Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Öyle gelmesi normal uzun süreli şişlik olunca insan durumu kalıcı sanıyor ama 6 ay-1 sene arası gidecek. Çok kalın derili ise 2 seneyi bulurmuş. Yani ömür boyu o burunla yaşayıp nedense 2 sene bekleyemiyoruz :)) Bende de durum aynı üstelik benim burnumun üstünde bir de kambur var sanki o kemik hiç kırılmamış hala varmış gibi geliyor oysa sadece şişlik biliyorum.. İnsan psikolojisi takmamak lazım
Bu arada bugün 3 kere ameliyat olmuş ve hala burnundan memnun olmayan bir tanıdığım çok beğendi burnumu çok doğal çok güzel usta ellerden çıkmış dedi. Ben de nasıl yani çok şiş şekilsiz kavis yok dedim. Güldü ve ben bu deneyimi 3 defa yaşadım sayısız tanıdığımın da yaşadığına şahit oldum inan bana şişliklerin altındaki burnu şu an görebiliyorum dedi ve tek tek şişlikler nerede gösterdi bana :) Moralim 10 üzerinden 1 milyon :))
Merhaba geçmiş olsun bende 28 ocakta oldum kemer vardı ama o kemer yerinde halen kambur var ve ben çok rahatsızım sizde düzelme oldu mu benim geçmeyecek diye düşünüyorum aşırı moralim bozuk

Merhaba geçmiş olsun bende 28 ocakta oldum kemer vardı ama o kemer yerinde halen kambur var ve ben çok rahatsızım sizde düzelme oldu mu benim geçmeyecek diye düşünüyorum aşırı moralim bozuk
Merhaba,daha cok yeni oldugu icin moralini bozma sakin,zamanla duzelir,ilk zamanlar dalgalanma var gibi gorunuyordu bende,2 ay oldu duzeldi,ama kontrollerini ihmal etme,gecmis olsun...

Merhaba,daha cok yeni oldugu icin moralini bozma sakin,zamanla duzelir,ilk zamanlar dalgalanma var gibi gorunuyordu bende,2 ay oldu duzeldi,ama kontrollerini ihmal etme,gecmis olsun...
Sizede çok geçmiş olsun teşekkür ederim yanıtınız için inşallah düzelir

Doktorun boyle soylemesine sasirdim dogrusu,10.gun ne ki,tabiki degisecektir,genel sekil icin soylemistir sanirim ama odem farkida kucumsenecek gibi degil...

Benimde 10 gun oldu kutuk gibi duruyo onden. Sisko,iri bi burun ve doktor hemen hemen boyle kalir cok degismez dedi ama benim umudum var kuculecegine inaniyorum :KK43: insallah duzelir
Aynı şekilde benim de öyle kütük gibi resmen benim de 12 gün oldu. Doktor niye öyle konuştu ya!! :/

Keşke masada kalsaydım da bu burun la yaşamak zorunda kalmasaydim o kadar mutsuz ve hayattan nefret ettim hiç bir şey Allahin verdiği gibi olmuyor kimse öyle kolay sanmasın yapmayın yapmayın çok büyük kusurlar yoksa girmeyin :KK43:
Şu an nasıl acaba burnunuz? Memnun musunuz? İlk zamanlara göre değisiklik mevcut mu?

Şu an nasıl acaba burnunuz? Memnun musunuz? İlk zamanlara göre değisiklik mevcut mu?
Ben de ilk aylar çok mutsuzdum ama şu an çok memnunum, hiç moralinizi bozmayın, burnum her ay şekil değiştirdi ve en sonunda da eskisinden çok daha iyi bir hal aldı. Şu an kusursuz değil ama eskisine göre çok daha iyi.

Çok hakkısın canım ben de 5 aydır bekliyorum düzelmek bi yana farklı sorunlar çıkıyo upuzun sipsivri yamuk ve kalın bir burun yüzümün ortasında.daha ne olsun. Ameliyat öncesi böyle dikkat çekici değildi hiç :KK43: psikolojim berbat durumda aylardır. Doktor hiçmi hiç ilgilenmiyor başıbdan beride ilgilenmedi kontrollerde max 2 dakka bakıp yolladılar hiç abartmıyorum. Parayı alana kadar hepsi başımdaydı halbuki. Tekrar ameliyat olmak istemiyorum çünkü narkoz çok kötü etti ölüyodum. Çaresizim kısacası:KK43: :'(
Merhaba sorunlariniz duzeldi mi acaba cevap verirseniz cok memnun olurum

