burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
arkadaşlar ameliyat olalı 4 gün oldu burnum hala alçılı ve bana nedense çok fazla kalkık geliyor.burunda inma ne ölçüde oluyor burun ameliyatı olmuş arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim herkesde bu inme oluyormu?:26:

oo iner o canım ya benimkide şaha kalkmıştı resmen şimdi indi hem şişten öle çok kalkıo hemde zamanla yerçekiminin etkisinden düşcek die öle yapıolar benim alçılarr çıktı 5 dk da indi ya gerçi alçıyı çıkartmaya gidene kadarda inioda :)) korkma sakın burnunu takma çünki çok değişio 3 ayda ne olduüğu belli deil ztn benim 1 ay olduda ben çok taktım ay şöyle ay böyle die boşa strese girmişim şimdi çok farklı :)

Ben de iki kez ameliyat oldum, yine aynı doktoruma oldum sorunlar cozuldu gibi şimdilik her şey yolunda gozukuyor, dediğin gibi benim ki de şu an oldukça şiş, ama ilk ameliyattan da az çok tecrübem olduğu için pek takmıyorum diyebilirim iniyor illa, bugün benim de 10 gün oldu her geçen gün iner, merak etme, çok geçmiş olsun:)

kızlar bugün 15.günümdü ve alçılarım çıktı ama ben pek memnun dilim çok fazla kalkık 15günden sonra burunda ne değişimler yaşanır yada yaşanmaz böyle kalırmı lütfen bi akıl verin...

Son düzenleme:
Kalkikligi hiç dert etme bende baris beye iki kere oldum ilki normaldi sonra baya doğalları ikinciyi oldum ikinci baya kalkıştı ağlıyorum o haliyle bastiriyodum insin die merak etme inecek ama iki ay sabretmem gerek tabimi iki ay sonrada iner ama en fazla iniş iki ay icinde kendini gösterir bı aydan önce hele hiçbiri bekleme

kızlar bugün 15.günümdü ve alçılarım çıktı ama ben pek memnun dilim çok fazla kalkık 15günden sonra burunda ne değişimler yaşanır yada yaşanmaz böyle kalırmı lütfen bi akıl verin...

jennifer seni rahatlatmak için söylendiğini zannediyorsun ama değil: burun ÇOK iniyor, doktorumuz da aynı. ÇOK iniyor, hiç öyle kalmıyor. ben ki doğal doğal diye kılı kırk yardım, şimdi pişman mısın diye sor, evet çok pişmanım. şu çenemi azıcık daha tutaydım diyorum.

Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. Doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?

Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu

Kalkikligi hiç dert etme bende baris beye iki kere oldum ilki normaldi sonra baya doğalları ikinciyi oldum ikinci baya kalkıştı ağlıyorum o haliyle bastiriyodum insin die merak etme inecek ama iki ay sabretmem gerek tabimi iki ay sonrada iner ama en fazla iniş iki ay icinde kendini gösterir bı aydan önce hele hiçbiri bekleme

cnm sen neden şikayetçisin ? çok kalkık ince derili ve 16.günüm dün çıktı alçım gece okadar ağladım ki domuz gibi bir burun yandan ben estetiğim diyen bir burun barış beyin yaptığı en kötü burun benimki diyorum şuan.
jennifer seni rahatlatmak için söylendiğini zannediyorsun ama değil: burun ÇOK iniyor, doktorumuz da aynı. ÇOK iniyor, hiç öyle kalmıyor. ben ki doğal doğal diye kılı kırk yardım, şimdi pişman mısın diye sor, evet çok pişmanım. şu çenemi azıcık daha tutaydım diyorum.

primacım ben doüal demedim direk barışbeye bıraktım ama benm yüzüm küçüktür daha ince kibar bir burun oalbilirdi şimdiki önden domuz gibi yandanda kavisli ve bariz belli estetik olduğu gerçekten napıcağımı bilmiyorum çok pişmanım olduğuma ameliyat.

direk doktora birikarsin ister istemez kalkik yapio baya.. banim arkadasim ilk zamanlar burnu icin dedim ki uzaya dogru cikmis.. zamanla yer cekimine dayanamicak inecek :)... indi ama cokda inmedi : ) haifi kalik olsaymis daha dogal olurmus ... ama burunu cok yakisiyor.. yandan süper duyor... : )

jenıffer ılk baslarda belli oluor faka sonradn kesınlıkle dogallasıo suan dert etmek ıcın cok erken onden suan domuz gbı cunku kalkık o kalklk dusunce ole durmıcak sabır braz

jenıffer ılk baslarda belli oluor faka sonradn kesınlıkle dogallasıo suan dert etmek ıcın cok erken onden suan domuz gbı cunku kalkık o kalklk dusunce ole durmıcak sabır braz

canım demişsin ya bastırıyorum burnuma insin diye bende aynen böyle yapıyorum:( hiç aynen öyleyim umarım iner gerçekten zor bi süreçmiş ben psikolojik olarak hiç hazırlamamışım kendimi :(

Son düzenleme:
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir. :( nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da :D uzaktan gelicek.

zamanla oturuyor kalkıklığı ,hatta yeri gelicek özliceksin belkide:)

kızlar umarım dediğiiz gibi olur ama buna inancım yokgibi bişey :(
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir. :( nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da :D uzaktan gelicek.

canım uamrım istediğin bir burun kavuşursun:16:

hadi bakalım inşallah sevdiğin beğenir yeni halini :D hangi doktormuş cnm bu, nerede çalışıyor ? bende arayış içindeyim onun için soruyorum :D

kızlar bende cuma günü ameliyat oldum. burun ucındaki kıkırdaklar ayrıydı ve dik duruyordu. ayrıca burun kemiği eğriliğide varmış nefes almakta zorlamıyordum. ikisi bir arada çıenksın dedim. doktorum ben istememe rağmen burun kemiğinede biraz törpü yapalım dedi, resmide tasarlayınca ikna oldum... şimdi kızlar burnun altında iki delik arasındaki et kemik parçası (herneyse:)) sağa doğru eğimli duruyor.. resmen yamuk yani.. alçı çıkmadı ama bariz belli neden böyle olmuş olabilir.. bugün farkettim doktorumada sormadım daha...ne olacak şimdi.....

iki haftaya hafifler hatları belli olmaya başlar canıma z sabret. ilk hafta çok kötü olur alçılar açılıncada bunalıma giriyo insan ama sonra zamanla alışacaksın gerçi benim 34günüm hala alışamadım bu burna oda ayrı bi konu:)

Back
X