyat geçirdiniz sorun neydi :110:

Back
X