nee bida burun yaptıramam valla benneyaptımki
dAhliacımm benm de farketmeyen cook oldu yıllarca dalga gecen kuzenime bir degisiklik yok mu diyerek gözünün icine soktum burnumu ona ragmen anlamadı yanii, sonra da bosuna mı ameliyat oldum yavv ben dedim
ama bir de benim ameliyat olacağımı biliyorlar, görünce akıllarına gelmemesi çok garip değil mi? benden çıkan kemikle başkasına burun olurdu yahu :roflol:
biliyorlardıysa da bir sey demedilerse ben bunda bir kıskanclık havası seziyorummm yerimseniben o halde bu sevinilecek bir sey yanii o kadar güzel olmus ki demek ki kıskanclıklarından konuyu bile acamadılar kaydirigubbakcemile3
hiç fark edilmeyecekti de niye bu kadar şiştim, morardım dedim bi de
bi geçmiş olsun demek zor geliyo insanlaraklava: kıskançlaar :dilcikar: :roflol:
hiç fark edilmeyecekti de niye bu kadar şiştim, morardım dedim bi de
bi geçmiş olsun demek zor geliyo insanlaraklava: kıskançlaar :dilcikar: :roflol:
hayatımızdaki kıskanç insanları biliyoruz zaten :) bazıları geçmiş olsun bile demiyorlar kimisi de ''aaa hiç değişiklilk yokki olmamış gibi '' diyor :) bende gıcıklığına önemli olan zaten belli olmaması doğal olması diyerek karşılık veriyorum :)delikafadulden
hayatımızdaki kıskanç insanları biliyoruz zaten :) bazıları geçmiş olsun bile demiyorlar kimisi de ''aaa hiç değişiklilk yokki olmamış gibi '' diyor :) bende gıcıklığına önemli olan zaten belli olmaması doğal olması diyerek karşılık veriyorum :)delikafadulden
burnum akiyor falan dedigim zaman ameliyat ettir gecer diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?