burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

benim 1 buçuk ay oldu ama bu dediğiniz işlem nasıl oluyorki? doktoruma sorucam bunu tekrar bi ameliyatla oluyordur muhtemelen :)

bende cok ayrıntılı bılmıyorum ama su an burnumun ıcınde uc kısmında dıkıs var dusmesını engellemek ıcın. cok kalkık gelırse o dıkıslerı alabılecegını soyledı.

kızlar slm :)

Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz korkuyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?
Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sargılarınız ne zaman çıktı mesela? morluklarınız ne zaman geçti?

mutlu günler dilerim hepinize :)

merhaba. bende aynı sebepten dolayı yenı amelıyat oldum. bugun yedıncı gunum. cok asırı olmasada gozumde hala morluklar var bıran once gecmesını temennı edıyorum:). yuzum cok sıs degıl ama tamamen ınmısde degıl. yarın alcım alınıcak ama plastık alcı takılcakmıs artık o ne kadar durur bılmıyorum.

kızlar bende 18 ekimde ameliyat olucam açık teknik olucam fakat bazı tereddutlerim var dikiş izinin kalması ve tampon v.s alınırken ağrı acı duymak .ameliyat olan arkadaşlar paylasımlarını yazarsa memnun olurum

slm kızlar bende geçtiğimiz Mayıs ayında burun ameliyatı oldum ilk haftalar çok moral bozukluğu yaşadım morluklardan dolayı falan ama şimdi gayet iyiyim şilik vs hiç bir sorunum yok ilk başlar burnum yamuk gibi duruyordu çok rahatsız oluyordum ama şimdi tam istediğim gibi oldu :16: görenler çok doğal olduğunu söylüyorlar şiş olan burnum şimdi kemikleşmeye başladı burun ameliyatı sabır gerektiren bişey iyileşmesi ve gerçek görünümünü alması 6 ay sürüyor sizde sabredin geçmiş olsun :42:

cnm benm 3 buçuk ay oldu ben ameliyat olalı bu bahsettiğim durum ortadan kalktı çok şükür

Jennifeer!! Burnunun son halinden memnun musun? Çok büyük bir değişim yaşadın mı? ben de randevu aldım da çok heyecanlıyım,vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorum.. Başlarda keşke ameliyat olmasaydım modundaydın şimdi mutlu musuun??:18:

cnm benm 3 buçuk ay oldu ben ameliyat olalı bu bahsettiğim durum ortadan kalktı çok şükür

Jennifeer!! Burnunun son halinden memnun musun? Çok büyük bir değişim yaşadın mı? ben de randevu aldım da çok heyecanlıyım,vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorum.. Başlarda keşke ameliyat olmasaydım modundaydın şimdi mutlu musuun??:18:

başlarda çok moral bozukluğu yaşamıştım evet bu durum şundanda kaynaklanıyordu yıllar boyu yüzünüzde alışmış olduğunuz bi burun var ve bu bi anda değişiyor iyi yönde değişse bile insan bu duruma hemen alışamıyor ben bunu yaşadım sanırım dediğin gibi çok büyük bi değişim olmadı ama biraz daha şişlikler inince burun oturdu ve daha güzel ve doğal bir hale geldi:16:

kızlar benım suratım amelıyattan sonra tanınmıcak kadar şişti odama gelen hemşireler beni kaza yaptı sanmıslar :)) ama ne ağrı bildim nede sızı korktuğunuza değmiyor 1 haftada normale dönüyosunuz benım 1 ay oldu burnum oturdu...

Son düzenleme:
başlarda çok moral bozukluğu yaşamıştım evet bu durum şundanda kaynaklanıyordu yıllar boyu yüzünüzde alışmış olduğunuz bi burun var ve bu bi anda değişiyor iyi yönde değişse bile insan bu duruma hemen alışamıyor ben bunu yaşadım sanırım dediğin gibi çok büyük bi değişim olmadı ama biraz daha şişlikler inince burun oturdu ve daha güzel ve doğal bir hale geldi:16:

maşallah maşallah:nazar::nazar: beğendysen,mutluysan sorun yok.. Ben profilden değişim istesem de önden pek fazla değişmek istemiyorum umarım barış bey beni anlar ve istediğim gibi olur,çnkü ben saçımı kestirince bile ağlıyorum:( benim için büyük bi değişim olucak:5: ha diceksiniz ki zorla ameliyat etmiyolar ya olma o zaman,ama bu sefer de profilden hiç beğenmiyorum burnumu ve değişmesini çok istiyorum..

ben de ameliyat olalı yaklaşık birbuçuk ay oldu, ama çok yamuk yaa :( ayrıca yandan üçgen gibi, o kadar kalkık yani.. fotoğraf çekilmek istemiyorum hiç, aynaya bakmak istemiyorum.. gerçekten düzelme olucak mı çok merak ediyorum, sinirlerim laçka ;((

bende amliyat olalı 20 gün oldu ağrı sızım bnimde olmadı.hatta alçım çıktığı ilk gün burnumu inanlmaz beğnmştm.ama şimdi sanki gitgide uzuyo burnum eski burnuma yakın oldu nerdyse :(boşuna ameliyat olduğmu düşünmeye başladım ne yazıkki

bende amliyat olalı 20 gün oldu ağrı sızım bnimde olmadı.hatta alçım çıktığı ilk gün burnumu inanlmaz beğnmştm.ama şimdi sanki gitgide uzuyo burnum eski burnuma yakın oldu nerdyse :(boşuna ameliyat olduğmu düşünmeye başladım ne yazıkki[/QUOTE kizlar bende ameliyat olali iki hafta oldu.Burnumun ucu top gibi yuvarlak duruyor bu normalmi çok kafama takiyorum böyle top gibi kalacak diye.sişlikler inince duzelirmi acaba

kizlar bende ameliyat olali iki hafta oldu.Burnumun ucu top gibi yuvarlak duruyor bu normalmi çok kafama takiyorum böyle top gibi kalacak diye.sişlikler inince duzelirmi acaba

Back
X