Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Biraz kişinin ne istediğine bağlı olmakla beraber doktorun yeteneği bence.Mesela benim ilk ameliyatımda bikaç ay çok şeklinin çok güzel olmasına rağmen burun sırtından fazla kıkırdak alındığı için ödemler indikçe burun sırtı inceldi,çökme oldu ve uç kısım sarkmıştı.Ama revizyonda tam tersi oldu .Doktorum bana başında ne söylediyse öyle oldu.Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu ve uzun görünüyordu.. Ama doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..Alttaki fotoğraftan zamanla ne kadar değiştiğini görebilirsiniz..Eki Görüntüle 1439517
Bir senede epey kuculmus keske benimkide boyle kuculse

Kızlar ben ameliyat olalı 40 gün oldu hala burun ucumda ödem var ve burun ucum düşük duruyor doktorum 3. Ayda anca toparlar belli olur dedi ama inanmıyorum açıkcası. Düşük burun ucu kalkar mı ? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

ne kadar oldu sizin ameliyat olalı ?
iki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
burnunuzda kavislenme oldumu

iki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
ne kadar oldu siz ameliyat olalı.bende sizin gibi doğal istedim üç ay oldu ameliyatıma.suan çok düz kalın ve uzun buluyorum .keske kavisli birazda kalkık olsaydı daha küçük görünürdü diyorum

ne kadar oldu siz ameliyat olalı.bende sizin gibi doğal istedim üç ay oldu ameliyatıma.suan çok düz kalın ve uzun buluyorum .keske kavisli birazda kalkık olsaydı daha küçük görünürdü diyorum
Benim ameliyatımın üzerinden 1.5 sene geçti .Ama ben doğal istemedim aksine kavisli ve kalkık istemiştim.İlk aylarda benimde düzdü .1 sene içinde tam olarak oturdu şekli.Albümümden bakarsanız daha iyi anlarsınız zamanla değişimini :)

Benim ameliyatımın üzerinden 1.5 sene geçti .Ama ben doğal istemedim aksine kavisli ve kalkık istemiştim.İlk aylarda benimde düzdü .1 sene içinde tam olarak oturdu şekli.Albümümden bakarsanız daha iyi anlarsınız zamanla değişimini :)
albümünüze nasıl bakıyorum bilmiyorum daha yeniyim

merhaba burun estetiği ve devilasyon yaptırdım. bugün ameliyat sonrası 8. günüm, burnumun uç kısmında sağ ve sol kanatları birbirinde farklı, biri daha şişkin diğeri daha normale yakın. farklı nortalarda şikinlikler daha fazla. asimetrik bir görüntü sezinliyorum. dün alçı çıkartıldıktan sonra komple şişti burnum. bunlar normal midir. özellikle asimetrik görüntüler siz de de oldumu?

Kizlar burun benim burun ucumun eskisinden hic farki yok neredeyse düşük geliyo hala bana daha 18.gunum. Kavis cok asiri belli ama ucu aynı. Nolur sizce??

Back
X