ben burun ameliyatından önce espirilere çok alışkındım, ameliyattan sonra da bekliyodum. merak ediyorum size neler söylüyolar
bugün yaşıtım bayan bi akrabam "artık seni görebiliyoruz" dedi... eski burnumla burnumdan başka bir şey görünmüyomuş yani.. inşanlar şaka gibi :mymeka:
külliyen kıskançlık! :)
valla bana yaptırdığın iyi olmuş diolar şuan , eskiden kilo verirdim ay burnun mu büyümüş senin ? burnuna neolmuş gibi saçma sapan şeyler söylerlerdi .. kilo verdiğime vericeğime pişman olurdum şimdi yapsınlar sıkıysa delikafadulden
Bende daha sargılar olduğu için pek anlaşılmıyo bide daha insan içine çok çıkmadım.Ama dedemin tepkisini hiç ama hiç unutamam sanırım bakın yazıyorum..
-dedeeee ben geldimmm..
-Aaaa bu senmisin..Pek güzelleşmişsin yavrummm (kıyamam burada ağlamaya başlıyo)
Zaten ameliyattan önce annem ve babama ciddi bir tehtid savurmuştu eğer yavrumun çektiği sıkıntıya değmezse ikinize de çok kızarım diye..
En son ayrılırken de şöyle dedi "hemen bir fotoğraf çektirip bana veriyosun"
Aslında bazen şaşırıyorum beklemediğim insanlar çok olgun tepkiler veriyo..gerçekten mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile3
bide şunuda unutmayayım gözlerimiz altında kalan son küçük mor çizgiler içinde sürmeli gibi olmuşsun diyolar..işte tam burda yaaa okadarda değil artık demek istiyorumyerimseniben
Zaman geçsin başka şeyler olursa yine yazarım...
sorma insanın burnu durduk yerde büyüyebilirmiş gibi :roflol: hayret bişe :dilcikar:
evet cnm gelişim tamamlanmıs bile olsa insanın yaşıyla birlikte burnu ve kulaklarıda büyür
evet cnm gelişim tamamlanmıs bile olsa insanın yaşıyla birlikte burnu ve kulaklarıda büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?