Merhaba geçmiş olsun bende 28 ocakta oldum kemer vardı ama o kemer yerinde halen kambur var ve ben çok rahatsızım sizde düzelme oldu mu benim geçmeyecek diye düşünüyorum aşırı moralim bozukÖyle gelmesi normal uzun süreli şişlik olunca insan durumu kalıcı sanıyor ama 6 ay-1 sene arası gidecek. Çok kalın derili ise 2 seneyi bulurmuş. Yani ömür boyu o burunla yaşayıp nedense 2 sene bekleyemiyoruz :)) Bende de durum aynı üstelik benim burnumun üstünde bir de kambur var sanki o kemik hiç kırılmamış hala varmış gibi geliyor oysa sadece şişlik biliyorum.. İnsan psikolojisi takmamak lazım
Bu arada bugün 3 kere ameliyat olmuş ve hala burnundan memnun olmayan bir tanıdığım çok beğendi burnumu çok doğal çok güzel usta ellerden çıkmış dedi. Ben de nasıl yani çok şiş şekilsiz kavis yok dedim. Güldü ve ben bu deneyimi 3 defa yaşadım sayısız tanıdığımın da yaşadığına şahit oldum inan bana şişliklerin altındaki burnu şu an görebiliyorum dedi ve tek tek şişlikler nerede gösterdi bana :) Moralim 10 üzerinden 1 milyon :))