Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Kizlar benim 24 gun oldu ilk 6 gunumu sizlere sunuyorummm

Eklentiler

• $Collage 2014-02-26 20_36_54.webp
    $Collage 2014-02-26 20_36_54.webp
    19 KB · Görüntüleme: 2.931
bende cok gormek istiyorum resimleri kendi resimlerimi de ekleyecegim ama once kac tane mesaj atmam gerekiyor yardimci olurmusunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete yaa...
Ghost, senle ayni dertten muzdaribim. 12 gun once ameliyat oldum ama burnum hala ayni derecede buyuk. Bu sorunun devam ediyor mu yoksa degisiklik var mi ?

Kizlar merhaba. Ben de yaklasik iki ay once burun ameliyati oldum. Hem saglik acisinda hem de estetik acisindan. Burnum ilk acildigi gun de begenmemistim. Simdi de cok cirkin. 6 ayda nasil buyuk degisimlere ugrar ki burun. Ben cok da degisecegini sanmiyorum. Revizyon icin gun sayiyorum. Lutfen yardim edinnnn:KK61:

Back
X