Burun Ameliyatndan sonra size yaplan espiriler

dahlia85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
323
0
96
İstanbul
ben burun ameliyatından önce espirilere çok alışkındım, ameliyattan sonra da bekliyodum. merak ediyorum size neler söylüyolar

bugün yaşıtım bayan bi akrabam "artık seni görebiliyoruz" dedi... eski burnumla burnumdan başka bir şey görünmüyomuş yani.. inşanlar şaka gibi :mymeka:

külliyen kıskançlık! :)

valla bana yaptırdığın iyi olmuş diolar şuan , eskiden kilo verirdim ay burnun mu büyümüş senin ? burnuna neolmuş gibi saçma sapan şeyler söylerlerdi .. kilo verdiğime vericeğime pişman olurdum şimdi yapsınlar sıkıysa delikafadulden

sorma insanın burnu durduk yerde büyüyebilirmiş gibi :roflol: hayret bişe :dilcikar:

bnm de burnum önden kalin ya bna kardesim "mario burunlu" diyo. hani su nintendo oyunlarindaki super mario karekteri warya tombis burunlu

bir de burnum öyle haşmetliydi ki sert duruyodu yüzüm, şimdi yırtınsan seni dinlemeyiz bu sevimli suratla diyolar :roflol:

bana da bayan burun, burnu kalktı fln diyorlar simdi insanların agzı torba diil ki, hatta bi kere okulda bana biri ay sana bakmak istiyorum sürekli demisti öyle bir ihtiyac uyandırıyorum sanırım etrafta pP

Bende daha sargılar olduğu için pek anlaşılmıyo bide daha insan içine çok çıkmadım.Ama dedemin tepkisini hiç ama hiç unutamam sanırım bakın yazıyorum..
-dedeeee ben geldimmm..
-Aaaa bu senmisin..Pek güzelleşmişsin yavrummm (kıyamam burada ağlamaya başlıyo)

Zaten ameliyattan önce annem ve babama ciddi bir tehtid savurmuştu eğer yavrumun çektiği sıkıntıya değmezse ikinize de çok kızarım diye..

En son ayrılırken de şöyle dedi "hemen bir fotoğraf çektirip bana veriyosun"

Aslında bazen şaşırıyorum beklemediğim insanlar çok olgun tepkiler veriyo..gerçekten mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile3
bide şunuda unutmayayım gözlerimiz altında kalan son küçük mor çizgiler içinde sürmeli gibi olmuşsun diyolar..işte tam burda yaaa okadarda değil artık demek istiyorumyerimseniben

Zaman geçsin başka şeyler olursa yine yazarım...

dede diyince aklıma geldi şimdi:)
80 yaşına yakın dedem beni ameliyttn bir süre sora gördüğünde ''iyi olmuş burnun yamuktu düzelmiş'' dedi yaa delikafadulden

haha önceden seslenmeyipte yaptirdiktan sonra iyiki düzeltmissin yamuktu bayagi diyenler cok komik.

ben de en son burun ameliyatimda (sadece polip ve sinüzit alindi, dis görünüsüne hic dokunulmadi) amelyitaan sonra burnum yine de cokk sisti. koca koca tamponlar sokustrumuslar nefess alamyiom bile.önden de zenciburnu gibi sis, felaket görünüyorum. annemde beni teselli etmek icin "aa burnun kavisli olmussss, cok güzeeeeeel" demisti:))) sirf beni teselli etmek icin söledigi belliydi cünkü bn estetik olmamistim:)

güzel oldu diye bizi mi kandırıyolar aaa :)
bu arada en gıcık akraba bendeymiş, kimsede bi laf sokma yok :roflol:

ben daha önce bir başka yere yazmıştım bu espiriyi bayada gülmüştük burayada yazıyım hihoyyyt

hastaneden çıktık alçılı şiş hafif mor suratla eve gidiyoruz yaklaşık 70 yaşladında olan bir teyze beni gördü ve elleri kırılsın inşallah diye söylenerek yanımdan geçip gitti önce anlayamadım ama anlayınca çok güldüm eşime söyledim boşuboşuna beddua da aldık desene dedi bende allahtan yakınlarda değildin kulağını bile çekerdi valla dedim delikafadulden

evt bosuna esine beddua etmis :roflol:

buna cok benzer bi olay arkadasimin annesinin basina gelmisti. kadin bayagi sisman. neyse karni agriyormus cok kavun yemekten ve yolda yürürken zor yürüyormus birde üstelik te söyleniyormus sizlyior diye. onun halini gören yasli bir teyze de panik edip "kosun gelin dogracak yolun ortasindaaaa" diyebagirmis. aslinda hamile falan degil. sırnaşık şey

Son düzenleme:
benim burnumu da kimsecikler anlamadığı için tek espriyi kontrollere gittiğimde doktorum yapıyodu : kızz burnun düşmüşşşşşş lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…