burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

Çok üzüldüm canım ya .Umarım zamanla istediğin şekli alır.

Fot.nın var mı çok merak ettim şu an ki durumu :26:

canım buryaa foto koymak istemiyorum biçok kişiye göre normal ama bana çok kalın ve kalkık kavisli geliyo yapay durduğuna inanıyorum oysa ben doğal bi burun istemiştim :(

arkadaşlar benim gözlerimde çok şiş özellikle burun sırtının üst tarafından başlayan yerler çok şiş :(

arkadaşlar benim gözlerimde çok şiş özellikle burun sırtının üst tarafından başlayan yerler çok şiş :(

benm kaşıma kadar şişti sonra o şişlikler indi şimdi göz hizamda kemikimsi bişey var umarım oda geçer gerçi artık şüpheliyim bu konuda ama kısmet canım. aynen bende doğal istemiştim ama makyaj yapınca çok yapay duruyor:)

benm kaşıma kadar şişti sonra o şişlikler indi şimdi göz hizamda kemikimsi bişey var umarım oda geçer gerçi artık şüpheliyim bu konuda ama kısmet canım. aynen bende doğal istemiştim ama makyaj yapınca çok yapay duruyor:)

makyajla ne ilgisi var ki:26:

Şişlikler zamanla geçiyor bundan emin olun. Yeterki siz burnunuza dikkat edin kızlar...

Son düzenleme:
oo iner o canım ya benimkide şaha kalkmıştı resmen şimdi indi hem şişten öle çok kalkıo hemde zamanla yerçekiminin etkisinden düşcek die öle yapıolar benim alçılarr çıktı 5 dk da indi ya gerçi alçıyı çıkartmaya gidene kadarda inioda :)) korkma sakın burnunu takma çünki çok değişio 3 ayda ne olduüğu belli deil ztn benim 1 ay olduda ben çok taktım ay şöyle ay böyle die boşa strese girmişim şimdi çok farklı :)

bakalım zaman geççtikçe neler yaşayacağız benmkide şuan ucu top vaziyette:)

Back
X