Ben fotoğraflarınızı inceledim kavisin arttığını anladım ancak önden görünümün incelip incelmediğini çok anlayamadım , ben önden görüntüsünden rahatsızım burnumun iki yanı çok geniş duruyor bu durum sizde değişime uğradımı?
Merhaba acaba burnunuzdaki değisimleri soyler misiniz oldugunuzdan bu yana ne gibi degisimler oldu memnun musunuz? Cevaplarsaniz cok sevinirim :)

Aynı şekilde benim de öyle kütük gibi resmen benim de 12 gün oldu. Doktor niye öyle konuştu ya!! :/
Of bilmiyorum 1. Ay randevusunda soracagim.. piezo mudur ne dir o yontemle yapti acaba onla yapinca cok odem olmuyomu boylemi kalicak gercekten bilmiyorum .. geceleri dusunmekten uyuyamiyorum sucluluk,pismanlik duygusu depresyona surukluyo resmen. Neyseki saglam bi ailem var hemen topluyorlar beni. Zor bi surec ....

Arkadaslar bir sorum olucak, burun sirti ödemliyse eger, kemik yamukmus gibi dururmu?
Ben elimi burnumun sag tarafindan gecirdigimde yumusak kemik yokmus gibi hissediyorum fakat disardan bakinca orasi daha ince gibi duruyor. Sol tarafa parmakla dokunca hemen kemigi hissediyorum sertlik var, bu simdi kemik cikintisimi yoksa ödemmi? Bana sanki yamukmus gibi geldi.
1 ayligim bu arada.

Bir sene iki ay once ameliyat oldum burnunuz ikinci aydan sonra netlesiyor daha once devamli degisecek soyleyeyim. HER GUN BASKA BURNA UYANACAKSINIZ. Ben cok memnunum burnumda buyume degisme falan olmadi sadece baslarda cok belliydi ameliyatli oldugu cok uzuldum dogal degil belli diye ama 7. Aydan itibaren falan tamamen dogal bir gorunu e kavustum.

Canım hala benim de şişliklerim çok. Ben 3 Ocakta oldum üstelik takma kafana. Bu aralar nefes de alamıyorum üstelik üzerinize afiyet astım belası 10 sene sonra tekrar yakaladı beni :) yeni burnuma dua mı etsem küfür mü bilemiyorum yani.. Herneyse 6 ay ile 1 sene arası beklemek zorundayızmecbur demekki kafaya takmamak gerek rahat olmak gerek.. Biz de öyle yapalım :)

bu ödem burun sırtında oluyor mu? oluyorsa nasıl anlaşılır? burun kanatlarında ödem olur mu? burun ucumda bariz bir şişlik var zaten onu anlayabiliyorum ama burun ödemli bile olsa gerçekten o kadar farkediyor mu sislikler inince?

bu ödem burun sırtında oluyor mu? oluyorsa nasıl anlaşılır? burun kanatlarında ödem olur mu? burun ucumda bariz bir şişlik var zaten onu anlayabiliyorum ama burun ödemli bile olsa gerçekten o kadar farkediyor mu sislikler inince?
Canım sen araştırma yapmamışsın belliki.. Elbette burun sırtında , burun kökünde, burun ucunda.. o kadar çok şişiyor ki bir burun daha çıkıyor resmen.. benim burnumun ilk halini ameliyat sonrası ilk halini gördüm ayyy çok fenaaaaaaaaa :)

Canım sen araştırma yapmamışsın belliki.. Elbette burun sırtında , burun kökünde, burun ucunda.. o kadar çok şişiyor ki bir burun daha çıkıyor resmen.. benim burnumun ilk halini ameliyat sonrası ilk halini gördüm ayyy çok fenaaaaaaaaa :)

ya umarım benim de öyle olurrr . ben yüzümü şişirince sol burun deligim yana dogru genisliyor öteki normal bunun sebebi ödem mi?

ya umarım benim de öyle olurrr . ben yüzümü şişirince sol burun deligim yana dogru genisliyor öteki normal bunun sebebi ödem mi?
Canımcım hala sol tarafım sağa göre eğri duruyor ara ara hergün ama her Allahın günü bambaşka bir burunla uyanıyorum bazen sola doğru bazen sağa doğru şiş bazen burun ucum dudağıma kadar uzamış bazen çok yukarıda bazen burun sırtımda hala kemik var gibi ne bileyim her seferinde değişik hatta bazen kavisli oluyor :)

Back
X