- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
Çok meyve suyu içtim.Özellikle taze sıkılmış %100 ananas suyu falan.birde küçük masajlar yaptım.
Anladım bende bol bol su içiyorum yeşilçay içiyorum masaj yapiyorum ananas yiyorum umarım gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok meyve suyu içtim.Özellikle taze sıkılmış %100 ananas suyu falan.birde küçük masajlar yaptım.
Merhaba size ozelden mesaj attim bakabilir misiniz8.5 ay geçti sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Bu arada kalkık durması benim şahsi görüşüm tabi, Normal durmasından daha iyidir bi' hava katar simaya.Ama etrafınızdakilerin bunu deme sebebi yeni burnunuza alışamamaları bence.Ödemi indirmek için neler yaptınız
Bu arada kalkık durması benim şahsi görüşüm tabi, Normal durmasından daha iyidir bi' hava katar simaya.Ama etrafınızdakilerin bunu deme sebebi yeni burnunuza alışamamaları bence.
Ben kalkık durmasından çok memnunum.
Rahatsız olduğum kısmı burun sırtımda ve burun ucunda ödem
Gormeden ne diyebiliriz. Resim koymaniz mumkunmu. Bu cevap yazdiginiz yerde dosya yukle var basin galerinizden resminizi isaretleyip cevaplaya basin.Merhaba ben yeni üye oldum nasıl kullanıldığını çözemeyecek kadar sabırsızım 14gün oldu burun ameliyatı olalı sadece bütün ucu kıkırdağım kesildi kemikte oynama kesinlikle yapılmadı
Sabahtan beri aynaya bakıyorum burnumun ucu yamuk kafayı yicem lütfen birşeyler deyin
Ben de 19 gün önce burun ameliyatı geçirdim . Kıkırdakta olan yamukluk düzeltildiği gibi burnumun ucunu da kaldırttım ve bir kemikte olan yamukluğun da düzeltildiği söylendi bana.
2 gün sonra tampon çıktı ve 1 hafta sonra alçı . Ardından 1 hafta sonra da bandaj çıktı . Alçı çıktığında burnumun ucu çok şiş olmasına rağmen bandajdan sonra epey inmişti.
Şuan halen burnumun sert olduğunu hissediyorum ve istediğim burun yapısına kavuşamadığımı düşünüyorum . Bazen asimetri seziyorum ve bazen de şişin arttığını farkediyorum .
Burnum bana büyük geliyor gerçekten . Bu durumun geçici olduğuna dair ümit etmekten başka çarem yok şuan için . Özellikle burun ucumda hafif hissizlik ve epey sertlik var .
Burnum hep böyle mi kalacak yoksa günden güne güzelleşecek mi ? Tatmin edici bir cevap alabilmek için buraya yazma amacı güttüm . Şimdiden tecrübeli arkadaşların yrdımları için
teşekkür ederim.
canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete yaa...
Merhaba bende yaklaşık 25 gün önce ameliyat oldum başlarda burnum şişti ama baya düzgündü geçen hafta burnumun sol tarafında çıkrıntı hissettim sağ tarafı ellediğimde düz geliyor fakat sol tarafta kemikli geliyor sizin ki gibi dün doktora gittim doktor onun kemik olduğunu tamamen mükemmel yapamayacaklarını söyledi ama ben kemik olduğuna inanmak istemiyorum zamanla geçer diye dus ediyorum sizin nasıl oldu burnunuz yaklaşık 2 yıl geşmiş o çıkrıntı zamanla geçtimi acaba geçtiyse ne kadar zamanda geçtiArkadaslar bir sorum olucak, burun sirti ödemliyse eger, kemik yamukmus gibi dururmu?
Ben elimi burnumun sag tarafindan gecirdigimde yumusak kemik yokmus gibi hissediyorum fakat disardan bakinca orasi daha ince gibi duruyor. Sol tarafa parmakla dokunca hemen kemigi hissediyorum sertlik var, bu simdi kemik cikintisimi yoksa ödemmi? Bana sanki yamukmus gibi geldi.
1 ayligim bu arada.
10 gun cook yeni, daha o burundaki ana ödemler bile inmez. Sabir... Düzelecek kesinlikle.Merhabaa instagram adresinden atarmisiniz fark fotolarini nolur cok moralim bozuk benimde 10 gunluk ameliyatliyim
Sevgi hanım elinizle dokunduğunuzda kemik gibi hissediyor muydunuz peki ben de ameliyat olalı bir ay oldu ve sağ tarafta tümsek gibi kemik çıkıntısı var kemer görüntüsü oluşuruyor doktor masaj verdi ödem dedi ma ben inanmıyorum baya sert gibi inşallah geçer tabiKemik kısmında ilk 4-5 ay kemer görünümü oldu hatta endişelendim.Ama ödemmiş geçti.Şuan öyle bir sıkıntı yok.
Merhaba ameliyatınızın üzerinden epey geçmiş bende yeni ameliyat oldum burun ucun düşük geliyor sizde değişiklik ölçümü acaba yukarıya kalktınız şişlik indikçeKizlar burun benim burun ucumun eskisinden hic farki yok neredeyse düşük geliyo hala bana daha 18.gunum. Kavis cok asiri belli ama ucu aynı. Nolur sizce??
son halinizi de koysaydınız keşkeSimdi sisliklerim cok hala bekliyorum sabirla
nasıl oldunuz? Burun ucu hala düşük mü? Ben de sadece burun ucu operasyonu oldum. Bugün 5 hafta oldu. Maalesef kalkık değilMerhaba ameliyatınızın üzerinden epey geçmiş bende yeni ameliyat oldum burun ucun düşük geliyor sizde değişiklik ölçümü acaba yukarıya kalktınız şişlik indikçe
düzeldi mi ?Canim inan cok cirkin onceki burnum bile cok guzelmiss((( benimle ayni durumda olan varsa lutfen konusalimm cok kotuyum
burnun ucunu alarak kısalırUzun burun nasıl kısalsın durduk yerde onu anlayamadım ben fizik kurallarına aykırı değil mi bu ah keşke kısalsa(