Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ağlamak dikiş izlerine zarar veriyor mudur sizce?![]()
kızlar bugün 15.günümdü ve alçılarım çıktı ama ben pek memnun dilim çok fazla kalkık 15günden sonra burunda ne değişimler yaşanır yada yaşanmaz böyle kalırmı lütfen bi akıl verin...
Kalkikligi hiç dert etme bende baris beye iki kere oldum ilki normaldi sonra baya doğalları ikinciyi oldum ikinci baya kalkıştı ağlıyorum o haliyle bastiriyodum insin die merak etme inecek ama iki ay sabretmem gerek tabimi iki ay sonrada iner ama en fazla iniş iki ay icinde kendini gösterir bı aydan önce hele hiçbiri bekleme
jennifer seni rahatlatmak için söylendiğini zannediyorsun ama değil: burun ÇOK iniyor, doktorumuz da aynı. ÇOK iniyor, hiç öyle kalmıyor. ben ki doğal doğal diye kılı kırk yardım, şimdi pişman mısın diye sor, evet çok pişmanım. şu çenemi azıcık daha tutaydım diyorum.
jenıffer ılk baslarda belli oluor faka sonradn kesınlıkle dogallasıo suan dert etmek ıcın cok erken onden suan domuz gbı cunku kalkık o kalklk dusunce ole durmıcak sabır braz
zamanla oturuyor kalkıklığı ,hatta yeri gelicek özliceksin belkide:)
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir.nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da
uzaktan gelicek.
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir.nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da
uzaktan gelicek.