- 31 Ocak 2016
- 49
- 13
- 3
- 37
- Konu Sahibi Berrabiter
-
OlurEger burnunuz ameliyatsiz dogal burun olsaydi bosverin kalsin derdim ama madem bicak altina yattiniz ve o kadar zahmet cektiniz mutlaka revizyonunu da yaptirin. Mumkunse farkli acilardan da foto ekler misiniz yan profilden nasil mesela
Ozelden yazayim :):) iyi bi tarafı yok sanırım değil mi? Hangi ildesiniz
Peki madem bi gideyimBence şimdi yine gidin. Aklınıza yatan bir şey söyler, bir yol önerir belki. Adam sebep olmuş, belki hatasını bir şekilde düzeltmek ister.
Hayır, ruhun çirkinse çirkinsindir.
Dolguyu da düşünüyorumYandan sorun yok, belki onden goruntusu de dolguyla falan duzeltilebilir. Bence baska birkac doktorla daha gorusun.
Dr uma bi gideceğimDiğer konunuzada yorum yapmıştım. Doktorunuzun adını yazmanız ona ameliyat olacak insanların fikrini etkileyecektir. Paylaşmalısınız bence..
Bu arada kanımca bu ayıplı burun dedikleri estetik kavramına girebilir, deformasyonunuzdan bahsediyorum. Bınu belgeleyip doktorunuza tazminat davası açabilirsiniz..
Burnumu gördünüz ameliyattan sonra çok çirkin olmuştu.zayıflayınca daha da beter oldu böyle iki parça oldu resmen.bütn öz güvenim gitti.yaptıracağım ama on sekiz bin tl istedilet şaka gibi..yıllarca biriktirmeliyim ve bu sürede öz güvenim sanırım hep sıfır olacak
Tabi yine de Allah başka dert vermesin.okuyanlar ve olumlu olumsuz yorum yapanlar şimdiden teşekkürler.bu dert değil tabiki aslında sağlık olsun tabi en önce hallolur her şey ama ne biliym bi canım sıkıldı
Valla bundan çok daha iyiydiIlk hali nasildi acaba onu merak ettim.
Yandan
Yandan normal.önceki konuma bakınnormal bi burun görüyorum ben ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?