Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala.odem.varmidir ? Cogu kisi 4.aya kadar odem kalmadigini cok azkaldigini.soyluyor. nasil anlarimki acaba odemmi degilmiödeminiz sol tarafta daha fazla gibi mi siz hissedersiniz ama bana bu fotoğraftan ince deri gibi gelmedi ya da burnunuz hala ödemli olduğu için kalın derili gibi görünüyor bu iyi bişey demek ki hala değişme ihtimali var
Merhabalar bende de aynı sorun var dördüncü aya doğru gidiyorum delikler çok alakasız Dr zaten asimetri vardı burnunda anca böyle olur dedi kafayı yiyeceğim amaliyat öncesi okadar da sordum delikler nasıl olur karşıdan görünsün isetmiyirum delik için vs dedim onzan bana demedi ki sende asimetri sorunu var amaliyat sonrası da sorun devam eder şekil şöyle olur böyle olurAmeliyat olali 3 bucuk ay oldu ve bugun kamerada farkettim burun deligimin biri havada. Ince deriliyim. Doktorum bekleyecegiz diyor ne desem. Sizin basiniza geldimi bu durum. Geçermi acaba kalirmi boyle
Cevap için teşekkür ederim aynen normalde de boyleymistir dediğiniz gibi.burnum hafif kemerli ve hafif düşük olduğu için iyi kamufle olmuş zamanla.ama amaliyat öncesi bana daha açıklayıcı bilgi verseydi beklentim ona göre olurdu belki hiç yaptırmadım bileSizin burun delikleriniz bu şekilde muhtemelen orjinal hali buydu burun ucu yukarı kalkınca siz fark etmişsiniz. Ama doğal bir görüntü takılmayın kötü bir görüntü yok yüzümüz tamamen simetrik değil zaten yüzün bir tarafı diğer tarafa göre büyük doktorla alakalı değil bence o yüzden kafaya takmayın herkesin böyle benim de böyle sorun değil yani
Sizin burun delikleriniz bu şekilde muhtemelen orjinal hali buydu burun ucu yukarı kalkınca siz fark etmişsiniz. Ama doğal bir görüntü takılmayın kötü bir görüntü yok yüzümüz tamamen simetrik değil zaten yüzün bir tarafı diğer tarafa göre büyük doktorla alakalı değil bence o yüzden kafaya takmayın herkesin böyle benim de böyle sorun değil yani
Sizin burun delikleriniz bu şekilde muhtemelen orjinal hali buydu burun ucu yukarı kalkınca siz fark etmişsiniz. Ama doğal bir görüntü takılmayın kötü bir görüntü yok yüzümüz tamamen simetrik değil zaten yüzün bir tarafı diğer tarafa göre büyük doktorla alakalı değil bence o yüzden kafaya takmayın herkesin böyle benim de böyle sorun değil yani
Kırpma yaptığım için çok belli olmuyor şekil bozuklugu ayarlayabilirsen gondereyim eski hallerinden
Ya evet oncesinde asimetri varsa ameliyat sonrasindada ufakta olsa oluyormus bunu bende duymustm. Ama ameliyata girerken doktorum asimetri sorunum var duzeltin lütfen dedim. Simdi sordugumda gececek merak etme diyor bi 1.yili bekle sen diyor. Zamanla duzelecegini soyluyor ama bılmiyorum bende uzuluyorum . Aslinda arka kameradan cekince farkettim. On kameradan cekince hic belli olmuyordu. Sasirdim.bu yuzdenBana yazarsanız msj gördükten sonra sevimirm