Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oluyor . Açık teknikle olmuştum , bu teknikle şişlik daha fazla oluyormuş . Burnum genel itibariyle çok düzgün görünüyor , burnumun altındaki kesi izi tamamen yok oldu , hiç ameliyat olmuş gibi görünmüyorum . Kontrol etmek amaçlı parmağımı hafifçe burnun deliğimin giriş kısmına sokuyorum ve dikiş yerlerine bakıyorum , o kısım hala şiş , sert bir doku var , burun ucum uyuşturulmuş gibi hissiz , bütün bunları ameliyat olmadan önce iyice araştırdığım için ve karşılaşacağım durumları iyice aklıma soktuğum için içim rahat . Burun ameliyatlarında şişliğin en son indiği bölge burun ucuymuş . 1 aylık burunlar çok yeni panik yapmayın . 6 ay sonra bile burnunuz %90 son halini almış olacak , geriye kalan %10'luk kısmın oturması son şeklini alması için ameliyatın üzerinden 1-1,5 sene geçmiş olması gerekecek . Burnumun üstündeki koruyucu ve şişmeyi önleyici plastik destek ilk çıkarıldığında harika bir burnum vardı , fakat sonra git gide uç kısmı şişmeye başladı , bu şişlik zamanla inecektir , içinizi rahat tutun .