Hasta mısın neyin var diyorum yok diyorlar kv ve kp eşimde fark etmiyorum yaptığımı diyo ama ailesine hasta mısın iyi misin demekten başka bişey diyemiyormYa kusura bakmayın ama konuyu okurken istemsizce güldüm
Bu kadar bariz burun çekiyorlarsa sebebi sorulabilir mi acaba, belki?
Hwrşey olabilir ama etrafa verdikleri rahatsızlıktan haberleri yok gelin olarak bişey de diyemiyorm düşünsenize 5 saniye de bir kulağınızın dibinde burun çeken birileriBenim de bir arabamda var .çocukta hem alerji varmış hem burnunda et varmış.
Bilmem ben hiç rahatsız olmadım.
Bizim de başımıza gelebilir. Tik olacak diye bir şey yok.
Belki bilmedikleri bir sorunları vardır.
Hwrşey olabilir ama etrafa verdikleri rahatsızlıktan haberleri yok gelin olarak bişey de diyemiyorm düşünsenize 5 saniye de bir kulağınızın dibinde burun çeken birileri
Kendi farkında mı bu durumunun hani birinde olsa psikolojik falan diyecem de yok ya ailecek orkestra halinde burun çekiyorlar gerçekten başıma ağrılar giriyorAblam böyle. 3 saniyede bir burun çeker. Malesef ben de sese karşı çok takıntılıyım. Yatak odamda asla saat bulundurmam, çekmecedeki kol saatinin sesini bile duyarım. Mümkün mertebe ortamdaki diğer seslere verin dikkatinizi. Tv açık kalsın. Ben ablamla bi araya gelirsem son ses müzik açıyorum =)
Aslında ablanızda olan tiK mı diyelim ne diyelim başkalarını rahatsız ederken sizdeki rahatsızlık da sizin hayat kalitenizi düşürüyor bence. Bu kadarı da normal değil. Çünkü aynısı benim ablamda da var. Bazen geceleri çıkıp bir yerde saat var diye aradığını biliyorum. Aslında düşününce bizi de rahatsız ediyormuş.Ablam böyle. 3 saniyede bir burun çeker. Malesef ben de sese karşı çok takıntılıyım. Yatak odamda asla saat bulundurmam, çekmecedeki kol saatinin sesini bile duyarım. Mümkün mertebe ortamdaki diğer seslere verin dikkatinizi. Tv açık kalsın. Ben ablamla bi araya gelirsem son ses müzik açıyorum =)
Eşime bende söylüyorum ama anne babasına bişey diyemiyorm da en fazla anlasınlar diye hayırdır hasta mısın diyormBurnunu ceken insanların burnunu kırasım geliyor o denli sinirleniyorum
Malesef benım esim de yapıyor ama ben hep soyluyorum rahatsız oldugumu
Can sıkıcı bir durum eşinizle onu kırmadan bu durumu konuşmayı denedinizmi?Kızlar merhaba öncelikle derdiniz bu mu diye bilirsiniz ama aşırı bunaltıcı benim için eşim ve ailesi hergün birlikteyiz ve ailecek hepsindr burun çekme hastalığı var bişey olduğundan yada hasta olduklarından değil ve içimden sayıyorum gerçekten 5 saniye de bir fırt fırt boş boş burun çekiyorlar öyleki artık o sesi duyunca sinirden başım ağrıyor duymamazlıktan da gelemiyorm kafayı yemek üzereyim ilk defa görüyorum yılın 12 ayı her mevsim boş yere burun çeken insanlar tik haline getirmişler resmen sizin etrafınızda var mı böyle biri
Aslında ablanızda olan tiK mı diyelim ne diyelim başkalarını rahatsız ederken sizdeki rahatsızlık da sizin hayat kalitenizi düşürüyor bence. Bu kadarı da normal değil. Çünkü aynısı benim ablamda da var. Bazen geceleri çıkıp bir yerde saat var diye aradığını biliyorum. Aslında düşününce bizi de rahatsız ediyormuş.
Denedim farkında değilim diyo eşim ailesi kadar sık aralıklarla yapmıyor anne babasına da ne diyeyim ki diyorCan sıkıcı bir durum eşinizle onu kırmadan bu durumu konuşmayı denedinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?