• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun deldirmek ?

Selamerhaba19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
81
25
3
28
Burun delirdirmek istiyorum ama korkuyorum sizce nasıl bi yerde deldirmeliyim ve cok acir mi
Sonra dan cikarirsam iz kalır mı ?
Resim yüklemeye caliscam

2015-10-23 11.51.19.webp

Acımaz, benim de delik. Önce soğutucu sprey sıkıyorlar, uyuşuyor, sonra da incecik bambu çubuklarla ya da iğneyle deliyorlar. Bazı manyaklar kulak deldikleri aletle de deliyorlar ama bu kıkırdaklara zarar veren bir yöntem, gördüğünüz yerde kaçın. =)

Sokak arası dövmecilerden filan uzak durun, güvenilir bir dövmeciye gidin. İlk takılan hızmanın titanyum olması önerilir. Yara iyileştikten sonra gümüş de takabilirsiniz. Bir de delinen doku kıkırdak olduğu için uzun sürede iyileşiyor. Temizliğine, hijyenine özen göstermeniz gerekir. Onu nasıl yapacağınızı da deldirdiğiniz yer anlatır zaten.

Benim de yaklasik 5 yil delik kaldi sonra is guc derken iyi gorunmeyecegini dusundum ve kapatmaya karar verdim malesef iz kaldi su an cok kotu gorunmuyo ama genelde makyajla kapatiyorum.
Diger sorduklarin ustte yazan arkadasa aynen katiliyorum.

Benim de yaklasik 5 yil delik kaldi sonra is guc derken iyi gorunmeyecegini dusundum ve kapatmaya karar verdim malesef iz kaldi su an cok kotu gorunmuyo ama genelde makyajla kapatiyorum.

İz açıcı ürünler var onlar ise yariyabilir gibime geliyo

Acımaz, benim de delik. Önce soğutucu sprey sıkıyorlar, uyuşuyor, sonra da incecik bambu çubuklarla ya da iğneyle deliyorlar. Bazı manyaklar kulak deldikleri aletle de deliyorlar ama bu kıkırdaklara zarar veren bir yöntem, gördüğünüz yerde kaçın. =)

Sokak arası dövmecilerden filan uzak durun, güvenilir bir dövmeciye gidin. İlk takılan hızmanın titanyum olması önerilir. Yara iyileştikten sonra gümüş de takabilirsiniz. Bir de delinen doku kıkırdak olduğu için uzun sürede iyileşiyor. Temizliğine, hijyenine özen göstermeniz gerekir. Onu nasıl yapacağınızı da deldirdiğiniz yer anlatır zaten.

Tskler çok güzel aciklamissiniz peki burun şeklini çok önemlimi?

Sizin ki taşlı olanlar dan miydi ?

Tskler çok güzel aciklamissiniz peki burun şeklini çok önemlimi?
Her buruna takılabiliyor tabi ki, şekli önemli değil, sadece takılacak yere burun şekline göre karar veriliyor. Nasıl desem, burun kanadının oradaki en çukur bölge deliniyor genelde. Zaten delmeden önce işaretleyecekler, yerinin iyi olup olmadığını son kez size soracaklar. Bu arada burnunuzun şekli gayet güzel, hızma güzel durur yani.

Her buruna takılabiliyor tabi ki, şekli önemli değil, sadece takılacak yere burun şekline göre karar veriliyor. Nasıl desem, burun kanadının oradaki en çukur bölge deliniyor genelde. Zaten delmeden önce işaretleyecekler, yerinin iyi olup olmadığını son kez size soracaklar. Bu arada burnunuzun şekli gayet güzel, hızma güzel durur yani.

Tskler çok yardımcı oldunuz ♡

Sizin ki taşlı olanlar dan miydi ?

Canim tasli olanlar derken anlayamadim yani tasli olanlardan takiyodum genelde ama iz konusunda o fark etmez.
Bu dedigim iz sivilce izi gibi degil yani iz geciren kremlerle gecmiyor orda minicik bi cukur var kendini tamamen kapatmadi yani delik o iz duruyo :) Ama gercekten kafaya takicak kadar kotu durmuyo bence deldir ben cok severek kullandim yillarca.

Canim tasli olanlar derken anlayamadim yani tasli olanlardan takiyodum genelde ama iz konusunda o fark etmez.
Bu dedigim iz sivilce izi gibi degil yani iz geciren kremlerle gecmiyor orda minicik bi cukur var kendini tamamen kapatmadi
yani delik o iz duruyo :) Ama gercekten kafaya takicak kadar kotu durmuyo bence deldir ben cok severek kullandim yillarca.

Şimdi anladım tskler ♡

Back
X